Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?
Jól érzed, hogy mi lenne a normális mint, ahol együtt nyaraltok, ahol örültök egymásnak, ahol spontán erintések, nevetés van. Mikor nevettetek együtt?
Ez egy színjáték, ezt momdd el a gyerekeknek is különben azt hiszik ez a normális.
Mitől félsz?
Röviden és tömören: papucs vagy. Ilyen feltételeket szabni a szex miatt?
Az én párom is hízott az évek alatt és nem csak 5 kilót, mégsem ahhoz kötöm a szexet, hogy ha lefogy vagy megcsinál valamit.
Fogadd együttérzésemet, hogy ilyen harpiat kell elviselned.
Azt mondod szeretnel egy harmonikus hazassagot, amiben a gyerekeid is benne vannak. Jelenleg van egy feleseged aki sem nem tisztel teged,sem nem szeret, nem vonzodik hozzad es a gyerekeid szeme lattara megalaz, amire te nem h nem reagalsz, de meg is teszed a kereseit h szexet kapj. A sajat gyerekeid vedenek meg a sajat felesegedtol. Biztos h ez egy harmonikus hazassag amiben fel kellene nonie ezeknek a gyerekeknek??
Engem megcsalt a ferjem es a gyerekek miatt megbocsatottam volna, de o nem is gondolt arra h kiket hagy maga mogott es a gyerekek milyen erzelmekkel fognak felnoni igy nelkule. Lenyeltem volna a bekat,de miutan ennyire nem erdekelte csak a sajat szerelmi elete, vegiggondoltam h biztos h a gyerekeimnek ezt akarom atadni? Hogy apa barmit megtehet mert szerelmes? Hogy anyanak nyelnie kell mert ott a 2 gyerek? Elvaltam es szentul hittem benne h talalok olyat aki szeret,tisztel,megbecsul es aki MINTA a gyerekeknek h hogyan kell banni egy novel.Hogy milyen egy csalad amikor apa a csaladjara koncentral es egyutt nevelik fel (nem 2 hanem 18eves korukig) a gyerekeiket.
Es ma egy ilyen csaladban elek.Csak nem a gyerekek biologiai apjaval.
Ertem h valas eseten azt gondolod h elveszited a gyerekeidet, de ez nem igaz. Csupan annyi tortenik h mondjuk 2 hetet veled vannak es 2 hetet vele (hiszen ez az opcio is elkepzelheto nem csak a kethetente hetvege) es 4hetet azzal a novel (ha majd megtalalod) aki nem cseszeget,nem tamaszt extra elvarasokat, ELFOGAD teged es tamogat a celjaidban. Es ferfiszamba vesz.
A volt feleseged pedig elmegy szepen 8oraban dolgozni, valoszinuleg lefogy majd mert ujra a piacra kerul, az elejen valoszinuleg frusztralt lesz de aztan o is a helyere kerul a pofon utan,talan talal tarsat maganak.
Kettotok kozul,mivel te latod a problemat pont azzal tudod a legtobbet adni a gyerekeidnek ha havonta 2hetig peldat mutatsz nekik.
Az nem pelda h nyelsz es pitizel es a sajat gyerekeid vedenek meg a sajat felesegedtol....nonszensz.
Szexet barhol kaphatsz. Megbecsulest,elfogadast szerintem ettol a notol nem. Ez az egy eleted van. Gondold at h erdemes-e nyelni havi x szexert, meg azert h elmondhassatok h a gyerekeitek "csaladban" nottek fel?
Elég gáz a feleséged viselkedése.
30/nő
Jó lenne ha csak a feleség nem tisztelné őt. Ez belülről jön, ő tiszteletlen magával, tojik a saját igényeire, ki se áll magáért ezért már a nő se tud rá férfiként nézni hiszen ha saját magát se tudja megvédeni akkor őt, a gyerekeket, hogy fogja?
Az, hogy a gyerekek védenek meg az már az ön herélés csúcsa, neked kéne őket, te vagy a férfi aki letépi a sárkány fejét és ezt a terhet a gyerekek nyakába rakod majd rájuk hivatkozva asszisztálsz ehhez a helyzethez!
Félsz! Jöjj rá mitől, aztán szedd össze magad és állj a sarkadra, simán lehet, hogy ha te férfiként kezdesz működni akkor a nejed is nő lesz és nem egy topa kocsmatöltelék!
Ha meg válnál az értelmes gyerekeid megertenék, hogy apa végre tesz valamot azért, hogy boldog legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!