Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen feltetelekhez kotheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tobb mint 10 eve vagyunk hazasok, 2 gyermekunk van, mindketto 5 ev feletti. Mi ketten a 40-es eveinkben jarunk. Az utobbi 2 ev soran felszedtem kb. 5 kg sulytobbletet, es kulonosen a hasam nott meg, nem annyira a taplalkozas, mint inkabb a sport hianya, az ulofoglalkozasbol eredo mozgashiany, es a sok kavefogyasztas miatt (cukor nelkuli kavebol nem tudok annyit meginni, amennyire az alvashiany ellensulyozasara szuksegem van). A felesegemnek visszataszitonak erzi a kulsomet, es mint mondja, igy egyaltalan nem vonzodik hozzam. Kifejtette, hogy addig nem hajlando szeretkezni velem, amig nem hozom rendbe a kulsomet. Azzal teljesen egyet is ertek, hogy javitanom kellene a testi allapotomon, mert ez igy nem egeszseges. (Az mas kerdes, hogy hogyan talaljak idot sportolasra, mert a sok munka es a napi 2-5 oras ingazas miatt sokszor alvasra is csak 4-6 oram marad.) De ezzel egyutt bizonytalan vagyok benne, hogy ez indokolt es jogosult erv-e a reszerol, vagy pedig csak kifogas. Korabban ugyanis evekig azon az alapon tagadta meg a szexet, hogy nem volt eleg jo allasom (a kettonk kozul csak en dolgozom rendszeresen a hazassagkotesunk ota), majd amikor ez megvalosult, akkor olyan felteteleket szabott, hogy tanuljak meg tiz ujjal gepelni, irjak egy masodik konyvet, stb. Nem vagyok biztos benne, hogy helyes ezeket a dolgokat ilyen kozvetlenul osszekotni a maganelettel. Az is hozzatartozik a kerdeshez, hogy a felesegemnek is jelentos sulytobblete van a gyermekek szuletese ota. Ez ot elegge idegesiti, en viszont sohasem kritizaltam miatta, es most is ugyanugy vonzodom hozza, mint azelott. A magam reszerol nem ereznem korrektnek, ha pusztan ezen az alapon elhidegulnek tole, de lehet, hogy noi szemmel nezve ez maskeppen fest, es o valoban nem tud vonzalmat erezni irantam, ha az alakom nem tetszik neki. Ezert foleg arra volnek kivancsi, hogy a noi hozzaszolok hogyan latjak a problemat. Valoban megoldas lenne, ha minden erovel megprobalnek javitani a kulsomon, vagy elobb-utobb jonne egy ujabb feltetel?

2018. aug. 31. 19:47
 81/101 A kérdező kommentje:
"Én HAT évig hallgattam a hasonló bullshit szövegeket, volt olyan amin felröhögtem amikor a párom mondta": Jól értem, hogy nálatok is a hölgy mondta ezeket, vagy nálatok fordítva volt? A "ha nem fekszem le vele" rész miatt vagyok egy kicsit bizonytalan abban, hogy ki kicsoda.
2019. febr. 9. 20:38
 82/101 A kérdező kommentje:
"Gyere hozzám, ... a párjaink meg majd elleszek": Gondolom, ez csak tréfa volt.:)
2019. febr. 9. 20:40
 83/101 anonim ***** válasza:
67%

Ha ez nem troll kérdés, akkor a feleségedről az a véleményem, hogy nem szeret téged. Lehet, hogy eljár valakihez szexelgetni régóta. Téged meg hülyének néz.

Rólad pedig az a véleményem, hogy roppant buta ember lehetsz, hogy nem hagytad még ott ezt a nőt.

2019. júl. 14. 13:39
 84/101 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk gyakorizas helyett miert nem edzel? Nemis ertem nagy pocakkal.. mondjuk ha egezsegugyi problemaid.lennenek megertenem, de ne hari en szegyellném a nagy pocakomvha tudok ellene tenni es nem teszek.
2019. júl. 14. 16:11
 85/101 anonim ***** válasza:
100%
Miért emelted ki? Már 2 éve nem szexel veled az asszony, mert még nagy a hasad vagy talált új kifogást?
2020. nov. 8. 20:12
 86/101 A kérdező kommentje:
85/85: Igen, a helyzet valtozatlan, illetve a kovetkezo tortent: Nehany hettel korabban a felesegem csaladi hasznalatra beszerzett egy hasznalt szobabiciklit, es en el is kezdtem hasznalni, hogy egy kicsit formaba jojjek. Kozepesnel kicsit erosebb fokozatra allitottam, naponta hasznaltam, es fokozatosan noveltem a pedalozasi idot 5 percrol 10-re, majd 20-ra es vegul 30-ra. Tudom, hogy ez foleg a comb- es labizmokat erositi, masodsorban pedig a hat- es karizmokat, de ugy gondoltam, hogy ezzel a modszerrel hozza tudok szokni a rendszeres testgyakorlashoz, legalabb egy kicsit fejlesztem az izmaimat, illetve zsirt egetek. Kellemesnek is ereztem a dolgot, nem farasztott le tulsagosan. A felesegemre viszont semmi hatassal nem volt a dolog, gunyosan lehurrogott, hogy ennek semmi ertelme, mert nem a hasamra van hatassal, illetve rendszeresen leallitott 5 perc utan azzal, hogy ennyi egyelore eleg lesz, mert ugymond ugysem birok tobbet. En tudtam volna tovabb csinalni, de annyira eroszakoskodott, hogy inkabb leszalltam a geprol. Ezzel viszont sikeresen el is vette a kedvemet, mert ugy ereztem, neki nem annyira az fontos, hogy sportoljak, hanem az, hogy talaljon valami hibat vagy lekicsinylendo dolgot bennem.
2020. nov. 8. 20:27
 87/101 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat. Nos a szexben mindig az lehet fölényben akinek kisebb a szexuális étvágya. Ilyenkor a másik mindig jobban ki van szolgáltatva. A kisebb libidóval rendelkező zsarolhat, követelőzhet, élvezheti, hogy a másik pitizik azért a kevésért is amit kap.

Régen milyen volt. Nem lehet, hogy szeretője van? Én 25 éve élek házasságban a férjemmel. Mindketten változtunk. Ez teljesen természetes. Hétvégente bújunk össze. Nekem, nőként kicsit fontosabb a szex mint neki. Ha kimarad a heti, inkább masztizok, nem szeretnék megalázkodni. Szex megvonás? Nem magát is bünteti ilyenkor? Szerintem egészséges nő kívánja a szexet. Hülyét csinál belőled a nejed Kérdező, nem értem miért tűröd?

2020. nov. 8. 20:29
 88/101 anonim ***** válasza:
100%
Úgy sem leszel neki jó soha, nem szeret viszont imád baxtatni. De te ilyen mazochista lehetsz, hogy ezt tűröd már ennyi ideje neki. Szedj magadra egy kis önbecsülést, mert elmegy melletted az életed és arra fogsz rádöbbenni, hogy egy hárpiával töltötted. Biztos te se vagy hibátlan, de ez a nő csak lehúz.
2020. nov. 8. 20:32
 89/101 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk elejen nagyon jo volt, de meg 4-5 evvel ezelott is voltak nagyon jo idoszakok, amikor megfelelo hangulatban volt. Nem hiszem, hogy szeretoje volna, mert regen is alkalmazta a szexmegvonast nyomasgyakorlasi celra, csak nem allando formaban. Nemreg megkerdeztem tole, hogy o mit szolna hozza, ha en ahhoz a feltetelhez kotnem, hogy szeretem ot, ha o megtanul uszni. Rovid uton lesoporte azzal, hogy az nem ugyanaz, es kulonben sincs ra ideje, hogy uszodaba jarjon (20 percre tolunk van uszoda, a gyerekek jartak is oda). Ez igy nem mukodik, ha az egyik fel tetszese szerint tamaszt egyoldalu koveteleseket, a maga reszerol viszont csak azt hajlando tenni, ami az o sajat dontese.
2020. nov. 8. 20:40
 90/101 A kérdező kommentje:
88/89: Mazochista egyaltalan nem vagyok, de minthogy a gyerekeink nagyon ellenzik, hogy barmelyikunk is kilepjen a hazassagbol, egyelore az a jobb nekik, ha veluk maradok. Ha pedig maradok, akkor jobban szeretnek egy legalabb valamelyest mukodo hazassagban elni, mint allando hideghaboruban, mert nagyon lestresszel es a munkaban is hatraltat, ha barmikor elofordulhat, hogy lecsepul valamiert. Amig volt szex, o is egy kicsit oldottabb hangulatban volt.
2020. nov. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!