Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen szörnyű a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szörnyű a fiatal nők kisugárzása?

Figyelt kérdés

Jövök haza a metrón és szinte az összes (csinos) fiatal lány teljesen bele van merülve a telefonjába, mintha fából lennének. Amelyik egyszer-egyszer felpillant gyakorlatilag majdnem embert öl azzal a nézéssel amit elereszt.

Miért ilyen negatívak a fiatal lányok hogy legyen így mersze egy srácnak bármit is megpróbálnia ?

2017. okt. 5. 19:10
 81/127 A kérdező kommentje:

#76 Hiszed, vagy sem, de öreg néni van a palettámon, sőt öreg bácsi is. Egyikkel se szexeltem. Mivel férfi vagyok férfi társaságból Dunát lehet rekeszteni, mivel ahogy mondtam, rengeteg cimborám van. De ezzel együtt volt már hogy szóba elegyedtem vad idegen emberrel és jót röhögtünk egykét dolgon ami épp összehozott minket.

De hogy a témánál maradjunk, azért van most a fiatal nőkről szó, mert rajtuk látom ezt a megmagyarázhatatlan elutasító kisugárzást amit egyébként sokan meg is erősítettek, hogy ez tényleg létezik. Szóval szomorúan konstatálom a tényt, hogy nem én őrültem meg és nem velem van a hiba.

51-esre utólag. Elnézést ez valahogy teljesen elkerülte a figyelmemet, pedig elég hosszú is.

Őszintén szólva, ha ez igaz akkor sajnállak tényleg. Viszont ha ilyen bajaid vannak akkor nem te vagy a kérdés célközönsége, mivel neked valóban van okod arra, hogy olyan legyél amilyen. Csak tudod a legtöbb szóban forgó lány nincs ennyire nehéz helyzetben közel sem. Az átlagnak a legnagyobb problémája, hogy mit vegyen fel másnap. Viszont fel tudom ajánlani minden viccen kívül, ha valakinek szeretnéd kiönteni a lelkedet, írj privit, én meghallgatlak. Tény, hogy ennyi problémát nem tudok megoldani az életedben sajnos, ha erre képes lennék akkor valami keleti szent ember lennék feltehetően.

lollypop93:

Olvasd el a #72-es kommentemet. Arra vagy nem reagáltál vagy nem vettem még észre, pedig abban van a lényeg, nem a pasizásban.

2017. okt. 5. 22:39
 82/127 anonim ***** válasza:
15%

Najó valljuk be! Azért a "szia leejtetted a pénztárcá..." - "BOCSIKA VAN BARÁTOM JÓ??? KOCCOLJÁ" jelenség valóban létezik ahogy azt Lollypoppy is jól példázza meg még nagyon sok lány manapság és valóban idegesítő még ha észre sem veszitek. Valóban idegesítő egyes csajok boyfriend fétise azaz az én pasim a legjobb a legszebb a legfontosabb mi örökre együtt leszünk, máshoz hozzá se szólok "PFFFFFFFFF MIIII???? HOZZÁMSZÓLT EGY IDEGEN HÍM??? DEHÁT NEKEM BARÁTOM VAN!!!!!!!!! HAGGGGYÁÁÁÁ BÉKÉN" ilyen is valóban van és létezik persze kicsit kifiguráztam de kva idegesítő. Főleg, hogy bármilyen hihetetlen egyes neveletlen hercegnőknek.... NEM MINDEN PASI AKAR KIKEZDENI VELETEK! És senki sem kíváncsi a pasikátok erényeire a nap 24 órájában (vannak ilyen ismerősök nem egy vagy kettő, nem a levegőbe beszélek).

Ebben igaza van itt pár embernek, hogy néhány fiatal lány valóban leprásként kezel más hímeket főleg ha jól néznek ki vagy csak szimplán interakcióba lép velük VALAMI miatt. AKÁRMI miatt. Ez gáz és zavaró. Aki magára ismert nézzen magába plz (igazából azonnal nyomjátok a piros kezet mert nem a pasitok vagyok és hímnemű) mert ez valóban idegesítő. Ebben igazat adok az "agresszíven békés" kérdezőnek, hogy ilyen nők vannak tényleg.

2017. okt. 5. 22:58
 83/127 anonim ***** válasza:
97%
Eleg sekelyes ember vagy. Nem, a legtobb embernek nem a masnapi ruhaja a legnagyobb gondja, altalaban valahol a kozeput a tobbseg az 51-es valaszolo es a gondtalan emberek kozott.
2017. okt. 5. 23:00
 84/127 A kérdező kommentje:
83-as Én ugyan nem vagyok sekélyes, csak pontosan jól tudom hogy az emberek szeretik felnagyítani a bolhát amiből elefánt lesz. Az 51es problémáit elosztjuk 4-5-el, akkor az mondjuk egy átlagos fiatal csaj élete. Ez viszont egyáltalán nem indokolja az, ahogy viselkedtek.
2017. okt. 5. 23:07
 85/127 anonim ***** válasza:
85%
#82 Ahogyan az előbb is írtam, máskor az a baj, hogy milyen kacérak a nők. Itt vagyok én, velem nincs ilyen jellegű probléma és ahogy láthatod másokkal sem. Remélem leszel majd olyan kedves, hogy amikor éppen a nők a feslett erkölcseiről tartanak majd itt értekezletet a férfiak kiállsz mellettünk és mesélsz nekik a boyfriend fétisünkről. Megjegyzem, neked is azért van ezzel bajod, mert pár nélkül vagy. Kapcsolatban lévő férfit még nem hallottam erről panaszkodni. Olyankor már inkább az a baj, hogy miért beszélget más fiúkkal. A túlzott féltékenység is idegesítő, de még mindig közelebb áll az életszerűséghez, mint a te panaszod. Ez csak az éhes disznó makkal álmodik esete, amit megpróbálsz palástolni, mert ciki beismerni az igazságot. Ez a paprikajancsi stílus is erről árulkodik.
2017. okt. 5. 23:18
 86/127 anonim ***** válasza:
96%

Az lehet a baj, hogy különösképpen tenyérbemászó vagy, az olyan stílust meg sokkal kevesebben díjazzák, mint ahogy azt te gondolod. A másik meg: aki változást akar a világban, önmagán kell kezdenie. Nem fogsz jelenségeket megváltoztatni, max megérteni, elfogadni, majd megkeresni a neked megfelelő ismerkedési platformot.

Ja meg kiba fárasztó is vagy.

2017. okt. 5. 23:25
 87/127 anonim ***** válasza:
88%

"Az átlagnak a legnagyobb problémája, hogy mit vegyen fel másnap."

Na, emiatt néznek rád úgy. Mert süt rólad a lenézés. Csak annyira tartod őket, hogy téged elszórakoztassanak.

Lehet, hogy neked annyi a legnagyobb gondod az életben, hogy gonoszan néznek rád a metrón, de a legtöbb embernek, férfinak, nőnek, szépnek, csúnyának, öregnek, fiatalnak összetett élete van.

2017. okt. 5. 23:27
 88/127 anonim ***** válasza:
98%

Annyit tisztázzunk, hogy egy nő sem úgy jön ki az anyjából, hogy "hmmm ha ma hozzám szól egy férfi, akkor a lehető legrosszabbat fogom feltételezni"

Ez a korral és a személyes tapasztalatokkal jön.

Kérdező, neked nyilván marha sok fogalmad lehet más emberek életéről, pláne olyanokéról, akik bevallásod szerint a szó szoros értelmében feléd sem akarnak nézni, nem hogy beengedni az életükbe, szóval inkább tekintsük irrelevánsnak azt a véleményedet, hogy létezik, hogy egy embernek annyi gondja lenne csak az életében, hogy lapos sarkú vagy magassarkú cipőt vegyen-e fel az aznap esti pariba.

Amúgy meg ha a nők "boyfriend" fétisesek, akkor meg minek hívjunk titeket, akik random idegen nőkön kéritek számon sértődött hangnemben, hogy nem akarnak irulni-pirulni a közeletekben?

Annyit mondjuk jóváírok nektek, hogy nőként tényleg előbb leszek közvetlen egy idegen nővel, mint egy idegen férfival, de itt kanyarodjunk is vissza a kommentem legelső feléhez: én sem így születtem...

2017. okt. 5. 23:28
 89/127 anonim ***** válasza:
97%
Itt ezen az oldalon lehet férfiaktól olvasni: Férfi és nő közt nincs barátság. Ha kedves veled, meg akar dugni. Ha hozzád szól, meg akar dugni. Ha rád néz, meg akar dugni. Ha pasi közeledik nőhöz, mindig dugási szándékkal teszi.
2017. okt. 5. 23:31
 90/127 A kérdező kommentje:

86-os Ez most nekem szól ? Mert ha igen, akkor nem tudom értelmezni szó szerint. Most elkezdtél személyeskedni a nagy büdös semmin, vagy mi ?

87-es Olvassál már vissza, mert nincs kedvem százezredszerre is leírni amiket már leírtam egyszer. De amiket most írsz, azoknak gyakorlatilag semmi értelme, mert semmi köze nincs az egész felvetett problémához. Nem rólam beszélünk most és nem arról, hogy a nők milyen relációban állnak velem... értsétek már meg...

88-as (87?) Nyilván nincs, de nagy átlagban minden ember bolhát csinál az elefántból. Maradjunk annyiba, hogy a nők kisugárzása nem emiatt olyan amilyen... ne akarjátok már ezt beadni mert ez tényleg röhejes.

Minden fiatal szalonképes csajnak hatalmas problémái vannak, amitől a kisugárzásuk katasztrofális.

Ugye hogy milyen hülyén néz ki ez így leírva ? :D

2017. okt. 5. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!