Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen feltetelekhez kotheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tobb mint 10 eve vagyunk hazasok, 2 gyermekunk van, mindketto 5 ev feletti. Mi ketten a 40-es eveinkben jarunk. Az utobbi 2 ev soran felszedtem kb. 5 kg sulytobbletet, es kulonosen a hasam nott meg, nem annyira a taplalkozas, mint inkabb a sport hianya, az ulofoglalkozasbol eredo mozgashiany, es a sok kavefogyasztas miatt (cukor nelkuli kavebol nem tudok annyit meginni, amennyire az alvashiany ellensulyozasara szuksegem van). A felesegemnek visszataszitonak erzi a kulsomet, es mint mondja, igy egyaltalan nem vonzodik hozzam. Kifejtette, hogy addig nem hajlando szeretkezni velem, amig nem hozom rendbe a kulsomet. Azzal teljesen egyet is ertek, hogy javitanom kellene a testi allapotomon, mert ez igy nem egeszseges. (Az mas kerdes, hogy hogyan talaljak idot sportolasra, mert a sok munka es a napi 2-5 oras ingazas miatt sokszor alvasra is csak 4-6 oram marad.) De ezzel egyutt bizonytalan vagyok benne, hogy ez indokolt es jogosult erv-e a reszerol, vagy pedig csak kifogas. Korabban ugyanis evekig azon az alapon tagadta meg a szexet, hogy nem volt eleg jo allasom (a kettonk kozul csak en dolgozom rendszeresen a hazassagkotesunk ota), majd amikor ez megvalosult, akkor olyan felteteleket szabott, hogy tanuljak meg tiz ujjal gepelni, irjak egy masodik konyvet, stb. Nem vagyok biztos benne, hogy helyes ezeket a dolgokat ilyen kozvetlenul osszekotni a maganelettel. Az is hozzatartozik a kerdeshez, hogy a felesegemnek is jelentos sulytobblete van a gyermekek szuletese ota. Ez ot elegge idegesiti, en viszont sohasem kritizaltam miatta, es most is ugyanugy vonzodom hozza, mint azelott. A magam reszerol nem ereznem korrektnek, ha pusztan ezen az alapon elhidegulnek tole, de lehet, hogy noi szemmel nezve ez maskeppen fest, es o valoban nem tud vonzalmat erezni irantam, ha az alakom nem tetszik neki. Ezert foleg arra volnek kivancsi, hogy a noi hozzaszolok hogyan latjak a problemat. Valoban megoldas lenne, ha minden erovel megprobalnek javitani a kulsomon, vagy elobb-utobb jonne egy ujabb feltetel?

2018. aug. 31. 19:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 Bence_ ***** válasza:
68%

Az a jó ha te mész elől.

Gyerekeid a részed, így nyugodtan figyelhetsz az igényeidre hiszen az számunkra is jó!

2018. szept. 1. 11:14
 32/101 anonim ***** válasza:
81%

A nejed valakire akar téged formálni, és nem szeret.

5kg többlet egy emberen elenyésző, főleg 2 gyerek után, mellett. Azok teszik ezt akik masszívak a testkultúszban, és abszolút kifelé élnek.

Ez a nő téged nem szeret.

2018. szept. 1. 13:34
 33/101 A kérdező kommentje:
Igen, valoszinuleg igy van. Vannak kedves idoszakai, de nagyon kiszamithatatlanul mukodik a dolog. Ugy biztosan nem szeret, ahogy a gyerekeket szereti, vagy ahogy a gyerekek szeretnek minket.
2018. szept. 1. 13:47
 34/101 A kérdező kommentje:
Mondjuk az alakommal tenyleg baj van. Nem egy ruhamat mar nem tudom felvenni, igy struccpolitika lenne tagadni a tenyeket. Inkabb az a kerdes, hogy ez jogos indok-e a szexmegvonasra.
2018. szept. 1. 13:49
 35/101 anonim ***** válasza:
89%

Sajnálom, de rajtad nem lehet segíteni. Próbáltam, írtam neked párszor, de belátom, menthetetlen vagy. Ez a nő nem szeret, nem tisztel, kihasznál mind érzelmi, mind anyagi téren, azért kellesz neki, hogy kint élhessen külföldön... de erre még az is jön, hogy veri a gyerekeket??!! Bocs, de ha te egy ilyen utolsó mocskos szajha kegyeit keresed, te sem vagy különb a szememben.

Egyébként azt már csak halkan megsúgom, hogy ha megjönne az eszed és elválnál ettől a némbertől, nincs olyan bíróság, amelyik nem ítélné neked a gyerekeket, mivel a feleséged csak a seggét tudta növeszteni az elmúlt években, bevétele nem volt.

Helyette lelki roncsot csinálsz a gyerekekből. Szép példa, egy kitartott, agresszív anya, meg egy utolsó papucs apa.

2018. szept. 1. 22:21
 36/101 anonim ***** válasza:
86%
Ja, és ásd el magad, hogy neked a szexmegvonás a legfontosabb problémád a gyerekeid tönkretételének megakadályozása helyett.
2018. szept. 1. 22:23
 37/101 A kérdező kommentje:
Talan nem neztel meg mindent, amit errol irtam. A gyerekekkel altalaban nagyon jo a kapcsolata, es azok is nagyon ragaszkodnak hozza. Ha valas lenne es mindenkeppen valasztani kellene, akkor a gyerekek ot valasztanak. Ahogy irtam, csak neha (a tizegynehany ev alatt talan 4-5-szor) voltak olyan kiszamithatatlan duhrohamai, es csak az egyik gyerekkel kapcsolatban, hogy muszaj volt kozbeavatkoznom. Az is eppen eleg volt, es akkoriban nagyon kozel voltam hozza, hogy elvalok, de az altalanos attitudje a gyerekek fele, illetve a sajat csaladja fele egyaltalan nem agressziv. Eppen az a kulonos, hogy oket es engem egeszen maskepp kezel. A nagyobbik gyerekkel szemben meleg+korlatozo, a kisebbel szemben a meleg+korlatozo es meleg+engedekeny kozott ingadozik, velem szemben altalaban hideg+korlatozo, ritkabban meleg+korlatozo. Az en sajat stilusom mindharmukkal szemben meleg+engedekeny, ez a gyerekekkel szemben jol mukodik (keressel is ra tudom oket venni, amire kell, nem kell veluk veszekednem), a felesegemmel szemben sehogy sem. Ha azt tapasztaltam volna, hogy o altalaban mindenkit, illetve a gyerekeket is ugy kezeli, mint engem, akkor biztos mar regen elvaltam volna tole, mert akkor nyilvanvalo lett volna, hogy az o szemelyisegevel van valami alapveto baj. Igy viszont az esik rosszul, hogy ha a csaladon belul mindenki massal szeretetteljes tud lenni, es a baratnoivel, a gyerekek osztalytarsainak szuleivel, stb. is nagyon jo a kapcsolata, akkor miert pont velem banik igy.
2018. szept. 2. 09:54
 38/101 A kérdező kommentje:
Eleg sokszor megtortent peldaul, hogy amikor a felesegem kulonosen durva volt velem szemben (altalaban penzzel kapcsolatos vitakban, mert a szex miatt sohasem jottunk indulatba), akkor egy-ket napra elmentem otthonrol, mert mar nem birtam a stresszt, es a munkahelyemen ejszakaztam. Ilyenkor o csak nagyon ritkan kezdemenyezett bekulest, bocsanatot pedig meg kevesbe kert, a gyerekek viszont egy napon belul mindig telefonaltak, es kertek, hogy menjek haza. Ha a felesegem keri, akkor meg tudtam volna tenni, hogy nemet mondok vagy feltetelekhez szabom, de kis gyerekeknek hogyan mondjam azt, hogy nem akarok hazamenni, ha ok hivnak?
2018. szept. 2. 13:22
 39/101 acelsziv ***** válasza:
89%

Már bocs, de egyikőtök sem százas. Te eléggé papucs módon viselkedsz. Erre akarsz tiszteletet a feleségedtől?

Ez a nő full depressziós. Találjátok meg ennek az okát. Ha meg nem hajlandó kompromisszumra akkor hagyd ott a francba és kérd a gyerekek elhelyezését nálad. Egy érzelmileg labilis anya mellett a bíróság sem szívesen hagy két gyereket.

De mindenképp állj a sarkadra. Ne játszd már a lábtörlőt, mert ég a pofámról a bőr miattad.

2018. szept. 3. 15:49
 40/101 anonim ***** válasza:
100%

Nyisd ki, légy szíves!

[link]

2018. szept. 3. 16:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!