Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szörnyű a fiatal nők kisugárzása?
Jövök haza a metrón és szinte az összes (csinos) fiatal lány teljesen bele van merülve a telefonjába, mintha fából lennének. Amelyik egyszer-egyszer felpillant gyakorlatilag majdnem embert öl azzal a nézéssel amit elereszt.
Miért ilyen negatívak a fiatal lányok hogy legyen így mersze egy srácnak bármit is megpróbálnia ?
Nem én vagyok a kérdés célközönsége, mivel férfi vagyok, ráadásul már nem is fiatal. Viszont én meg azt nem értem, hogy miért zavar ennyire valakit tök idegen emberek negatív viselkedése?
Arról már nem is beszélve, hogy szerintem meg pont a te viselkedésed gáz kérdező. Mindenkire rá akarod erőltetni ezt a hűdeszuper az élet, vattacukorból vannak a felhők életérzést és nem akarod elfogadni, hogy az emberek nagy része nem ilyen. A legtöbb csak minél hamarabb túl szeretne esni a tömegközlekedésen, hogy végre otthon lehessen a szeretteivel és kiszakadjon a napi robotból. (ha már arról volt szó, hogy hazafelé tartasz)
Azt ne mondd, hogy minden lánynak ilyen a kisugárzása, mert azt nem hiszem el. Jobban jársz, ha inkább azokra koncentrálsz, akik hozzád hasonló hepi fazonok és akkor mindenkinek szebb lesz a napja. Neked is, meg azoknak is, akik rohadtul nem kíváncsiak egy idegen jópofizására.
89-es Ennek mi köze van már megint bármihez ?
91-es Nem baj, hogy válaszoltál. Viszont pontosan ezt tapasztalom és hidd el nekem, hogy nem örülök neki. Pont ezért írtam ki a kérdést is. Olyan érzés ilyen emberek között lenni, mintha élőhalottak között lennék, vagy nem is tudom. Nem vagyok "vattacukoréletfelfogású", de azért igyekszem a dolgok jó oldalát nézni. Én vállalom, hogy zavar, ennyi.
Oké, nekem most volt anyukám halálának az első évfordulója. Az egyik barátnőm most vizsgázott, és két hétig nem tudja, mi van, azon izgul. Egy másik barátnőm most vált karriert, és azon izgul, hogy legyen munkája, mielőtt feléli a pénzét. A harmadik gyereket szeretne a férjével, de nem jön a baba, és orvosokhoz járnak. A negyediknek vagy fél éve rossz a lába, és egyszerűen egy orvos sem tudja meggyógyítani, csak tömik gyógyszerekkel.
Folytassam? Mert én nem ismerek olyan embert, akinek egyszerű az élete. És mind 20-on évesek vagyunk.
Mindenkinek van valami az életében. Ha te olyan közegben mozogsz, ahol az embereknek semmi bajuk, akkor áldd a jó szerencsédet.
Mert most nekem is írhatod, hogy jó, nem rólam meg a barátnőimről beszélsz. Mindenkinek megírod, hogy nem róla beszélsz, de akkor kiről?
#95 Sok sikert és kitartást mindannyiótoknak, de szerintem felesleges magyarázkodni; nem tartozik senki sem számadással kérdezőnek azért, hogy miért nem dalol és mosolyog, a nap minden percében. Az lenne a lényeg, hogy nem azért megyünk ki az utcára, hogy egy unatkozó pasinak szórakozást nyújtsunk, akármekkora lelki sérülést is okoz ez neki. Nem vásári majom senki, hanem hús-vér emberek vagyunk, akiknek joga van a saját dolgával foglalkozni - sőt, jobb is azzal foglalkozni, mint mások életébe beleszólni. Még ha minden a legnagyobb rendben is az életemben, az sem jelenti azt, hogy most már teljes joggal elvárható tőlem, hogy legyek nyitott mindenféle idegen közeledésére.
Azt nem értem, hogy ha minden nő ostoba, unott és A Férfiakkal ellentétben nem tudja, hogy milyen is az igazi, kemény élet, akkor minek keresed egyáltalán a kontaktust velük, Kérdező?
95-nek Részvétem. Viszont a barátnőid problémái teljesen hétköznapiak. A láb esetében célszerű lenne másik dokit keresni ha ennyire nem képes megoldani a dolgot.
96-nek Ebben az esetben nem értem, hogy mi köze van az én - állítólagos - tenyérbemászóságomnak bármihez ? Semmi köze semmihez. Azt elfogadom, hogy szerinted ilyen meg olyan vagyok, de a kérdéshez aligha kapcsolódik. Azt sem értem, hogy miért személyeskedsz.
Egyébként pedig én tényleg ilyen vagyok, ez nem képmutatás. Lehet az embereket utálni, ami lehet egyszerűbb, de bennem van annyi, hogy megpróbálom őket inkább szeretni. Az, hogy valamit még nem láttál, vagy tapasztaltál, még nem jelenti, hogy nem is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!