Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen feltetelekhez kotheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltetelekhez kotheti a feleseg a ferjjel valo szexualis kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tobb mint 10 eve vagyunk hazasok, 2 gyermekunk van, mindketto 5 ev feletti. Mi ketten a 40-es eveinkben jarunk. Az utobbi 2 ev soran felszedtem kb. 5 kg sulytobbletet, es kulonosen a hasam nott meg, nem annyira a taplalkozas, mint inkabb a sport hianya, az ulofoglalkozasbol eredo mozgashiany, es a sok kavefogyasztas miatt (cukor nelkuli kavebol nem tudok annyit meginni, amennyire az alvashiany ellensulyozasara szuksegem van). A felesegemnek visszataszitonak erzi a kulsomet, es mint mondja, igy egyaltalan nem vonzodik hozzam. Kifejtette, hogy addig nem hajlando szeretkezni velem, amig nem hozom rendbe a kulsomet. Azzal teljesen egyet is ertek, hogy javitanom kellene a testi allapotomon, mert ez igy nem egeszseges. (Az mas kerdes, hogy hogyan talaljak idot sportolasra, mert a sok munka es a napi 2-5 oras ingazas miatt sokszor alvasra is csak 4-6 oram marad.) De ezzel egyutt bizonytalan vagyok benne, hogy ez indokolt es jogosult erv-e a reszerol, vagy pedig csak kifogas. Korabban ugyanis evekig azon az alapon tagadta meg a szexet, hogy nem volt eleg jo allasom (a kettonk kozul csak en dolgozom rendszeresen a hazassagkotesunk ota), majd amikor ez megvalosult, akkor olyan felteteleket szabott, hogy tanuljak meg tiz ujjal gepelni, irjak egy masodik konyvet, stb. Nem vagyok biztos benne, hogy helyes ezeket a dolgokat ilyen kozvetlenul osszekotni a maganelettel. Az is hozzatartozik a kerdeshez, hogy a felesegemnek is jelentos sulytobblete van a gyermekek szuletese ota. Ez ot elegge idegesiti, en viszont sohasem kritizaltam miatta, es most is ugyanugy vonzodom hozza, mint azelott. A magam reszerol nem ereznem korrektnek, ha pusztan ezen az alapon elhidegulnek tole, de lehet, hogy noi szemmel nezve ez maskeppen fest, es o valoban nem tud vonzalmat erezni irantam, ha az alakom nem tetszik neki. Ezert foleg arra volnek kivancsi, hogy a noi hozzaszolok hogyan latjak a problemat. Valoban megoldas lenne, ha minden erovel megprobalnek javitani a kulsomon, vagy elobb-utobb jonne egy ujabb feltetel?

2018. aug. 31. 19:47
 71/101 A kérdező kommentje:
Az tuti, hogy a gyerekek ot valasztanak. Nagyon nem akarnak, hogy elmenjek (amikor nehanyszor elkoltoztem egy-ket napra a stressz miatt, mindig ok konyorogtek vissza), de megiscsak az anyjukkal toltenek sokkal tobb idot, o foglalkozik veluk sokkal tobbet. Egyertelmu, hogy oszinten ragaszkodnak hozza. Veluk kapcsolatban sokkal ritkabban voltak duhrohamai, mint velem szemben. Az a benyomasom, hogy a veluk kapcsolatos feszultseget is rendszerint rajtam vezette le. Masfelol viszont azt szokta mondogatni, hogy nyugodtabb, amikor nehany hetig vagy honapig nem lat engem. Ilyenforman talan tenyleg a valas lenne a legjobb (vagy egyeduli) megoldas. Az ugyanis nem segit, ha ellenallok a nyomasanak vagy visszaszolok. Attol rendszerint sokkal jobban elborul az agya, mintha egyszeruen csak a teljesitmenyemmel elegedetlen.
2018. nov. 21. 17:30
 72/101 anonim ***** válasza:
Nos, igen. Asz art leszámítva, egész jó ez a kapcsolat.
2018. nov. 21. 18:06
 73/101 anonim ***** válasza:
100%

Csak olvasd vissza a saját hozzászólásaidat, kerdező, aztán ülj le, és gondolkodj el rajta, hogy szerinted hogyan érez irántad ez a nő, akit egyszer régen feleségül vettél.

Valóban a szex az, ami a legjobban hiányzik neked? Mondd, férfinak érzed magad mellette? Milyen volt, amikor egymásba szerettetek? Ehhez képest milyenné vált?

Mindegy, mit írsz nekünk, ez a te életed. De nincs az az anyagi gödör, nincs az az élethelyzet, amit ne lehetne megoldani, ha az önbecsülésed rendben van. Ha nem egy kolonc van melletted, hanem egy szerető társ, akivel emelitek egymást. Tudom, miről beszélek.

A gyerekek sérülnek egy válásban. De egy mérgező családban még inkább. Mit választasz, átültetsz egy növényt a szikes földből termékeny talajba (ami megterheli őt nagyon, de csak egyszer), vagy nevelgeted a szikes földön egy életen át, és locsolgatod lassan ölő méreggel...? Én az első utat választottam a csemetéimnek, és lassan túlteszik magukat az átültetésen, és végre nyugodtan, egészséges környezetben nőhetnek tovább.

2018. nov. 21. 18:33
 74/101 A kérdező kommentje:

Igen, a valas intenzivebb, de rovidebb trauma lenne, mint ez az elhuzodo feszultseg.

A szex nem egyszeruen fizikailag hianyzik (ha o a kozelemben van, de elutasit, akkor nagyon hianyzik, de ha o tavol van, akkor mar meg tudok lenni szex nelkul), hanem az az erzelmi kapcsolat, ami kozben mukodik kozottunk. Olyankor sokkal kedvesebb, megertobb, alkalmazkodobb, segitokeszebb, mint a mindennapi eletben, es latszik rajta, hogy legalabb ebben boldogga tudom tenni. Nem hinnem, hogy szimulal, mert mindig megmondja, ha eppen valami nem kellemes neki vagy ugy erzi, tul gyorsan veget ert, stb. Ilyenkor ugy erzem, mintha visszaallitottak volna az orat arra az idore, amikor meg jobb volt a kapcsolatunk. Valami olyasmit erzek, hogy o csak nagyon vonakodva ismeri el maga elott is, hogy ilyenkor jol erzi magat, mert, ahogy egyszer-ketszer mas temaval kapcsolatban kimondta, "nem akarja, hogy elbizzam magamat." (Ami hulyeseg, mellesleg szolva.) Magyaran, neki a szex valahogy hatalmi kerdes, mert ha o megadja vagy megvonja, akkor neki van hatalma felettem, de attol fel, hogy ha elismeri, hogy neki jol esik es en jol csinalom, akkor ez a tudat nekem adna hatalmat felette.

2018. nov. 21. 18:52
 75/101 anonim ***** válasza:
37%
Vegyetek mar eszre hogy ez egy troll. itt hulyit mindenkit 8 oldalon keresztul...vagy ebbol irja a konyvet...nem veszitek eszre hogy sose reagal rendesen hanem csak tovabb csavarja a tortenetet...
2018. nov. 22. 09:48
 76/101 anonim ***** válasza:
77%
Gondolkoztam én is rajta, csak azt hittem, hogy kicsit élvezi is, hogy a felesége kihasználja és így lehet az áldozat szerepében tetszelegni. Ez is valami fétis?
2018. nov. 22. 10:57
 77/101 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos igaz. Es nem elvezem. Ugy lehetne megfogalmazni, hogy egy evre esik mondjuk osszesen 30 nap, amikor tenyleg kedves hozzam, mondjuk 15-20 nap, amikor nagyon megbant, a tobbi meg a turheto, a hideg meg az enyhen feszult kozott ingadozik. A haromfele hangulat elegge kiszamithatatlanul csap at egymasba. Ha folyamatosan egyre romlana, mar biztos regen elvaltam volna, de igy nehezebben tudom elhatarozni magamat.
2018. nov. 22. 11:55
 78/101 anonim ***** válasza:
100%
Az év 8%-ban kedves, 5% kibírhatatlan, 87% meg olyan semmilyen, amiért meg minek is házasságban lenni?
2018. nov. 22. 12:34
 79/101 anonim ***** válasza:
100%
Én HAT évig hallgattam a hasonló bullshit szövegeket, volt olyan amin felröhögtem amikor a párom mondta... Egyszer az asztalra csaptam és átbeszéltük rendesen a dolgot (addig csak hárított), azóta jobban nűködik, dolgozik rajta(m), most viszont már én nem tudom magamat adni, rettegek hogy ha nem fekszem le vele, kezdődik a 6 év előlről. Te ne várd ezt meg, ültesd le és szedd ki belőle, mi a kínja. Senkinek nincs joga szórakozni velünk!!
2019. febr. 9. 08:23
 80/101 anonim ***** válasza:
100%

Nem néztem a hsz-okat. G, ere hozzám, dugjuk egy jót a párjaink meg majd elleszek. Igaz az én párom is pocakos :D

Előző, 29N

2019. febr. 9. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!