Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?
Ha ez nem troll kérdés, akkor a feleségedről az a véleményem, hogy nem szeret téged. Lehet, hogy eljár valakihez szexelgetni régóta. Téged meg hülyének néz.
Rólad pedig az a véleményem, hogy roppant buta ember lehetsz, hogy nem hagytad még ott ezt a nőt.
Nem olvastam végig a válaszokat. Nos a szexben mindig az lehet fölényben akinek kisebb a szexuális étvágya. Ilyenkor a másik mindig jobban ki van szolgáltatva. A kisebb libidóval rendelkező zsarolhat, követelőzhet, élvezheti, hogy a másik pitizik azért a kevésért is amit kap.
Régen milyen volt. Nem lehet, hogy szeretője van? Én 25 éve élek házasságban a férjemmel. Mindketten változtunk. Ez teljesen természetes. Hétvégente bújunk össze. Nekem, nőként kicsit fontosabb a szex mint neki. Ha kimarad a heti, inkább masztizok, nem szeretnék megalázkodni. Szex megvonás? Nem magát is bünteti ilyenkor? Szerintem egészséges nő kívánja a szexet. Hülyét csinál belőled a nejed Kérdező, nem értem miért tűröd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!