Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Örülök hogy ilyen csinos ágymelegítőm van" - mondtam tegnap este a barátnőmnek, erre teljesen kiakadt. Igaza van?
Szerintem abszokút nem volt sértő, inkább vicces és aranyos :)
Valószínűleg nem vette a lapot, és humor helyett sértésnek fogta fel.
Meg kell beszélni, miért vette sértésnek, és hogy te milyen céllal mondtad neki.
Komolyan ennyi lelki nyomorék válaszol itt? Mit nem lehet azon érteni, hogy ebben mi a sértő?
Valószínűleg máskor se úgy viselkedsz vele, hogy többnek érezze magát melletted. Erre a képébe is vágod, hogy nem jelent többet, mint egy lyuk, amibe belevered.
Szerintem örülj neki, ha nem szakítás lesz ennek a vége. Addig minden módon próbáld bebizonyítani, hogy milyen sokat jelent neked, tiszteled és szereted, a lelkét is.
Nem azzal van baj, hogy mit mondtál, hanem nyilván azzal, hogy miképp mondtad.
Te viccnek szántad, de valószínűleg nem volt mellé olyan hangsúly, kifejezés, akármi, ami miatt ő komolyan vette.
Azt meg remélem, nem kell magyarázni, hogy vicces felhang nélkül miért sértő, ha egy nőt ágymelegítőnek neveznek?! :)
Mondd meg neki, hogy viccnek szántad, és sajnálod, természetesen nem úgy gondoltad, stb stb. Majd kimorogja magát, és elfelejtődik a dolog.
Én ezt bármilyen hangsúllyal és hanggal viccnek vettem volna. Ne mentegesd a nőt szerintem.
Ez akkor poén, ha egyébként tisztában van vele, hogy milyen sokat jelent neked, és szereted.
A sértődésből az következik, hogy már eddig is voltak kétségei, hogy mennyire veszed komolyan ezt a kapcsolatot.
Persze, hogy nincs önbizalma és nem biztos a nőiességében! Ilyen pasi mellett nem csoda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!