Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen feltetelekhez kotheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tobb mint 10 eve vagyunk hazasok, 2 gyermekunk van, mindketto 5 ev feletti. Mi ketten a 40-es eveinkben jarunk. Az utobbi 2 ev soran felszedtem kb. 5 kg sulytobbletet, es kulonosen a hasam nott meg, nem annyira a taplalkozas, mint inkabb a sport hianya, az ulofoglalkozasbol eredo mozgashiany, es a sok kavefogyasztas miatt (cukor nelkuli kavebol nem tudok annyit meginni, amennyire az alvashiany ellensulyozasara szuksegem van). A felesegemnek visszataszitonak erzi a kulsomet, es mint mondja, igy egyaltalan nem vonzodik hozzam. Kifejtette, hogy addig nem hajlando szeretkezni velem, amig nem hozom rendbe a kulsomet. Azzal teljesen egyet is ertek, hogy javitanom kellene a testi allapotomon, mert ez igy nem egeszseges. (Az mas kerdes, hogy hogyan talaljak idot sportolasra, mert a sok munka es a napi 2-5 oras ingazas miatt sokszor alvasra is csak 4-6 oram marad.) De ezzel egyutt bizonytalan vagyok benne, hogy ez indokolt es jogosult erv-e a reszerol, vagy pedig csak kifogas. Korabban ugyanis evekig azon az alapon tagadta meg a szexet, hogy nem volt eleg jo allasom (a kettonk kozul csak en dolgozom rendszeresen a hazassagkotesunk ota), majd amikor ez megvalosult, akkor olyan felteteleket szabott, hogy tanuljak meg tiz ujjal gepelni, irjak egy masodik konyvet, stb. Nem vagyok biztos benne, hogy helyes ezeket a dolgokat ilyen kozvetlenul osszekotni a maganelettel. Az is hozzatartozik a kerdeshez, hogy a felesegemnek is jelentos sulytobblete van a gyermekek szuletese ota. Ez ot elegge idegesiti, en viszont sohasem kritizaltam miatta, es most is ugyanugy vonzodom hozza, mint azelott. A magam reszerol nem ereznem korrektnek, ha pusztan ezen az alapon elhidegulnek tole, de lehet, hogy noi szemmel nezve ez maskeppen fest, es o valoban nem tud vonzalmat erezni irantam, ha az alakom nem tetszik neki. Ezert foleg arra volnek kivancsi, hogy a noi hozzaszolok hogyan latjak a problemat. Valoban megoldas lenne, ha minden erovel megprobalnek javitani a kulsomon, vagy elobb-utobb jonne egy ujabb feltetel?

2018. aug. 31. 19:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
89%
A helyzet az, hogy a feleségedet nem a te súlyfelesleged zavarja, hanem a sajátja. De az egészet kivetíti rád, pedig saját magát nem látja vonzónak, kívánatosnak, ezért utasít el téged. Amikor tini koromban híztam 5-6 kg-ot, a túlsúlyos nagynéném volt az, aki a legtöbbet szekált miatta. Vagy amikor egy férfi elégedetlen a munkájával, vagy kirúgták, és folyton beleköt a felesége munkájába, vagy a főztjébe. A munkád miatt is azért csesztetett, mert a lelke mélyén tudja jól, hogy nem csak a te feladatod eltartani a családot.
2018. aug. 31. 21:43
 12/101 anonim ***** válasza:
90%
Tudom, hogy furcsa lesz amit írok, de van olyan dolog, hogy szeretet. Szeretem a férjem, szeretek hozzábújni, akár sovány akár kövér. Szeretem az illatát, a börét, a simogatását. Ahhoz kössem, hogy szeretkezem-e vele, hogy ír-e egy 2. könyvet?? Nonszensz a kérdésed. Te hogy írhattál könyvet, ha ilyen buta vagy?
2018. aug. 31. 21:47
 13/101 A kérdező kommentje:
Igen, arra en is gondoltam, hogy kivetitesrol van szo. O nagyon erzekeny a kritikara es rendszerint elbol elutasitja, viszont a maga reszerol total gatlastalanul felhanytorgat nekem barmit. Pszichologiailag valahogy meg lehet magyarazni, hogy a sajat belso bizonytalansagat veri le rajtam, de attol meg az en problemam nincs megoldva.
2018. aug. 31. 21:57
 14/101 A kérdező kommentje:
Igen, vegul is lehet, hogy arrol van szo, hogy mar egyszeruen nem szeret, es ezert nem vonzodik hozzam. Minthogy viszont en tovabbra is kivanom ot, ez egyfajta utokartyat ad a kezebe, amivel nyomast gyakorolhat ram. Ha mindenestul kilepne a hazassagbol, vagy veglegesen es kategorikusan elutasitana, akkor nem tudna ennyit kihozni a helyzetbol. Igy viszont ujabb es ujabb feltetelekhez kotheti a dolgot, jo esetben el is er vele valamit, illetve at tudja ram haritani a felelosseget azert, hogy nincs szex.
2018. aug. 31. 22:02
 15/101 anonim ***** válasza:
91%

Uhh...

Női szemmel: nem is értem, hogyan tudod te ezt elviselni. A feleséged csak a kifogásokat keresi, hogy miért ne legyen szex - plusz úgy ugráltat téged, mint egy cirkuszi majmot. Addig nem lesz szex, amíg meg nem tanulsz 10 ujjal gépelni???? Pfff... A következő az lesz, hogy addig nincs szex, amíg el nem hozod neki az Eiffel-tornyot. Sose lesz jó neki.

Mondd meg neki, hogy szedje össze magát és változtasson a viselkedésén, mert ez így nem pálya. Ha nem akar szexelni, akkor mondja azt! És mondja meg őszintén, hogy miért, ne ilyen baromságokat találjon ki.

29/N

2018. aug. 31. 23:05
 16/101 A kérdező kommentje:
Vegul is lehet, hogy egyszeruen alacsony lett a libidoja, nem igenyli, es ugy akarja indokolni a haritast, hogy en legyek a hibas. Ugyanakkor viszont ha neha megis csinaljuk, akkor elobb-utobb neki is jo erzes szokott lenni es nagyon is tud orulni neki. De valahogy ezt az adott pillanaton kivul nem akarja elismerni.
2018. aug. 31. 23:27
 17/101 anonim ***** válasza:
83%

#9 vagyok. Őszintén szólva szimpatikusnak tűnsz, mert annyira átjön, hogy szerelmes vagy a feleségedbe az eltelt évek és a magára szedett kilók ellenére is. Pont ezért mondtam, hogy nem érdemel meg téged.

Egyáltalán nem természetes, hogy a szex megvonásával büntet téged. Az lehet, hogy az is benne van, hogy kivetíti rád a saját problémáit, és szégyelli, hogy kövér. De itt nem csak ez a baj, hanem az, hogy zsarol téged. Olyan dolgokkal, amik egyáltalán nem a hálószobába tartoznak. Ez egyáltalán nem természetes, és ne haragudj, de a legaljasabb, undorító ribizlik csinálnak ilyet. Most ez így külső szemmel nézve úgy néz ki, mint amikor egy k..va csak azért bújik ágyba veled, amikor fizetsz neki. Megtanultál gépelni? Jó akkor most lesz szex. Nem fejezted be a könyved? Akkor takarodj. Kész van már 2 fejezet? Akkor leszoplak, de többet ne várj.

Egyébként ha a fiatal kori önmagadtól megkérdezné valaki, hogy mit szólna egy olyan házassághoz, ahol a felesége parancsolna neki és a szakmai előmeneteléhez kötné a lepedőakrobatikát, mit válaszolnál? Elvennél egy ilyen nőt?

Ez, hogy zsarol téged folyamatosan meg utasítgat, nem az alacsony libidó miatt van, hanem mert egy pénzéhes céda.

2018. szept. 1. 00:39
 18/101 A kérdező kommentje:
Na igen, akkor biztos nem vettem volna el, most viszont itt van a ket gyerek is, akiknek jobb, ha a szulei harmonikusan es szeretetben elnek egyutt, mintha elvalnak, veszekednek, vagy hidegen kerulik egymast. Ami a penzehesseget illeti, en ezt ugy arnyalnam, hogy a felesegem, ha rolam van szo, altalaban sokkal nagyobb sulyt fektet a kulsosegekre es az anyagi dolgokra, mint az erzelmi oldalra. Pl. sokkal tobbet szamit neki, hogy hogyan nezek ki (ruha, frizura, stb.), mint az, hogy beszelgessunk egymassal. A maga modjan torodik velem (pl. vesz nekem ruhakat), de az kevesbe erdekli, hogy en mitol vagyok boldog. Pl. tipikus jelenet, hogy amikor ok megerkeznek a szokasos nyaralasukrol es en varom oket a repteren, akkor a gyerekek orommel odafutnak hozzam, a felesegem elso vagy masodik szava viszont az, hogy "Miert ezt a ruhat vetted fel? Olyan hulyen nezel ki benne!" Az nem merul fel benne, hogy ezzel jobban megbant, mint amennyi jelentosege a ruhaugynek van.
2018. szept. 1. 00:57
 19/101 anonim ***** válasza:
79%

Tehát a feleséged csak a külsőségekkel törődik, hogy más milyennek lát titeket. Legyen meg a szuper-család, lássa azt a világ, hogy harmónia, szeretet, szép otthon, jó kocsi, tündéri gyerekek, menő munkahely. Hogy legyen féltékeny rá mindenki aki látja. A férje miatt is, aki mindig a legutolsó divat szerint öltözködik. Közben meg az egész belülről rohad.

Dolgozik egyáltalán a feleséged? Mert ez, hogy ők nyaralgatnak, te meg otthon keresed neki a pénzt az utazgatásaira, arra enged következtetni, hogy nem :) Hihetetlen, mennyire ki vagy használva, és hihetetlen, hogy te mindent elviselsz. Én nem tudnék szeretni egy olyan embert, aki semmibe vesz engem. Azt kell, hogy mondjam, sokkal nagyobb problémáitok vannak annál, hogy a szex számára a zsarolás egyik eszköze.

Értem én, hogy a gyerekek miatt nem nagyon tudsz ugrálni, de ez már akkor is tűrhetetlen szerintem...

2018. szept. 1. 01:12
 20/101 A kérdező kommentje:
Korabban nem dolgozott, az utobbi idoben sajat maga ugy dontott, hogy reszmunkaidoben munkat vegez, mondvan, hogy az altalam keresett penz nem eleg. Igy ettol nemigen javult a helyzet, mert az o tudataban ugy jelenik meg a dolog, hogy az en hibambol kell neki gurcolnie. Faradt is miatta, ami megint csak elveszi a kedvet a szextol. Igazsag szerint en bele tudnek menni a heti/ketheti egy alkalomba is, ha ugy kozolne velem, hogy "sajnalom, dragam, de most tulsagosan le vagyok faradva, majd keresunk ra idot". Normalis ember ezt meg tudja erteni. O viszont inkabb olyan indoklassal el, amiben egyertelmuen en vagyok a hibas fel. Engem ez jobban zavar, mint a szex hianya.
2018. szept. 1. 01:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!