Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen szörnyű a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szörnyű a fiatal nők kisugárzása?

Figyelt kérdés

Jövök haza a metrón és szinte az összes (csinos) fiatal lány teljesen bele van merülve a telefonjába, mintha fából lennének. Amelyik egyszer-egyszer felpillant gyakorlatilag majdnem embert öl azzal a nézéssel amit elereszt.

Miért ilyen negatívak a fiatal lányok hogy legyen így mersze egy srácnak bármit is megpróbálnia ?

2017. okt. 5. 19:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/127 anonim ***** válasza:
2%
Én olyan városban élek, ahol nincs metró, de amikor Budapesten jártam, én is tapasztaltam ezt, na nem mintha ismerkedni akartam volna a metrón az alatt a 15 perc alatt. Egyébként anno jártam sokat busszal, még egyetemi időkben, s ott is hasonló tendencia volt már akkor ezzel a mobilos dologgal. Nem vettem fel, mert mindenki azt csinál, amit akar, de azért tényleg fura volt, hogy egytől-egyig 99% bele volt bukva a mobilba és füles rajtuk, hogy még csak esély se legyen egy ártatlan 5 perces csevegésre, ha a helyzet úgy adná.
2017. okt. 5. 20:13
 42/127 anonim ***** válasza:
97%
Nincs életundorom attól még, mert a metrón felveszek egy zárkózottabb kisugárzást. Esetleg inkább azokat figyeld, akik a barátaikkal vannak, bárhol, akár a metrón is. Ha a barátommal metrózom akkor általában jókedvűen beszélgetünk. Ha egyedül metrózom, akkor meg alig várom, hogy hazaérjek anélkül, hogy felrobbanna a metró vagy kirabolna valami C.
2017. okt. 5. 20:15
 43/127 A kérdező kommentje:

Nem teljesen vág ide, de vannak olyan nők akiket nem lehet nem észrevenni. Olyan testük, arcuk van és úgy vannak felöltözve, hogy a nyálam csorog. Na ők is ilyenek. Unott, flegma, élettelen tekintet, teljesen pipogya testtartás, nulla kisugárzás.

Ja és nem velem szembe mert én csak távolról nézegettem.

2017. okt. 5. 20:19
 44/127 anonim ***** válasza:
93%

Eddig sem rajongtam,ha metróra kellett szállnom, most meg aztán végképp nem :D

Most már tudom,hogy mi játszódik le 1-2 engem bámulgató pasi fejében. Te jó Isten :D

2017. okt. 5. 20:27
 45/127 anonim ***** válasza:
2%

Gusztustalanul flegma és öntelt a 90%-uk, csak azt nem tudom, mire ilyen büszkék. Jól néznek ki, de ezen kívül semmit nem tudnak felmutatni az életben (előttük áll, szóval nem is lenne elvárás) leszámítva pár numerát valamelyik fesztiválon Pumped Gabó társaival.

Nem szándékozom tömegközlekedésen ismerkedni, de ettől függetlenül érdekel ki utazik mellettem a járművön (talán egy régen nem látott ismerős is lehet, akiivel tök jól elbeszélget az ember). A fent említett embertípusnak pedig azt tudom tanácsolni, húzzon celofánzacskót a fejére. Nem kell látnia senki mást és gyönyörködhet magában.

2017. okt. 5. 20:27
 46/127 A kérdező kommentje:
44-es Még mindig nem bámultam senkit, legalább is ma. Néha szoktam, de ott azért elég kihívó dolgok szoktak lenni és ha egy ilyen nőt zavar, hogy nézik, akkor miért öltözik úgy ?
2017. okt. 5. 20:30
 47/127 anonim ***** válasza:
75%

Attól, hogy éppen nincs széles mosoly az arcomon, és nem szemezek minden körülöttem ülővel még kiegyensúlyozott, boldog ember vagyok és a páromra nagyon szépen mosolygok ha meglátom.

A szép nőnél pedig teljesen érthető ez a hozzáállás, mert én is tapasztalom, hogy napi szinten zaklatnak tök ismeretlenek ismerkedési célzattal. NEM KELL. Esküszöm nyomtattatok 20 "Nem ismerkedek!" feliratú pólót... De hogy ezt 100 komment után se sikerült megérteni...

2017. okt. 5. 20:33
 48/127 anonim ***** válasza:
97%

Arra nem gondoltál, hogy esetleg épp fáradtak vagy a problémáikon agyalnak? Sokaknak az utazási idő az, amikor szép lassan átváltanak dolgozó üzemmódból pihenő üzemmódba.

A kérdés nem rólam szól, de nekem például tömegiszonyom van. Ha elég nagy a zsúfoltság, akkor csak arra várok pattanásig feszülve, hogy leszállhassak. Nem vagyok olyankor mosolygós kedvemben, az biztos.

2017. okt. 5. 20:33
 49/127 anonim ***** válasza:
14%
Elvette az eszüket a facebookon kapott túl sok like, bók dicséret. Ebben nevelkedtek, mi már csak ennek az eredményét látjuk, ezt kell elviselnünk.
2017. okt. 5. 20:35
 50/127 anonim ***** válasza:
83%
Szted egy ilyen szexi ruhás 10/10es nyálcsorgatós csaj majd pont a metrózó palikkal akar ismerkedni? Ők a belvárosba ülnek Aperolt iszogatva a teraszokon és nézik ki jött fehér porschéval. Amúgy nem értelek. Ki akar egy koszos metrón ismerkedni egyébként is? Én férfiként sosem szólítottam le nőket utcán miután elhagytam a 15. életévemet, pedig velem szoktak flörtölni de mivel én nem olyan típus vagyok én érezném kellemetlenül magam ekkora tömegbe ismerkedni. És nőként sem esne jól ha metrón/utcán leszólítana valaki csak úgy, főleg ez minden nap.
2017. okt. 5. 20:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!