Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen feltetelekhez kotheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tobb mint 10 eve vagyunk hazasok, 2 gyermekunk van, mindketto 5 ev feletti. Mi ketten a 40-es eveinkben jarunk. Az utobbi 2 ev soran felszedtem kb. 5 kg sulytobbletet, es kulonosen a hasam nott meg, nem annyira a taplalkozas, mint inkabb a sport hianya, az ulofoglalkozasbol eredo mozgashiany, es a sok kavefogyasztas miatt (cukor nelkuli kavebol nem tudok annyit meginni, amennyire az alvashiany ellensulyozasara szuksegem van). A felesegemnek visszataszitonak erzi a kulsomet, es mint mondja, igy egyaltalan nem vonzodik hozzam. Kifejtette, hogy addig nem hajlando szeretkezni velem, amig nem hozom rendbe a kulsomet. Azzal teljesen egyet is ertek, hogy javitanom kellene a testi allapotomon, mert ez igy nem egeszseges. (Az mas kerdes, hogy hogyan talaljak idot sportolasra, mert a sok munka es a napi 2-5 oras ingazas miatt sokszor alvasra is csak 4-6 oram marad.) De ezzel egyutt bizonytalan vagyok benne, hogy ez indokolt es jogosult erv-e a reszerol, vagy pedig csak kifogas. Korabban ugyanis evekig azon az alapon tagadta meg a szexet, hogy nem volt eleg jo allasom (a kettonk kozul csak en dolgozom rendszeresen a hazassagkotesunk ota), majd amikor ez megvalosult, akkor olyan felteteleket szabott, hogy tanuljak meg tiz ujjal gepelni, irjak egy masodik konyvet, stb. Nem vagyok biztos benne, hogy helyes ezeket a dolgokat ilyen kozvetlenul osszekotni a maganelettel. Az is hozzatartozik a kerdeshez, hogy a felesegemnek is jelentos sulytobblete van a gyermekek szuletese ota. Ez ot elegge idegesiti, en viszont sohasem kritizaltam miatta, es most is ugyanugy vonzodom hozza, mint azelott. A magam reszerol nem ereznem korrektnek, ha pusztan ezen az alapon elhidegulnek tole, de lehet, hogy noi szemmel nezve ez maskeppen fest, es o valoban nem tud vonzalmat erezni irantam, ha az alakom nem tetszik neki. Ezert foleg arra volnek kivancsi, hogy a noi hozzaszolok hogyan latjak a problemat. Valoban megoldas lenne, ha minden erovel megprobalnek javitani a kulsomon, vagy elobb-utobb jonne egy ujabb feltetel?

2018. aug. 31. 19:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 A kérdező kommentje:
Koszi, ezek is jo tanacsok! En kozben mindenesetre belekezdtem par dologba, ami javithat a hasizmomon es talan a zsirt is csokkenti (felules, labemeles, zold tea, gyumolcs, kevesebb cukor). Vegul is mindenkeppen jo lefogyni, meg akkor is, ha a felesegem attitudje ettol sem valtozik meg. Az en egeszsegem, hogy ugy mondjam.
2018. szept. 3. 16:19
 42/101 A kérdező kommentje:
Igen, ez valoban elegge depresszionak latszik. Sajnos, terapiarol hallani se akar, szerinte egyedul velem van problema. En vele egyutt hajlando volnek terapiara, egyedul velem viszont nemigen mukodne.
2018. szept. 3. 16:35
 43/101 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha benyögnèd hogy egy nő megdìcsèrt mert úgy làtta hogy fogytàl?

Menj el edzőterembe, hàtha zavarni fogja hogy fittnesszmàniàss csajok között formàlod a testedet...

2018. szept. 3. 16:53
 44/101 A kérdező kommentje:
Az ugyan nem hatna ra. Nemegyszer mondta, hogy keressek magamnak masik not szexre, es ne tole kerjem, de pontosan lehet tudni, hogy ha flortolnek, akkor azonmod lecsapna ra, hogy ezzel is bizonyitsa: igenis en vagyok a hibas mindenert. De nem is volna kedvem valakivel kikezdeni, amig el nem valtam.
2018. szept. 3. 17:04
 45/101 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy olvastam itt a válaszaidat arra jöttem rá hogy ez bizony nem fog változni. Tovább nyelsz mindent és ugyan ez fog folytatódni. Megteszed bármit kér és szépen lassan tönkre fogsz menni. Majd akkor jössz rá ha komoly bajod van hogy de jó lett volna elhagyni őt akkor tovább élhetnél és foglalkozhatnál a gyerekeiddel. De az ember mindig utólag tanul. Igen sajnos a stressz sok súlyos betegség okozója.

A feleséged szemében soha nem leszel tökéletes pasi. Vele van a hiba de ezt általában sosem ismerik be és a másikat hibáztatják. De a kérdésre válaszolva nem kötheti semmilyen feltételekhez főleg nem olyanokhoz amiket te meséltél. Ha valaki igazán szereti a másikat az nem csinál ilyet. Mivel nem akarod őt elhagyni így kinlódj tovább. Csak sajnos a gyerekek ezen a mintán fognak felnőni és valószínű ugyan ezt fogják majd tenni.

2018. szept. 3. 18:14
 46/101 A kérdező kommentje:
En ugy arnyalnam ezt, hogy abban, amit elvar tolem (pl. lefogyas, testgyakorlat, jobb oltozkodes, stb.), eleg sokszor van racionalitas, es vegso soron torodik vele, mi van velem. Az a baj, hogy az indokolt dolgokat sokkal inkabb a negativ, mint a pozitiv visszajelzes utjan igyekszik keresztulvinni. Nem annyira aggodik, tanacsot ad es javasol, hanem elmarasztalassal kezdi es paranccsal folytatja. Nemegyszer hallottam tole azt, hogy "ne csinald ezt vagy azt, mert a vegen osszeszedsz valamilyen sulyos betegseget, es akkor nagyon sokba fog kerulni a korhazi kezeles, en pedig nem foglak teged apolni." Ez nem igazan motivalja az embert. Holtbiztos, hogy a gyerekeknek sohasem mondana ilyesmit. Szoval, el kell fogadnom azt, amit tobben mondtak, hogy egyszeruen nem szeret mar. Neha probaltam ugy reagalni az elutasitasara, hogy en is hidegen, de korrekten bantam vele, magyaran maradektalanul megcsinaltam a hazi teendoket es nem szoltam be neki semmit, viszont nem is kedveskedtem neki es szandekosan kerultem, hogy megerintsem. Ettol neha eszrevette magat, neha nem. Nekem viszont lelkileg nagyon rossz erzes, amikor erovel kell visszafognom magamat, hogy ne erintsem meg.
2018. szept. 4. 09:39
 47/101 Bence_ ***** válasza:
76%

Ha majd fontos leszel magadnak akkor fogsz változtatni, addig meg majd megy a maszatolás.

Ha majd eljutsz addig akkor keress egy pszichológust!

2018. szept. 4. 13:57
 48/101 A kérdező kommentje:

Idokozben a kovetkezok tortentek:

Az elmult harom honap soran valtoztattam az etrendemen, es sikerult is lefogynom 74 kilorol 66-67-re. A felesegem azota nem is hanytorgatja fel, hogy el vagyok hizva. Egy ideig a szex is jol ment, es minden jel szerint neki is oromet szerzett, bar tovabbra is mindig nekem kellett kezdemenyeznem. A kozelmultban viszont elojott egy ujabb komplikacio. A felesegem nagyobb osszegu bankkolcsont kivant felvenni, de amikor a bank elzarkozott a keresunk teljesitesetol, ujra megtagadta a szexet azon az alapon, hogy addig, amig eselyt latott a kolcsonre, jo hangulatban volt, most viszont mar nincs kedve hozza, mert nem tudtam megkapni a kolcsont. Pillanatnyilag en sem kozeledem hozza, mert rosszul esik nekem az attitudje. Nemigen tudok eligazodni azon, hogy miert koti ilyen dolgokhoz a szexet, ha egyebkent neki is jol esik (bar erezhetoen nem hianyzik neki annyira, mint nekem).

2018. nov. 20. 02:50
 49/101 anonim ***** válasza:
100%

A szavaidból azt vettem ki hogy te igenis alkalmaszkodo típus vagy, a feleséged peddig :( nem.

Szerintem bármit is csinálsz , sosem leszel neki tökéletes férfi, ő nem szeret téged annyira mint te ot, peddig ő is folszedet X kilót semmit sem szóltál. :(

A gyerekeket neted, miközben boldogtalan vagy a hazasagodban, megértelek téged mert nekem ugyanez volt.

A nők néha vissza élnek azzal hogy szeretjük a puncit mi férfiak.

Szerintem keres egy nőt csak szex kapcsolatra titokban persze.

2018. nov. 21. 08:26
 50/101 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy irtal egy konyvet es nem veszed eszre ez mirol szol. A felesegednek van baja a sajat testevel azert nem akar szexelni. Emelett valoszinu lusta is es beborult valamilyen mentalis allapotba amibol szakember tudja kimozditani. En egyedul kezdtem pszihologushoz jarni aztan a feleseg ugy ment el hogy elarultam neki es azt mondtam hogy sokat segitene ha beszelne a pszihologussal akihez jarok. Azota o is jar es egyutt is voltunk.

Vagy az egesz egy kamu kerdes mert sok dolog nem kerek benne.

2018. nov. 21. 08:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!