Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?
Mi vaaan???
Hát ne haragudj de egy majom a feleséged! Kifogásokat keres csak!
Ő szokott tükörbe nézni hogy hogy néz ki???
5kg felszedtél??? Jesszusom!
Tudod mit mondok neked erre a történetre?
Csak a gyerekek játszanak kockákkal az igazi valós nők a pocakot szeretik!
Fel a fejjel! Úgy vagy jó pasi ahogy vagy 😉
Ha a páromat őszintén szeretem akkor 10-20kg sem szamit (nekem), es feltétel nélkül szeretem. 5kg az semmi. En pont a párom pocakját (is) szeretem! :-)
A feleséged viszont agyban beteg...
Csak akkor lesz szex, ha megírod a második könyvet. Teljesen normális, minden párkapcsolatban így van.
(Egyébként hogy írtad meg az elsőt, ha nem tudsz gépelni?)
Te azt gondolod, hogy a gyerekeidnek azzal teszel jól, ha bármi áron egyben tartod a házasságotokat az anyjukkal. A valóság azonban az, hogy senki nem akar ilyen felelősséget a nyakába, hogy miatta éltek a szülei boldogtalanul. Ez az egész, amit te családnak nevezel, egy látszat, ahol valójában senki nem boldog. Éppen most tanítjátok meg mintaként a gyerekeiteknek, hogy a párkapcsolat az az, ahol apu szexért van anyuval, anyu meg pofátlanul szapulhatja, alázhatja aput, amikor a kedve tartja.
A szex ott kezdődik, hogy két ember kívánja egymást. Nem csak az egyik a másikat. Eleve, ha már elvárás a szex, azzal gyakorlatilag meg is öltétek a dolog lényegét. A kedves párod mocskosul visszaél a helyzettel (saját magát prostituálja), de neked meg tudnod kellene, hogy nem követelünk szexet senkitől. Ez nem olyasmi, mint a meleg ebéd, nem jár. Még a feleségedtől sem.
Lehet sok minden a háttérben, de hogy szeretet nincs, abban szinte biztos vagyok. A párod már nem kíván, és te sem lehetsz egyszerű, ha te viszont kívánod mindazok ellenére, hogy a beszólásaival folyamatosan aláz téged. (Vagy pont ezért...?)
Mégis, mi a francnak erőltetitek ezt az egészet? És ne hivatkozz a gyerekekre, mert a gyereknek boldog szülők kellenek, nem pedig látszatcsalád, ami jól mutat a Facebookon, de ha belépsz az otthonukba, érzed, ahogy megfagy a levegő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!