Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?
Legyen kamu!
Menj el egy pszichológushoz!
Nézd, mikor csak az elejét olvastam, arra gondoltam, hogy valamennyire meg lehet őt érteni, hogy meghíztál, és így nem szívesen bújik ágyba veled. Mert hát nyilván te is csalódott lennél, ha beleszeretsz egy karcsú derekú, formás lányba, aztán egyszercsak egy tehenet kellene ágyba vinned. De ahogy tovább olvastam, azt kell hogy mondjam, tiszta hülye vagy, hogy ezt tűröd - már bocs. Ha bármi probléma van ebben a házasságban, azzal zsarol, hogy nem fekszik le veled?! Hát ez hihetetlen :D Az már csak hab a tortán, hogy ő a te 5 kg hízásod miatt pampog, közben meg valóban egy tehén vált belőle a házasságotok alatt. Egy ilyen kettős mércével ítélő, zsarolós pichának örök magányt, neked meg egy normális társat kívánok.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!