Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan nyerjek önbizalmat úgy hogy a fullos modell alkatú szép csinos nők mindig elutasítanak csak az átlagos nőknek kellek?
Gondolom te is egy fullos modell alkatú helyes, sármos pasi vagy, ugye? Vagy mire fel vannak ilyen elvárásaid?
Viccet félretéve, az önbizalom, ahogy a nevében is benne van, BELŐLED kell, hogy származzon. Attól sosem lesz önbizalmad, hogy fullextrás nők vonzódnak hozzád, nem ez mutatja meg az értékeidet és nem ez adja a te saját erődet.
Ezek szerint, neked nem kell átlagos nő, csak "fullos" ?
Hát, akkor, barátom, tedd oda magad és valamiben tűnj ki, de nagyon!
Tegyél meg mindent ,hogy te is egyre jobban nézz ki . Adj a megjelenésedre ,sportolj ,figyelj oda magadra. Ők is ezt teszik ,adnak magukra, és a legtöbbször ugyanilyen férfit is keresnek. Ha pedig ezt megteszed ,akkor belül valszeg érezni fogod ,hogy már már megütöd azt a szintet ,amivel szerethetsz ilyen nőt.Ha pedig elhiszed az önbizalom is megjön. Változtass ,fejlődj ,hozd ki magadból a maximumot .
Persze ezek csak a külsőségek ,én azt vallom ,hogy a személyiség még mindig sokkal többet számít. De abban már szerintem teljesen a nőtől függ ,hogy mit preferál. Ami az egyik csinos nőnél nem jön be, lehet a másiknál be fog. Próbálkozni kell ,és nem egy kalap alá venni az összeset. Viszont viselkedésben add önmagadat ,hogy önmagadért szeressen meg.
Akkor valami belső tulajdonsággal kell kitűnnöd, ha a külsőd rendben van.
Bár, nem tudom, hogy mi kell a "fullos" nőknek, mert én, nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!