Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?
Uhh...
Női szemmel: nem is értem, hogyan tudod te ezt elviselni. A feleséged csak a kifogásokat keresi, hogy miért ne legyen szex - plusz úgy ugráltat téged, mint egy cirkuszi majmot. Addig nem lesz szex, amíg meg nem tanulsz 10 ujjal gépelni???? Pfff... A következő az lesz, hogy addig nincs szex, amíg el nem hozod neki az Eiffel-tornyot. Sose lesz jó neki.
Mondd meg neki, hogy szedje össze magát és változtasson a viselkedésén, mert ez így nem pálya. Ha nem akar szexelni, akkor mondja azt! És mondja meg őszintén, hogy miért, ne ilyen baromságokat találjon ki.
29/N
#9 vagyok. Őszintén szólva szimpatikusnak tűnsz, mert annyira átjön, hogy szerelmes vagy a feleségedbe az eltelt évek és a magára szedett kilók ellenére is. Pont ezért mondtam, hogy nem érdemel meg téged.
Egyáltalán nem természetes, hogy a szex megvonásával büntet téged. Az lehet, hogy az is benne van, hogy kivetíti rád a saját problémáit, és szégyelli, hogy kövér. De itt nem csak ez a baj, hanem az, hogy zsarol téged. Olyan dolgokkal, amik egyáltalán nem a hálószobába tartoznak. Ez egyáltalán nem természetes, és ne haragudj, de a legaljasabb, undorító ribizlik csinálnak ilyet. Most ez így külső szemmel nézve úgy néz ki, mint amikor egy k..va csak azért bújik ágyba veled, amikor fizetsz neki. Megtanultál gépelni? Jó akkor most lesz szex. Nem fejezted be a könyved? Akkor takarodj. Kész van már 2 fejezet? Akkor leszoplak, de többet ne várj.
Egyébként ha a fiatal kori önmagadtól megkérdezné valaki, hogy mit szólna egy olyan házassághoz, ahol a felesége parancsolna neki és a szakmai előmeneteléhez kötné a lepedőakrobatikát, mit válaszolnál? Elvennél egy ilyen nőt?
Ez, hogy zsarol téged folyamatosan meg utasítgat, nem az alacsony libidó miatt van, hanem mert egy pénzéhes céda.
Tehát a feleséged csak a külsőségekkel törődik, hogy más milyennek lát titeket. Legyen meg a szuper-család, lássa azt a világ, hogy harmónia, szeretet, szép otthon, jó kocsi, tündéri gyerekek, menő munkahely. Hogy legyen féltékeny rá mindenki aki látja. A férje miatt is, aki mindig a legutolsó divat szerint öltözködik. Közben meg az egész belülről rohad.
Dolgozik egyáltalán a feleséged? Mert ez, hogy ők nyaralgatnak, te meg otthon keresed neki a pénzt az utazgatásaira, arra enged következtetni, hogy nem :) Hihetetlen, mennyire ki vagy használva, és hihetetlen, hogy te mindent elviselsz. Én nem tudnék szeretni egy olyan embert, aki semmibe vesz engem. Azt kell, hogy mondjam, sokkal nagyobb problémáitok vannak annál, hogy a szex számára a zsarolás egyik eszköze.
Értem én, hogy a gyerekek miatt nem nagyon tudsz ugrálni, de ez már akkor is tűrhetetlen szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!