Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?
Csak olvasd vissza a saját hozzászólásaidat, kerdező, aztán ülj le, és gondolkodj el rajta, hogy szerinted hogyan érez irántad ez a nő, akit egyszer régen feleségül vettél.
Valóban a szex az, ami a legjobban hiányzik neked? Mondd, férfinak érzed magad mellette? Milyen volt, amikor egymásba szerettetek? Ehhez képest milyenné vált?
Mindegy, mit írsz nekünk, ez a te életed. De nincs az az anyagi gödör, nincs az az élethelyzet, amit ne lehetne megoldani, ha az önbecsülésed rendben van. Ha nem egy kolonc van melletted, hanem egy szerető társ, akivel emelitek egymást. Tudom, miről beszélek.
A gyerekek sérülnek egy válásban. De egy mérgező családban még inkább. Mit választasz, átültetsz egy növényt a szikes földből termékeny talajba (ami megterheli őt nagyon, de csak egyszer), vagy nevelgeted a szikes földön egy életen át, és locsolgatod lassan ölő méreggel...? Én az első utat választottam a csemetéimnek, és lassan túlteszik magukat az átültetésen, és végre nyugodtan, egészséges környezetben nőhetnek tovább.
Igen, a valas intenzivebb, de rovidebb trauma lenne, mint ez az elhuzodo feszultseg.
A szex nem egyszeruen fizikailag hianyzik (ha o a kozelemben van, de elutasit, akkor nagyon hianyzik, de ha o tavol van, akkor mar meg tudok lenni szex nelkul), hanem az az erzelmi kapcsolat, ami kozben mukodik kozottunk. Olyankor sokkal kedvesebb, megertobb, alkalmazkodobb, segitokeszebb, mint a mindennapi eletben, es latszik rajta, hogy legalabb ebben boldogga tudom tenni. Nem hinnem, hogy szimulal, mert mindig megmondja, ha eppen valami nem kellemes neki vagy ugy erzi, tul gyorsan veget ert, stb. Ilyenkor ugy erzem, mintha visszaallitottak volna az orat arra az idore, amikor meg jobb volt a kapcsolatunk. Valami olyasmit erzek, hogy o csak nagyon vonakodva ismeri el maga elott is, hogy ilyenkor jol erzi magat, mert, ahogy egyszer-ketszer mas temaval kapcsolatban kimondta, "nem akarja, hogy elbizzam magamat." (Ami hulyeseg, mellesleg szolva.) Magyaran, neki a szex valahogy hatalmi kerdes, mert ha o megadja vagy megvonja, akkor neki van hatalma felettem, de attol fel, hogy ha elismeri, hogy neki jol esik es en jol csinalom, akkor ez a tudat nekem adna hatalmat felette.
Nem néztem a hsz-okat. G, ere hozzám, dugjuk egy jót a párjaink meg majd elleszek. Igaz az én párom is pocakos :D
Előző, 29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!