Csajok mit vesztek fel Szilveszter este, hogy igazán szexik, csábítóak legyetek?
Figyelt kérdés
Írjátok az életkorotok is.2015. dec. 30. 14:47
1/9 anonim válasza:
cicanadrág, top, vmi felső és kabát :D
19/L
2/9 anonim válasza:
Fekete pánt nélküli ruhát választottam, aminek az alján van ezüst csillámpor. :) Szív alakú kivágás, comb középig érő. Pluaz ezüst magassarkú. Szerintem ez épp elég
Szerintem a szilveszterhez fekete, ezüst és pezsgő színek illenek.
3/9 anonim válasza:
Ha igazán csábító akarok lenni, akkor semmit :D
4/9 anonim válasza:
Lisa Minelli stílusú rajtos ruha, tüll fejdísz, magassarkú.
5/9 anonim válasza:
Én a dragon ball következő részét
7/9 anonim válasza:
Fekete cicanaci, feher felso hozza fekete nyaklanc es egy barna haromnegyedes ujju kardigant a hasamnal ovvel ja es fekete magassarku bokacsizma lesz meg rajtam. Egy gyonyoru barna sminket keszitek magamnak a hajam pedig kivasalva lesz ugy hogy dobalhassam ossze vissza :)
8/9 anonim válasza:
A húgommal szilveszterezek itthon... pont nem akarok szexi lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!