Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen szörnyű a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szörnyű a fiatal nők kisugárzása?

Figyelt kérdés

Jövök haza a metrón és szinte az összes (csinos) fiatal lány teljesen bele van merülve a telefonjába, mintha fából lennének. Amelyik egyszer-egyszer felpillant gyakorlatilag majdnem embert öl azzal a nézéssel amit elereszt.

Miért ilyen negatívak a fiatal lányok hogy legyen így mersze egy srácnak bármit is megpróbálnia ?

2017. okt. 5. 19:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/127 anonim ***** válasza:
97%

A nem túl barátságos arckifejezés pont arra szolgál, hogy még véletlenül se akarjon valaki beszélgetést kezdeményezni vagy felszedni. (Egyébként engem mindig az idős nénik találnak meg, aztán hallgathatom őket még le nem szállok.)

"De most tegyük fel, hogy nem is akarok próbálkozni, akkor is borzasztó érzés nézni ezt."

Nézd te is a mobilod. Teljesen kikapcsol és azt csinálszhatsz, amit csak akarsz. Akár még ismerkedhetsz is, OLYANOKKAL AKIK VEVŐK IS RÁ!

2017. okt. 5. 19:44
 22/127 anonim ***** válasza:
13%
Tudod a fiatal csajok nem vágynak figyelemre. Pont ezért van sokuknak minimum 2000 ismerőse van facen és 6 óránként váltogatják a pózolós profilképüket azért, hogy, hogy... Na jó, ezt még át kell gondolnom.
2017. okt. 5. 19:45
 23/127 anonim ***** válasza:
98%
Meg amúgy aki 8-12 óra melóból vagy suliból igyekszik éppen hazafelé, vagy pont oda megy, az megint csak baromira nem akar ismeretlenekkel enyelegni a metrón. Az, hogy nem széles vigyorral járok mindehova nem azt jelenti, hogy negatív ember vagyok. Ha éppen nem dolgozok, nem cseszték fel az agyam 100szor aznap, és nem akar senki felszedni meg vetkőztetni a szemével, akkor sokkal pozitívabb a hangulatom. Meg amúgy van párom, minek vigyorogjak ismeretlen pasikra a metrón? Hamis reményt nem adok senkinek.
2017. okt. 5. 19:45
 24/127 anonim ***** válasza:
98%

Én azért telefonozom a metrón, mert azzal foglalom el magam. Olvasgatok, zenét hallgatok.

Ha éppen nincs jó kedvem, akkor lehet én sem nézek olyan túl vidám fejjel, lehet, hogy fáradt vagyok, vagy rossz napom volt.

Nem akarom, hogy leszólítsanak, mert több mint 4 éve párkapcsolatban élek, az pedig nem érdekel, hogy kinek mennyire rossz rám nézni, és mennyire félne próbálkozni nálam.

2017. okt. 5. 19:46
 25/127 anonim ***** válasza:
85%
Milyen érdekes, hogy ha ezt egy nő írta volna ki, hogy a helyes pasik miért vágnak x fejet, legrosszabacska meg a haverjai összepisilték volna a bugyikájukat, hogy "mert a külsző számít, igasz, ti gonosz cúnya jibanszok!"
2017. okt. 5. 19:46
 26/127 anonim ***** válasza:
95%
Te szeretnél ismerkedni, ők meg a hátuk közepére se kívánják az ismerkedést. Ennyi. /Ugyan nem metrózom, de eszembe se jutna metrón vadidegenekkel ismerkedni. /
2017. okt. 5. 19:52
 27/127 A kérdező kommentje:

17-es Javaslom az értelmezőszótárat "hímsoviniszta"... ha már mindenáron itt kötekedsz akkor legalább ne magadból csinálj már hülyét.

19-es Ez reális lenne, ha nem lenne rajtam kívül több száz ember a közvetlen közelünkben... Nem velem ilyenek, hanem a világgal szemben. A kisugárzás nem egy embernek szól, hanem a világnak.

20-es Oké mondom, ezt megértem. De eddig egészen pontosan hányan szólítottak le idegenek az utcán vagy a metrón ? Péntek és szombat esti belvárosi élet nem számít most.

21-es Engem érdekel a világ, én szeretem az embereket. Bár ahogy látom ezzel egyedül vagyok manapság. Minek nyomkodjam a telefonomat ? Komolyan ez a tanácsod ? :D Mondjuk ez legalább vicces a maga szomorú módján.

23-as én is munkából járok haza. Mégis életvidám vagyok. De ezt még megértem, nem mindenki azt csinálja amit szeret. Viszont a kérdés pont azért lett kiírva mert minden lányon ezt láttam. Alacsony, magas, kövér, sovány, ilyen stílus, olyan stílus mind teljesen egy kaptafa volt ebből a szempontból. Eleinte csak észrevettem egy csinos lányt aki ilyen volt, de aztán néztem, hogy igazából az összes ilyen :( Majd egy óra utazás után a turista csajokon és a kisiskolásokon kívül mind ilyennek tűnt. Az idősebb korosztály és messze kevésbé tűnik ellenszenvesnek.

25-es Én nem ribiztem le senkit sem... csak arra szeretnék kérni mindenkit hogy ne legyen már ilyen.

Nem csak a metrón van ez mondom. Állomások, padon üldögélve, utcán sétálva, mind ugyan ez.

2017. okt. 5. 19:56
 28/127 anonim ***** válasza:
37%
Attól függ, milyen jól nézel ki. Ezek szerint, te nem jól. Én rám olyan szépen szoktak nézni, hogy netovább, de én meg pechükre, nem szólítom le őket.
2017. okt. 5. 19:56
 29/127 anonim ***** válasza:
100%

Régen se mentek oda emberek ismerkedni olyan emberhez,aki semmi jelet nem küld,seegy mosolyt,semmit.

Valami szakkör vagy egyéb program nem játszik,ami érdekel?Ott oldottabb az ember és biztos találnál olyat,akinek szimpatikus vagy.

Tömegközlekedésen ismerkedni nem túl fantáziadús,na.

2017. okt. 5. 19:57
 30/127 A kérdező kommentje:
28-as Nem velem ilyenek, nem ez a kérdés. Ilyenek mindenkivel.
2017. okt. 5. 19:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!