Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Örülök hogy ilyen csinos ágymelegítőm van" - mondtam tegnap este a barátnőmnek, erre teljesen kiakadt. Igaza van?
Figyelt kérdés
Abszolút nem bántásból vagy lekezelően mondtam, inkább kedvesen és viccesen. Erre azt mondta, hogy ez nagyon bunkó beszólás volt, mi az hogy ő csak ágymelegítő. Ma már alig szólt hozzám. Mit gondoltok?2018. jan. 9. 09:05
2/28 anonim válasza:
Nem érti a humorod, vagy nem volt egyértelmű, hogy ez most a HUMOR akart lenni...tisztázzátok, de majd lecsendesedik a dolog.
4/28 anonim válasza:
A nők semmiféle formában nem díjazzák az olyan beszólásokat, amiben a nőiességük bármennyire is csorbul vagy tárgyként vannak kezelve. Szerintem igaza volt, legközelebb tartsd meg magadnak az ilyesfajta humorbonbonokat.
6/28 anonim válasza:
Szerintem ez inkább vicces mint sértő lenne. De hát ez felfogás kérdése, barátnőm biztos hizelgésnek vette volna max poénból vágta volna ne a durcát, de hamar kiengeszteltem volna
7/28 anonim válasza:
Pedig ez vicces 😊 nem lehet hogy meg fog jönni neki mostanában?
8/28 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy egy ilyen emberrel nem tudnék együtt élni, most ettől miért csorbulna a nőiessége? Mi sértő volt ebben? Inkább kedves.
9/28 anonim válasza:
#8 Mert ebben burkoltan benne van, hogy "csak arra jó", tehát tárgyiasítva van. Egy eszköz a férfi vágyainak a kielégítésére. Ezzel szerintem degradálva van egy nő, mint ember.
10/28 anonim válasza:
Szerintem meg aki sértve akarja érezni magát a nőiességében, az abba is bele tudja magyarázni, ha még kérdem, hogy egy 200ast felváltana-e nekem 2db 100asra.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!