Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen feltetelekhez kotheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tobb mint 10 eve vagyunk hazasok, 2 gyermekunk van, mindketto 5 ev feletti. Mi ketten a 40-es eveinkben jarunk. Az utobbi 2 ev soran felszedtem kb. 5 kg sulytobbletet, es kulonosen a hasam nott meg, nem annyira a taplalkozas, mint inkabb a sport hianya, az ulofoglalkozasbol eredo mozgashiany, es a sok kavefogyasztas miatt (cukor nelkuli kavebol nem tudok annyit meginni, amennyire az alvashiany ellensulyozasara szuksegem van). A felesegemnek visszataszitonak erzi a kulsomet, es mint mondja, igy egyaltalan nem vonzodik hozzam. Kifejtette, hogy addig nem hajlando szeretkezni velem, amig nem hozom rendbe a kulsomet. Azzal teljesen egyet is ertek, hogy javitanom kellene a testi allapotomon, mert ez igy nem egeszseges. (Az mas kerdes, hogy hogyan talaljak idot sportolasra, mert a sok munka es a napi 2-5 oras ingazas miatt sokszor alvasra is csak 4-6 oram marad.) De ezzel egyutt bizonytalan vagyok benne, hogy ez indokolt es jogosult erv-e a reszerol, vagy pedig csak kifogas. Korabban ugyanis evekig azon az alapon tagadta meg a szexet, hogy nem volt eleg jo allasom (a kettonk kozul csak en dolgozom rendszeresen a hazassagkotesunk ota), majd amikor ez megvalosult, akkor olyan felteteleket szabott, hogy tanuljak meg tiz ujjal gepelni, irjak egy masodik konyvet, stb. Nem vagyok biztos benne, hogy helyes ezeket a dolgokat ilyen kozvetlenul osszekotni a maganelettel. Az is hozzatartozik a kerdeshez, hogy a felesegemnek is jelentos sulytobblete van a gyermekek szuletese ota. Ez ot elegge idegesiti, en viszont sohasem kritizaltam miatta, es most is ugyanugy vonzodom hozza, mint azelott. A magam reszerol nem ereznem korrektnek, ha pusztan ezen az alapon elhidegulnek tole, de lehet, hogy noi szemmel nezve ez maskeppen fest, es o valoban nem tud vonzalmat erezni irantam, ha az alakom nem tetszik neki. Ezert foleg arra volnek kivancsi, hogy a noi hozzaszolok hogyan latjak a problemat. Valoban megoldas lenne, ha minden erovel megprobalnek javitani a kulsomon, vagy elobb-utobb jonne egy ujabb feltetel?

2018. aug. 31. 19:47
 61/101 A kérdező kommentje:
Most mar igy is, ugy is meg kell irnom a munkam miatt, felesleges emiatt nyaggatnia.:) Gepelni csak ket-harom ujjal tudok, ez persze joval lassubb, mint tiz ujjal. Azert panaszkodik miatta, mert igy szerinte tul sok idom megy el emailekre.
2018. nov. 21. 12:46
 62/101 A kérdező kommentje:
Nem mondanam, hogy kovetelem. Nem szamit, hanyszor mondja az, hogy faradt, faj a feje es aludni szeretne, mindig panasz vagy nehezteles nelkul elfogadom, es olyankor egy szoval sem kerem tole, mert magam is latom rajta, ha kimerult. Ha pedig van szex, mindig figyelek ra, hogy neki jo legyen, es azonnal abbahagyom, ha esetleg faj neki. Nekem csak az esik rosszul, ha azzal az indokkal utasit el, hogy nem erdemlem meg, mert ezt vagy azt az elvarasat nem teljesitettem. Nem egyszerűen a sajat oromom miatt hianyzik nekem, hanem azert is, mert olyankor neki is jol szokott esni es ezert kedvesebb, megertobb hozzam. Ilyenkor nehany napig o maga is jobban vonzodik hozzam, de azutan elmulik a hormonhatas.
2018. nov. 21. 12:58
 63/101 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó, az ember kétkezi munkás, néha én is kiverem.... De olyan, mintha az anyád lenne, hogy, ha jó leszel, akkor majd játszhatsz. Azért ez furi, de biztos meg lehet szokni. Az se lesz megoldás, ha javítasz a külsődön, mert akkor majd talál más kifogást. De mindegy, most mondták, hogy full kretén vagyok, úgyhogy nem mérvadó az ideröfögésem.
2018. nov. 21. 14:34
 64/101 Bence_ ***** válasza:
46%

Egy nő, a feleséged is egy Férfihoz tud vonzódbi, annak a karjában lenni, vele szexelni.

Te már fárasztóan bugyuta vagy, egy puha p@cs..

Ha végre össze szeded magad és elkezdesz pasi lenni akkor talán ő is felnéz rád, de így.

Az a baj, hogy félsz!

Légy férfi és menj, igen felsz de csinálod.

Remélem ez egy troll.

2018. nov. 21. 14:49
 65/101 anonim ***** válasza:
100%

Nézd kérdező, én elhiszem, hogy látszólag jól érzi magát, amikor sikerül rávenned őt az együttlétre, de én is nő vagyok. Ha nekünk valakivel tényleg jó a szex, azzal mi is együtt akarunk lenni, amikor csak lehetséges, és SEMMI esetre sem küldenénk őt máshoz, hogy kiélje az ez irányú vágyait. Hagyod magad megvezetni, mert el akarod hinni, hogy valójában csak fáradt, meg neki kisebb az igénye ilyesmire.

Volt egy exem. Szerinte nekem kötelességem volt együtt lenni vele. Ha nem akartam, akkor hisztizett, lelki terrorizált. Sokszor könnyebb volt "hagyni magam", mint balhézni. (Szerintem ő is megesküdött volna rá, hogy élvezem...)

Az utolsó másfél évben már egyáltalán nem szexeltünk, addigra meguntam a színjátékot. De én is elhittem, hogy nekem a szex nem alapvető igényem. Szakítottunk, de még csak nem is emiatt.

Aztán jött a mostani párom. Nem erőltet. Nem hisztizik. De teljes körű figyelmet kapok tőle az első perctől kezdve. A másfél év alatt, amióta együtt vagyunk, egyszer sem voltam fáradt. Hozzám ér, és már elég, hogy ne legyek az. :)

Ugyanaz a nő vagyok, mégis két különböző férfi mellett teljesen másképp működök. Én már nem színlelnék soha többé senkinek. És nem, nem adnék kegyelemszexet sem. Se zsarolós szexet. Ha kellek, hódítson meg. Ha már meghódítani sem tud, akkor pedig engedjük el egymást, mert nagyon rövid az élet ahhoz, hogy boldogtalanul éljük le.

2018. nov. 21. 14:53
 66/101 A kérdező kommentje:
Ertem. Szoval en fogadjam el, hogy nincs szex, viszont tovabbra is maradektalanul teljesitsem az o anyagi es egyeb igenyeit, mert vegul is az en hibam, hogy o igy viselkedik, es illik karpotolnom azert, mert mar nem tud szeretni. Nagyon jo tanacs.
2018. nov. 21. 15:15
 67/101 anonim ***** válasza:
100%
Pont azt mondtam, hogy ne teljesítsd az anyagi és egyéb igényeit. Ne adj haza pénzt valami kifogásokkal. Ha ő zsarol, akkor te is őt.
2018. nov. 21. 15:39
 68/101 A kérdező kommentje:
Ezt Leiahnak irtam, azon az alapon, hogy ha tortenetesen elvalunk (ahogy o javasolta), nekem akkor is el kell tartanom a felesegemet, mert neki a hazassagkotesunk ota nincs allasa vagy onallo jovedelme, es igy a birosag automatikusan meg fogja neki itelni a maximalis tartasdijat. Vagyis valas eseten az anyagi terheles valtozatlan marad, a gyerekeket viszont mar nem fogom napi szinten latni. Ha a feleségem hazakoltozik, akkor a tavolsag miatt a lathatas evi nehany hetre fog csokkenni.
2018. nov. 21. 15:45
 69/101 anonim ***** válasza:
100%

"nekem akkor is el kell tartanom a felesegemet, mert neki a hazassagkotesunk ota nincs allasa vagy onallo jovedelme, es igy a birosag automatikusan meg fogja neki itelni a maximalis tartasdijat"

egy felnőtt embert miért is kéne eltartani? A gyermeket oké. De az meg ultragáz hogy azóta nincs állása (gondolom nem is nagyon keresett), akkor miért is nagy a szája?

2018. nov. 21. 17:08
 70/101 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező Te egy irdatlan nagy idióta vagy és nem a stílusom így kezdeni de itt már nem tudok másképp. Egy kegyetlen puhap@cs vagy, veled bármit meg lehet tenni, ki nem állnál magadért a világért sem.

Magad is látod, a hasad volt a baj, lefogytál, most már a kölcsön a baj. És nem látod, hogy bármit teljesítesz mindig jön újabb kifogás. Mert tudod az élet hozza a megoldandó problémákat mindenkinél. Amúgy a kölcsönt ki akarja? Te? vagy ő? esetleg közös kitaláció? Kell nektek valójában vagy csak újabb szeszélyét kell kielégíteni? Mert lefizetni a Te dolgod lesz azt tudod? Újabb megoldandó dolog a nyakadba. És nem Te tehetsz róla, hogy nem kaptátok meg. Te megtetted amit tudtál. Ha esetleg felemelné a seggét és normális munkahelyet keresne akkor két jövedelemre lehet megkaptátok volna, ugye? Mivel csak Te húzod az igát Te tehetsz róla. Bármilyen párkapcsolat két ember közös élete, közös tervei, küszködése stb.nem pedig az egyik várja és megköveteli mi mindent tegyen a másik míg ő otthon ücsörög. Amúgy meg ha megkaptátok volna a kölcsönt akkor boldog lett volna? Persze. Aztán szembesülnétek a törlesztés miatti többlet kiadással amit csak neked kellene rendezned és megint "elszomorodna" szegény...

Ha válnátok a gyerekek miért őt választanák? Kérdezted ezt tőlük, hogy tudod? Miért nem beszélgetsz velük és készíted fel őket erre? Azt ugye ők is látják, hogy csak Te dolgozol, csak Te igyekszel, csak Te akarsz megfelelni míg az anyjuk mindezért aláz, zsarol, és lássuk be egy pszihopata. Egy rossz jegyért az iskolában kiakad annyira egy anya, hogy le kell fogni nehogy agyba-főbe verje a saját gyerekét? Mindenkivel szemben csak elvár, mindenkit irányít. És igazuk van sokaknak, ennek a harmonikus családi élethez amire Te folyton hivatkozol köze nincs. És ebben nőnek a gyerekek. Csak azért mert hát "amúgy rendes nő". Persze, amikor épp nem őrjöng, nem aláz, nem fáradt stb. Igen, ha a gondokat nem számítjuk akkor minden rendben van.

Meg ugye fáradt, kedvetlen amit Te látsz is és akkor hagyod. Nem Te dolgozol többet? Utazol órákat? Alig van időd az alvásra? De ő fáradt. Te meg ezt beveszed, elfogadod. Pedig ez is csak manipuláció. Annyira lefárad a részmunkaidőben akkor Te mit mondjál? De neked jó ez mert megvan a kifogás amit könnyebb elfogadni mint szembenézni a tényekkel. És mindig mindenre megtalálod az elfogadható magyarázatot. Homokba dugod a fejed mert ez az egyszerűbb.

Aztán amikor a sok munka, otthoni stressz hatására kipurcansz akkor majd rájössz, hogy senki nincs aki segítsen, aki megbecsülje, hogy miatta, érte hajtottál. Legalább annyit tennél, hogy spórolsz magadnak rosszabb időkre, haza meg annyit adsz ami fedezi a rezsit, semmi többet. Főleg nem az ő vágyait teljesíteni új kölcsönökkel stb.

Mert ő ápolni nem fog, ezt megmondta. Persze évekig éldegél a Te munkádból, igyekezetedből és nem csak éldegél, még többet akar, többet tesz a válladra ahelyett, hogy levenne azzal, hogy közösen igyekeztek, hogy ő is normális munkát vállal vagy ha nem akkor legalább megbecsülné. Erre jó vagy. De ha kipurcansz eldob mint egy használt rongyot. Hát sok sikert ezen az úton mert pont oda fogsz jutni. Kihasználnak, kifacsarnak és ha már nem lesz benned lé akkor mész a kukába. De mindenki úgy szarja el az életét ahogy akarja. Te is..

2018. nov. 21. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!