Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen feltetelekhez kotheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tobb mint 10 eve vagyunk hazasok, 2 gyermekunk van, mindketto 5 ev feletti. Mi ketten a 40-es eveinkben jarunk. Az utobbi 2 ev soran felszedtem kb. 5 kg sulytobbletet, es kulonosen a hasam nott meg, nem annyira a taplalkozas, mint inkabb a sport hianya, az ulofoglalkozasbol eredo mozgashiany, es a sok kavefogyasztas miatt (cukor nelkuli kavebol nem tudok annyit meginni, amennyire az alvashiany ellensulyozasara szuksegem van). A felesegemnek visszataszitonak erzi a kulsomet, es mint mondja, igy egyaltalan nem vonzodik hozzam. Kifejtette, hogy addig nem hajlando szeretkezni velem, amig nem hozom rendbe a kulsomet. Azzal teljesen egyet is ertek, hogy javitanom kellene a testi allapotomon, mert ez igy nem egeszseges. (Az mas kerdes, hogy hogyan talaljak idot sportolasra, mert a sok munka es a napi 2-5 oras ingazas miatt sokszor alvasra is csak 4-6 oram marad.) De ezzel egyutt bizonytalan vagyok benne, hogy ez indokolt es jogosult erv-e a reszerol, vagy pedig csak kifogas. Korabban ugyanis evekig azon az alapon tagadta meg a szexet, hogy nem volt eleg jo allasom (a kettonk kozul csak en dolgozom rendszeresen a hazassagkotesunk ota), majd amikor ez megvalosult, akkor olyan felteteleket szabott, hogy tanuljak meg tiz ujjal gepelni, irjak egy masodik konyvet, stb. Nem vagyok biztos benne, hogy helyes ezeket a dolgokat ilyen kozvetlenul osszekotni a maganelettel. Az is hozzatartozik a kerdeshez, hogy a felesegemnek is jelentos sulytobblete van a gyermekek szuletese ota. Ez ot elegge idegesiti, en viszont sohasem kritizaltam miatta, es most is ugyanugy vonzodom hozza, mint azelott. A magam reszerol nem ereznem korrektnek, ha pusztan ezen az alapon elhidegulnek tole, de lehet, hogy noi szemmel nezve ez maskeppen fest, es o valoban nem tud vonzalmat erezni irantam, ha az alakom nem tetszik neki. Ezert foleg arra volnek kivancsi, hogy a noi hozzaszolok hogyan latjak a problemat. Valoban megoldas lenne, ha minden erovel megprobalnek javitani a kulsomon, vagy elobb-utobb jonne egy ujabb feltetel?

2018. aug. 31. 19:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 Bence_ ***** válasza:
69%

Jól érzed, hogy mi lenne a normális mint, ahol együtt nyaraltok, ahol örültök egymásnak, ahol spontán erintések, nevetés van. Mikor nevettetek együtt?

Ez egy színjáték, ezt momdd el a gyerekeknek is különben azt hiszik ez a normális.

Mitől félsz?

2018. szept. 1. 07:20
 22/101 A kérdező kommentje:
A gyerekeknek, ha szabad igy mondanom, tobb eszuk van, mint a felesegemnek. Ok mindig igyekeznek osszebekiteni minket egymassal, mert mindkettonkhoz ragaszkodnak. A felesegem nemegyszer elmondta nekik, hogy en mennyire hitvany ember vagyok, ez ellen mindig tiltakoztak. En nem agitaltam oket az anyjuk ellen, mert csak nekik okoztam volna fajdalmat.
2018. szept. 1. 07:31
 23/101 anonim ***** válasza:
80%

Röviden és tömören: papucs vagy. Ilyen feltételeket szabni a szex miatt?

Az én párom is hízott az évek alatt és nem csak 5 kilót, mégsem ahhoz kötöm a szexet, hogy ha lefogy vagy megcsinál valamit.

Fogadd együttérzésemet, hogy ilyen harpiat kell elviselned.

2018. szept. 1. 07:32
 24/101 A kérdező kommentje:
Jo, jo, de az erelyes fellepessel maximum annyit lehet elerni, hogy kevesebbet parancsolgasson nekem. Kikenyszeriteni a szexet aligha jobb megoldas, mint a megtagadasaval zsarolni a masik felet.
2018. szept. 1. 07:36
 25/101 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod szeretnel egy harmonikus hazassagot, amiben a gyerekeid is benne vannak. Jelenleg van egy feleseged aki sem nem tisztel teged,sem nem szeret, nem vonzodik hozzad es a gyerekeid szeme lattara megalaz, amire te nem h nem reagalsz, de meg is teszed a kereseit h szexet kapj. A sajat gyerekeid vedenek meg a sajat felesegedtol. Biztos h ez egy harmonikus hazassag amiben fel kellene nonie ezeknek a gyerekeknek??

Engem megcsalt a ferjem es a gyerekek miatt megbocsatottam volna, de o nem is gondolt arra h kiket hagy maga mogott es a gyerekek milyen erzelmekkel fognak felnoni igy nelkule. Lenyeltem volna a bekat,de miutan ennyire nem erdekelte csak a sajat szerelmi elete, vegiggondoltam h biztos h a gyerekeimnek ezt akarom atadni? Hogy apa barmit megtehet mert szerelmes? Hogy anyanak nyelnie kell mert ott a 2 gyerek? Elvaltam es szentul hittem benne h talalok olyat aki szeret,tisztel,megbecsul es aki MINTA a gyerekeknek h hogyan kell banni egy novel.Hogy milyen egy csalad amikor apa a csaladjara koncentral es egyutt nevelik fel (nem 2 hanem 18eves korukig) a gyerekeiket.

Es ma egy ilyen csaladban elek.Csak nem a gyerekek biologiai apjaval.

Ertem h valas eseten azt gondolod h elveszited a gyerekeidet, de ez nem igaz. Csupan annyi tortenik h mondjuk 2 hetet veled vannak es 2 hetet vele (hiszen ez az opcio is elkepzelheto nem csak a kethetente hetvege) es 4hetet azzal a novel (ha majd megtalalod) aki nem cseszeget,nem tamaszt extra elvarasokat, ELFOGAD teged es tamogat a celjaidban. Es ferfiszamba vesz.

A volt feleseged pedig elmegy szepen 8oraban dolgozni, valoszinuleg lefogy majd mert ujra a piacra kerul, az elejen valoszinuleg frusztralt lesz de aztan o is a helyere kerul a pofon utan,talan talal tarsat maganak.

Kettotok kozul,mivel te latod a problemat pont azzal tudod a legtobbet adni a gyerekeidnek ha havonta 2hetig peldat mutatsz nekik.

Az nem pelda h nyelsz es pitizel es a sajat gyerekeid vedenek meg a sajat felesegedtol....nonszensz.

Szexet barhol kaphatsz. Megbecsulest,elfogadast szerintem ettol a notol nem. Ez az egy eleted van. Gondold at h erdemes-e nyelni havi x szexert, meg azert h elmondhassatok h a gyerekeitek "csaladban" nottek fel?

2018. szept. 1. 08:38
 26/101 A kérdező kommentje:
Igen, valoszinuleg tenyleg nem eri meg. Bar ha en kezdemenyezek valast, akkor valoszinuleg nagyon megnehezul a kapcsolatom a gyerekekkel. Egyreszt azert, mert ugy ereznek, en hagytam el oket es nem szerettem oket elegge, masreszt pedig azert, mert kulfoldon dolgozom, es valas eseten a csaladom nem maradhatna itt csaladi vizummal. Es ezek utan nemigen volna kedvem egy ujabb kapcsolatba belevagni, nehogy ujra kezdodjon az egesz remalom.
2018. szept. 1. 08:54
 27/101 anonim ***** válasza:
82%

Elég gáz a feleséged viselkedése.

30/nő

2018. szept. 1. 09:26
 28/101 anonim ***** válasza:
83%
Valóban, te is elég nagy papucs vagy!!
2018. szept. 1. 09:27
 29/101 Bence_ ***** válasza:
88%

Jó lenne ha csak a feleség nem tisztelné őt. Ez belülről jön, ő tiszteletlen magával, tojik a saját igényeire, ki se áll magáért ezért már a nő se tud rá férfiként nézni hiszen ha saját magát se tudja megvédeni akkor őt, a gyerekeket, hogy fogja?

Az, hogy a gyerekek védenek meg az már az ön herélés csúcsa, neked kéne őket, te vagy a férfi aki letépi a sárkány fejét és ezt a terhet a gyerekek nyakába rakod majd rájuk hivatkozva asszisztálsz ehhez a helyzethez!

Félsz! Jöjj rá mitől, aztán szedd össze magad és állj a sarkadra, simán lehet, hogy ha te férfiként kezdesz működni akkor a nejed is nő lesz és nem egy topa kocsmatöltelék!

Ha meg válnál az értelmes gyerekeid megertenék, hogy apa végre tesz valamot azért, hogy boldog legyen.

2018. szept. 1. 09:30
 30/101 A kérdező kommentje:
Regebben neha elofordult, hogy a felesegem az idosebb gyerek miatt duhrohamot kapott, ha az rosszul tanult vagy nem ertett valamit. Ha ilyenkor meg akarta verni a gyereket, en mindig megvedtem. Soha nem utottem meg a felesegemet, de kozejuk alltam vagy erovel visszatartottam. Valahogy ugy mukodik nalam, hogy a gyerekek vedelmeben konnyebben szembe tudok vele fordulni, mintha pusztan a magam ugyerol lenne szo.
2018. szept. 1. 09:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!