Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen feltetelekhez kotheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tobb mint 10 eve vagyunk hazasok, 2 gyermekunk van, mindketto 5 ev feletti. Mi ketten a 40-es eveinkben jarunk. Az utobbi 2 ev soran felszedtem kb. 5 kg sulytobbletet, es kulonosen a hasam nott meg, nem annyira a taplalkozas, mint inkabb a sport hianya, az ulofoglalkozasbol eredo mozgashiany, es a sok kavefogyasztas miatt (cukor nelkuli kavebol nem tudok annyit meginni, amennyire az alvashiany ellensulyozasara szuksegem van). A felesegemnek visszataszitonak erzi a kulsomet, es mint mondja, igy egyaltalan nem vonzodik hozzam. Kifejtette, hogy addig nem hajlando szeretkezni velem, amig nem hozom rendbe a kulsomet. Azzal teljesen egyet is ertek, hogy javitanom kellene a testi allapotomon, mert ez igy nem egeszseges. (Az mas kerdes, hogy hogyan talaljak idot sportolasra, mert a sok munka es a napi 2-5 oras ingazas miatt sokszor alvasra is csak 4-6 oram marad.) De ezzel egyutt bizonytalan vagyok benne, hogy ez indokolt es jogosult erv-e a reszerol, vagy pedig csak kifogas. Korabban ugyanis evekig azon az alapon tagadta meg a szexet, hogy nem volt eleg jo allasom (a kettonk kozul csak en dolgozom rendszeresen a hazassagkotesunk ota), majd amikor ez megvalosult, akkor olyan felteteleket szabott, hogy tanuljak meg tiz ujjal gepelni, irjak egy masodik konyvet, stb. Nem vagyok biztos benne, hogy helyes ezeket a dolgokat ilyen kozvetlenul osszekotni a maganelettel. Az is hozzatartozik a kerdeshez, hogy a felesegemnek is jelentos sulytobblete van a gyermekek szuletese ota. Ez ot elegge idegesiti, en viszont sohasem kritizaltam miatta, es most is ugyanugy vonzodom hozza, mint azelott. A magam reszerol nem ereznem korrektnek, ha pusztan ezen az alapon elhidegulnek tole, de lehet, hogy noi szemmel nezve ez maskeppen fest, es o valoban nem tud vonzalmat erezni irantam, ha az alakom nem tetszik neki. Ezert foleg arra volnek kivancsi, hogy a noi hozzaszolok hogyan latjak a problemat. Valoban megoldas lenne, ha minden erovel megprobalnek javitani a kulsomon, vagy elobb-utobb jonne egy ujabb feltetel?

2018. aug. 31. 19:47
 51/101 anonim ***** válasza:
46%

Mi vaaan???

Hát ne haragudj de egy majom a feleséged! Kifogásokat keres csak!

Ő szokott tükörbe nézni hogy hogy néz ki???

5kg felszedtél??? Jesszusom!

Tudod mit mondok neked erre a történetre?

Csak a gyerekek játszanak kockákkal az igazi valós nők a pocakot szeretik!

Fel a fejjel! Úgy vagy jó pasi ahogy vagy 😉

2018. nov. 21. 09:11
 52/101 anonim ***** válasza:
100%
Hát a bankkölcsön az vicces. Mondd azt neki, hogy mivel nem kaptatok kölcsönt, a Hold is olyan sárgás ezért szomorú vagy és nem adod haza a fizetésed. Én egy türelmes ember vagyok, de felrúgnám a fasba.
2018. nov. 21. 09:30
 53/101 anonim ***** válasza:
100%

Ha a páromat őszintén szeretem akkor 10-20kg sem szamit (nekem), es feltétel nélkül szeretem. 5kg az semmi. En pont a párom pocakját (is) szeretem! :-)

A feleséged viszont agyban beteg...

2018. nov. 21. 09:40
 54/101 A kérdező kommentje:
Az teny es valo, hogy o a sajat kulsejevel sem elegedett, bar neki is sikerult nehany kilot leadnia. Sportolasra nemigen van ideje meg energiaja. Kozmetika, arcbor, stb. dolgaban nem hanyagolja el magat, de a teste latvanya zavarja. Eddig tehat rendben van a diagnozis, de mit lehet kezdeni a problemaval azon tul, hogy mindig is hangsulyoztam neki (az igazsagnak megfeleloen), hogy nekem o igy is, ugy is vonzo? Pszichologushoz biztosan nem menne, mert szerinte en vagyok beteg (ezt a szexigenyemre erti).
2018. nov. 21. 09:55
 55/101 anonim ***** válasza:
De, mint látjuk, ő a beteg. Semmi baj. Mondd meg, hogy neked van sex igényed és, ha ő nem segít, akkor a közös pénzből veszel valami használható nőt. Akkor te nem leszel szomorú, neki meg nem kell kifogásokat gyártani. Mindenki jól jár.
2018. nov. 21. 10:02
 56/101 A kérdező kommentje:
O maga szokta mondani, hogy keressek magamnak valakit, ha hianyzik nekem a szex, de eleg jol ismerem ahhoz, hogy tudjam: ha valoban megtennem, mindjart jonne a valoper, es a gyerekeknek is megmagyarazna, milyen rossz ember vagyok. De ettol fuggetlenul is fajna a gyerekeknek, ha megtennem, mert latszik rajtuk, hogy ok akkor a legboldogabbak, ha mi ketten jol kijovunk egymassal. Ok normalisan es logikusan gondolkoznak, hogy ugy mondjam.
2018. nov. 21. 10:07
 57/101 anonim ***** válasza:
0%
Akkor csináld titokban hogy ne tudjon róla
2018. nov. 21. 11:05
 58/101 anonim ***** válasza:
A feleséged őrült, 5kg plusz férfin meg semmi.
2018. nov. 21. 12:07
 59/101 anonim ***** válasza:
83%

Csak akkor lesz szex, ha megírod a második könyvet. Teljesen normális, minden párkapcsolatban így van.

(Egyébként hogy írtad meg az elsőt, ha nem tudsz gépelni?)

2018. nov. 21. 12:18
 60/101 anonim ***** válasza:
100%

Te azt gondolod, hogy a gyerekeidnek azzal teszel jól, ha bármi áron egyben tartod a házasságotokat az anyjukkal. A valóság azonban az, hogy senki nem akar ilyen felelősséget a nyakába, hogy miatta éltek a szülei boldogtalanul. Ez az egész, amit te családnak nevezel, egy látszat, ahol valójában senki nem boldog. Éppen most tanítjátok meg mintaként a gyerekeiteknek, hogy a párkapcsolat az az, ahol apu szexért van anyuval, anyu meg pofátlanul szapulhatja, alázhatja aput, amikor a kedve tartja.

A szex ott kezdődik, hogy két ember kívánja egymást. Nem csak az egyik a másikat. Eleve, ha már elvárás a szex, azzal gyakorlatilag meg is öltétek a dolog lényegét. A kedves párod mocskosul visszaél a helyzettel (saját magát prostituálja), de neked meg tudnod kellene, hogy nem követelünk szexet senkitől. Ez nem olyasmi, mint a meleg ebéd, nem jár. Még a feleségedtől sem.

Lehet sok minden a háttérben, de hogy szeretet nincs, abban szinte biztos vagyok. A párod már nem kíván, és te sem lehetsz egyszerű, ha te viszont kívánod mindazok ellenére, hogy a beszólásaival folyamatosan aláz téged. (Vagy pont ezért...?)

Mégis, mi a francnak erőltetitek ezt az egészet? És ne hivatkozz a gyerekekre, mert a gyereknek boldog szülők kellenek, nem pedig látszatcsalád, ami jól mutat a Facebookon, de ha belépsz az otthonukba, érzed, ahogy megfagy a levegő...

2018. nov. 21. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!