Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen feltetelekhez kotheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tobb mint 10 eve vagyunk hazasok, 2 gyermekunk van, mindketto 5 ev feletti. Mi ketten a 40-es eveinkben jarunk. Az utobbi 2 ev soran felszedtem kb. 5 kg sulytobbletet, es kulonosen a hasam nott meg, nem annyira a taplalkozas, mint inkabb a sport hianya, az ulofoglalkozasbol eredo mozgashiany, es a sok kavefogyasztas miatt (cukor nelkuli kavebol nem tudok annyit meginni, amennyire az alvashiany ellensulyozasara szuksegem van). A felesegemnek visszataszitonak erzi a kulsomet, es mint mondja, igy egyaltalan nem vonzodik hozzam. Kifejtette, hogy addig nem hajlando szeretkezni velem, amig nem hozom rendbe a kulsomet. Azzal teljesen egyet is ertek, hogy javitanom kellene a testi allapotomon, mert ez igy nem egeszseges. (Az mas kerdes, hogy hogyan talaljak idot sportolasra, mert a sok munka es a napi 2-5 oras ingazas miatt sokszor alvasra is csak 4-6 oram marad.) De ezzel egyutt bizonytalan vagyok benne, hogy ez indokolt es jogosult erv-e a reszerol, vagy pedig csak kifogas. Korabban ugyanis evekig azon az alapon tagadta meg a szexet, hogy nem volt eleg jo allasom (a kettonk kozul csak en dolgozom rendszeresen a hazassagkotesunk ota), majd amikor ez megvalosult, akkor olyan felteteleket szabott, hogy tanuljak meg tiz ujjal gepelni, irjak egy masodik konyvet, stb. Nem vagyok biztos benne, hogy helyes ezeket a dolgokat ilyen kozvetlenul osszekotni a maganelettel. Az is hozzatartozik a kerdeshez, hogy a felesegemnek is jelentos sulytobblete van a gyermekek szuletese ota. Ez ot elegge idegesiti, en viszont sohasem kritizaltam miatta, es most is ugyanugy vonzodom hozza, mint azelott. A magam reszerol nem ereznem korrektnek, ha pusztan ezen az alapon elhidegulnek tole, de lehet, hogy noi szemmel nezve ez maskeppen fest, es o valoban nem tud vonzalmat erezni irantam, ha az alakom nem tetszik neki. Ezert foleg arra volnek kivancsi, hogy a noi hozzaszolok hogyan latjak a problemat. Valoban megoldas lenne, ha minden erovel megprobalnek javitani a kulsomon, vagy elobb-utobb jonne egy ujabb feltetel?

2018. aug. 31. 19:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a kommenteket.. a gyerekekre hivatkozol, pedig a feleséged a fülük hallatára szólogat be neked, elég sértő dolgokat. Szerinted a gyerekek hülyék? Milyen felnőtt lesz belőlük ha ezt hallva nőnek fel? Majd ők is elkezdenek kiosztani téged mert az anyjuktól ezt látják. Az hogy fog esni?

Sajnálom, mert látszik hogy igyekszel és szereted a családod, a feleséged egy borzasztó nőszemély :(

Nagyon sürgősen szakember segítségét kellene kérni, bár gyanítom hogy a feleséged nem lesz hajlandó változni, mert neki jó ahogy most van és érzelmileg te függsz tőle.

2020. nov. 8. 22:19
 92/101 acelsziv ***** válasza:
75%
Menthetetlen vagy. A gyerekeid pedig egy csodás apaképet kapnak egy nyámnyila papucsról. És fantasztikus anyaképet egy nyomorult hárpiáról. Szerencsétlenek.
2020. nov. 8. 23:46
 93/101 A kérdező kommentje:
91/92:En voltam terapian, a felesegem elbol elzarkozott azzal az indokkal, hogy velem van baj, nem vele. Nehanyszor mar el akartam menni hazulrol, de a gyerekek mindig visszakonyorogtek.
2020. nov. 9. 01:28
 94/101 anonim ***** válasza:
100%

Két éve ugyanitt tartasz?

Ha menthetetlen a házasságod, válj el. Ha túl sokat ingázol, rámegy az egészséged, válts munkahelyet. Ha zavar a túlsúly, sportolj, egyél egészségesebben. Panaszkodással nem mész semmire. Ha változást akarsz, akkor csináld, más nem fogja helyetted. Ne kifogásokat keress, és ne a másikat akard megváltoztatni, nem fog menni és senki nem szereti, ha a másik mártírkodik és hibáztatja. Az a vonzó, aki bátor és önmagát értékesnek tartja, ettől még lehetsz kedves és hasznos, egy szorgalmas jó apa, de legyenek meg a saját határaid és a céljaid. Hidd el, még az asszony fog teperni utánad, ha rendbe teszed magad és nem csak sodródsz nyavalyogva.

2020. nov. 9. 05:07
 95/101 anonim ***** válasza:
67%

Nem olvastam a válaszokat.

Mi a könyved címe?? Hogyan legyünk lúzerek ?

Ha nem tudnád ,az emberek nagy részének (sejtem neked is) igényed van a (jó )szexre.

Tehát vagy frigid az asszony,vagy te vagy gyenge az ágyban.

De ami a legnagyobb baj, nők 90%at a határozott domináns (nem s/m hanem) családfő jellegű pasik vonzzák. Te nem vagy az. Tehát legyél úr a házadban attól izgul az asszonyka is majd rád! Vagy tanúlj meg kefélni.

2020. nov. 9. 12:28
 96/101 A kérdező kommentje:
95/95: Az a tragikomikus a helyzetben, hogy mas dolgokkal ellentetben, szexualisan teljesen elegedett volt velem, mert mindig figyeltem ra, hogy jo legyen neki. Ez volt azon keves dolog egyike, ahol elismerte a hozzaertesemet. Szoval, a szexmegvonassal egyoldaluan tonkretett valamit, ami addig mukodott. A dominancia tenyezoje annyiban igaz, hogy elvarja tolem, legyek erelyesebb es hatarozottabb, de kizarolag masokkal szemben es olyan modon, ahogyan o kivanja, vele szemben viszont ne legyen kulonvelemenyem. Pl. ha neki tobb penz kell a maga elkepzelesei megvalositasara, akkor nekem legyen batorsagom kikovetelni a fonoktol a fizetesemelest, kulonben nyuszi vagyok, de ne probaljam meg lebeszelni ot arrol, amit meg akar kapni, mert akkor duhbe jon az ellenallasom miatt. Ez igy nem mukodik.
2020. nov. 9. 13:19
 97/101 anonim ***** válasza:

Hm de kár hogy törölte.

Azért annyit kérdező az egészhez.. van ennek női oldala is, aki 1 nem volt ilyen tipusú nővel, 2 nem ilyen típusú nő az nem is értheti miért ilyen, amilyen..

2020. nov. 9. 23:11
 98/101 anonim ***** válasza:
100%
Olvass utanna milyen egy narcisztikus ember
2020. nov. 10. 05:00
 99/101 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szinte biztos, hogy nem az a baja a feleségednek veled, amit mond vagy amit te gondolsz. Nincs feltétel, csak ha harag van. A szex nem az ágyban kezdődik pontban este 10-kor, hanem napközben beszélgetéssel, kedvességgel, érdeklődéssel, érintéssel, dícsérettel... stb. Ezeknélkül bármennyire jó legyél technikailag, csak kötelesség és a másikat tárgyként kezelő önkielégítés lesz belőle. Valami más romlott meg a házasságotokban, ami miatt a szex is elmaradt. Lehet "csak" az egymásra szánt idő és figyelem, ami hiányzik, de lehet olyasmi is, ami miatt haragszik (anyós?, káros szenvedély?, akár pont munkamánia?, pénzügyek?, gyereknevelés?...). Minden mindennel összefügg, nincs külön a szex a többi érzelemtől, pláne nőknél nem úgy működik, hogy ha szex jó, akkor kibékülve. Előbb ki kell békülni, és visszahozni a romantikát, ha szexet akarsz. Hogy 5 kilóval több vagy, az ehhez képest tökmindegy. Bár két év alatt ezen lett volna a legkönnyebb segíteni.
2020. nov. 10. 06:54
 100/101 anonim ***** válasza:

neked saját magaddal van a bajod. Nem gondolod h gyenge vagy? de gondolod és érzed is.

Na csak annyit kellene tegyél h leszarni h mit mond a feleséged mit mond más és elkezdeni edzeni.

De amíg ezt nem vagy képes itt fog tartani az életed. Rajtad áll. És minden perc számít.

Sportolj na ezt kell megvalósítsd és vegyél magadnak csínos ruhákat, ingeket nadrágot cipőt sportos cuccokat, adj magadra.

Másképp nem fog működni.

Mehetsz pszihologushoz is max ad gyógyszert de ha igazi megoldást akarsz ott kell kezd h magad rendbetenni.

Ennyi a többi jön magátol

2020. nov. 11. 10:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!