Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szörnyű a fiatal nők kisugárzása?
Jövök haza a metrón és szinte az összes (csinos) fiatal lány teljesen bele van merülve a telefonjába, mintha fából lennének. Amelyik egyszer-egyszer felpillant gyakorlatilag majdnem embert öl azzal a nézéssel amit elereszt.
Miért ilyen negatívak a fiatal lányok hogy legyen így mersze egy srácnak bármit is megpróbálnia ?
109-es Szerintem ettől nem kellene félned annyira egyáltalán. Akik pofátlanok, azok így is oda fognak menni, akik pedig félénkek azok amúgy sem fognak.
110-es Miért beszélsz minden nő társad nevében ? :D De most komolyan... Akihez esetleg eljutott a kérésem az igenen is jó lenne ha szeretne változtatni.
#98 looool a munkanélküliség és társai túl hétköznapiak, hogy a szemedben igazi problémát jelentsenek :)))))
Hát milyen háttérsztorival kell rendelkeznie egy lánynak, hogy kikászálódj végre a saját s...ggedből? Legyen egy gonosz ikertestvére, aki meg akarja ölni?
Én ezt a mentalitást szándékosan tanultam be, nehogy odajöjjön valaki véletlenül. Van párom egyrészt, másrészt meg suli/munka előtt és után nyugira vágyok, nem arra, hogy valami őrült rámkattanjon (tapasztalat, akik eddig odajöttek hozzám és leszólítottak, azok vagy láthatóan be voltak drogozva, vagy valami mentális problémájuk volt, amivel alapjáraton nincs baj, csak én tartok az ilyen emberektől, hogy mikor kattan be és lesz agresszív, stb)
Inkább addig emailezek édesanyámmal, írok a páromak, elolvasom a híreket, vagy bújok egy jó regényt.
Őszintén örülök, ha ez valaki számára negatívum, hisz éppen ez volt a célom vele. :)
23L
Védekező mechanizmus, ennyire egyszerű. Ne haragudj, hogy nem áll minden nőtársam 0-24-ben ugrásra készen, hogy veled és a hasonló idiótákkal ismerkedjen. Engem szólítottak már le többször is, roppant kellemetlen volt.
"Én nem azt várom el senkitől hogy elmebeteg módjára vigyorogjon rám vagy másra, csak annyit hogy ha a látóterembe kerültök akkor ne ez a teljesen nihilizmus sugározzon rólatok :("
Miért, te ki vagy, hogy téged meg kellene tisztelni bármivel?
#71: de, fel fogod venni ezt a stílust. Én 3 éve vagyok itt, Pesten, teljesen átvettem én is. Mindezt úgy, hogy alapvetően extrovertált típus vagyok, szeretek beszélgetni, de nem a metrókocsiban a Deák és az Astoria között.
Most kezdem olvasgatni a kommenteket, akkor az azokban felmerülő dolgokra is válaszolok.
"Miért lenne az baj, ha valaki szólna hozzátok kedvesen és megpróbálna kicsit beszélgetni veletek ? Esetleg egy kávé, vagy süti és utána ha kialakult bármilyen szimpátia, akkor következő alkalom akár..."
VAN PÁROM, nem kell beszélgetés, nem kell sütike, pláne nem kell következő alkalom. Nem vagyok kíváncsi ilyenekre. Nem félek, egyszerűen nem akarom.
"Te mint csinos fiatal nő miért nem vagy vidám ? Milyen problémád van, ami miatt ne lehetnél az ?"
- a nagynéném tüdőrákos, mostanában újra és újra találnak egyre több csomót a vizsgálatokon
- össze kell szerveznem egy hétre a sulit, a munkát, a szakmai gyakorlatot, a családom látogatását, a házimunkát, és még annak is örülnék, ha a páromra lenne időm
- minden áldott reggel késik a vonat, ami miatt ideges vagyok, hogy beérek-e időben
- el kell mennem fogászatra, pedig betegesen rettegek a fogorvostól (időpont napján hányás-hasmenés, sírógörcs, fulladás, stb)
- büdös a metró, tömeg van, 8000 fok van
- megjön és majdnem sírok, úgy fáj a hasam
- MINDIG van valami debil gyerek, aki vörösödő fejjel ordítja végig az utat, nekem meg szétrobban tőle a fejem
- el kell kezdenem a szakdolgozatomat, és még nem sok ötletem van
- folyamatosan szorongok egy szexuális jellegű problémámon
- édesapám betegeskedik, túlhajtja magát munkában
- a párom miatt aggódok, relatíve sokszor esik baja a munkahelyén
Ezek most pl az utóbbi 1-2 hónapból, mindig van más aktuális probléma.
Most komolyan azt hiszed, hogy ha valaki fiatal lány, aki nem rút mint a mocsári szörny, annak nem lehetnek problémái??
" Olyan mintha gyűlölnétek mindenkit minden ok nélkül"
Miért, üljek a nyekergő-sivító büdös koszfészek metrón, és vigyorogjak mindenkire? :D Vagy most komolyan nem értem, mit kéne nekem szeretnem ott? :D
Egyébként kifejezetten jó kedélyű emberként ismernek a barátaim, családom, sok dolgot szeretek, életvidám vagyok, sok dolog érdekel... éppen ezekkel foglalkozok a retkes tömegközlekedés bámulása helyett.
"Lehet, hogy te támadásnak veszed azt, ha valaki szeretne veled beszélgetni, de képzeld el, nem minden férfi erőszaktevő elmebeteg, vagy akar azonnal a bugyidban turkálni."
....és??? Akkor már egyből kötelező velük jópofizni, vagy mi? Amúgy sokszor a legbetegebb állatok elsőre kedvesek, kellemes külsejűek, és jó fejek :)
"Tudod az időseknek lehet ezzel is rengeteget segítenél, ha meghallgatnád. Abba ezek szerint bele sem gondolsz, hogy lehet, hogy senki más sem hallgatja meg."
Tudom, én rendszeresen beszélgetek a szomszéd nénivel, mert tudom, hogy senki nincs aki megtenné, és hogy jól esik neki :) Ettől még nem fogom a metrón más kínjait hallgatni, mikor van elég bajom nekem is.
"Az átlagnak a legnagyobb problémája, hogy mit vegyen fel másnap."
Mondd, te amúgy ilyenkor normális vagy? Látsz egy lányt a metrón, és egyből belelátsz az életébe? Elárulom, MINDENKINEK vannak gondjai.. MINDENKINEK.
Undorító a hozzáállásod ehhez. Nem tudsz semmit azokról a lányokról, akiket bámulsz. Honnan a jóistenből veszed, hogy a legnagyobb gondjuk a ruha?
"Viszont a barátnőid problémái teljesen hétköznapiak" (#98-as kommented)
Egyre inkább hányingerem van tőled, meg ettől a kérdéstől.
A te logikád szerint a szülő halála se gond, mert "hétköznapi", mert az élet rendje, hogy az emberek meghalnak, akkor tojni rá lol???
Az érzelmi intelligenciád mínuszban van?
"nyomatékosan megkérlek, hogy válj jobb emberré"
Aha, mert az a jó ember, akit te annak tartasz. Oké.
#113 voltam... Ezután ha tudok, még flegmább kisugárzást próbálok majd produkálni, TÉNYLEG nagyon nem szeretném, hogy ilyen érzelmi nyomorékokkal kelljen akár csak egy mondatot is váltanom.
Borzalmas, amiket írsz!!!
"Tanulj empátiát és tanulj meg megérteni másokat mert a válaszaidból az jön le, hogy nem nagy erősséged. Azt sem zárom ki, hogy csak trollkodsz itt, de az végül is szíved joga."
Ezt te írod, kérdező, de nem tudsz hasonlóan viselkedni. Önző módon azt akarod, mindenki vigyorogjon - ja nem, bocs, csak a csinos, fiatal lányok - mert az NEKED jó.
Empátia zéró. Máson meg számon kéred.
Nem igazàn értem a kommenteket...de mindegy is.
A Kérdező nem arra vágyik, hogy mindenki vigyorogjon mint a
Bocs, folytatom.
...nem arra vágyik, hogy mindenki vigyorogjon mint akit b...ni visznek, egyszerűen csak szeretne barátságosabb arcokat látni.Erre Budapesten nulla az esélye, bár mint korábban írtam, laktam Pest mellett, Pesten dolgoztam, mégsem voltam egy karótnyelt nő.
Kérdező, fogadd el, hogy a fővárosban nem vevők a kommunikációra.
Tartós, boldog kapcsolatban élek, mégis kommunikálok idegenekkel ha úgy hozza a helyzet.De!Nem vágyom másra, nem randizni akarok, egyszerűen csak szeretem az embereket.
Attól senki nem rossz ember, mert esetleg nem akar beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!