Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?
Mi lenne ha benyögnèd hogy egy nő megdìcsèrt mert úgy làtta hogy fogytàl?
Menj el edzőterembe, hàtha zavarni fogja hogy fittnesszmàniàss csajok között formàlod a testedet...
Ahogy olvastam itt a válaszaidat arra jöttem rá hogy ez bizony nem fog változni. Tovább nyelsz mindent és ugyan ez fog folytatódni. Megteszed bármit kér és szépen lassan tönkre fogsz menni. Majd akkor jössz rá ha komoly bajod van hogy de jó lett volna elhagyni őt akkor tovább élhetnél és foglalkozhatnál a gyerekeiddel. De az ember mindig utólag tanul. Igen sajnos a stressz sok súlyos betegség okozója.
A feleséged szemében soha nem leszel tökéletes pasi. Vele van a hiba de ezt általában sosem ismerik be és a másikat hibáztatják. De a kérdésre válaszolva nem kötheti semmilyen feltételekhez főleg nem olyanokhoz amiket te meséltél. Ha valaki igazán szereti a másikat az nem csinál ilyet. Mivel nem akarod őt elhagyni így kinlódj tovább. Csak sajnos a gyerekek ezen a mintán fognak felnőni és valószínű ugyan ezt fogják majd tenni.
Ha majd fontos leszel magadnak akkor fogsz változtatni, addig meg majd megy a maszatolás.
Ha majd eljutsz addig akkor keress egy pszichológust!
Idokozben a kovetkezok tortentek:
Az elmult harom honap soran valtoztattam az etrendemen, es sikerult is lefogynom 74 kilorol 66-67-re. A felesegem azota nem is hanytorgatja fel, hogy el vagyok hizva. Egy ideig a szex is jol ment, es minden jel szerint neki is oromet szerzett, bar tovabbra is mindig nekem kellett kezdemenyeznem. A kozelmultban viszont elojott egy ujabb komplikacio. A felesegem nagyobb osszegu bankkolcsont kivant felvenni, de amikor a bank elzarkozott a keresunk teljesitesetol, ujra megtagadta a szexet azon az alapon, hogy addig, amig eselyt latott a kolcsonre, jo hangulatban volt, most viszont mar nincs kedve hozza, mert nem tudtam megkapni a kolcsont. Pillanatnyilag en sem kozeledem hozza, mert rosszul esik nekem az attitudje. Nemigen tudok eligazodni azon, hogy miert koti ilyen dolgokhoz a szexet, ha egyebkent neki is jol esik (bar erezhetoen nem hianyzik neki annyira, mint nekem).
A szavaidból azt vettem ki hogy te igenis alkalmaszkodo típus vagy, a feleséged peddig :( nem.
Szerintem bármit is csinálsz , sosem leszel neki tökéletes férfi, ő nem szeret téged annyira mint te ot, peddig ő is folszedet X kilót semmit sem szóltál. :(
A gyerekeket neted, miközben boldogtalan vagy a hazasagodban, megértelek téged mert nekem ugyanez volt.
A nők néha vissza élnek azzal hogy szeretjük a puncit mi férfiak.
Szerintem keres egy nőt csak szex kapcsolatra titokban persze.
Nem hiszem hogy irtal egy konyvet es nem veszed eszre ez mirol szol. A felesegednek van baja a sajat testevel azert nem akar szexelni. Emelett valoszinu lusta is es beborult valamilyen mentalis allapotba amibol szakember tudja kimozditani. En egyedul kezdtem pszihologushoz jarni aztan a feleseg ugy ment el hogy elarultam neki es azt mondtam hogy sokat segitene ha beszelne a pszihologussal akihez jarok. Azota o is jar es egyutt is voltunk.
Vagy az egesz egy kamu kerdes mert sok dolog nem kerek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!