Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szörnyű a fiatal nők kisugárzása?
Jövök haza a metrón és szinte az összes (csinos) fiatal lány teljesen bele van merülve a telefonjába, mintha fából lennének. Amelyik egyszer-egyszer felpillant gyakorlatilag majdnem embert öl azzal a nézéssel amit elereszt.
Miért ilyen negatívak a fiatal lányok hogy legyen így mersze egy srácnak bármit is megpróbálnia ?
"...nem arra vágyik, hogy mindenki vigyorogjon mint akit b...ni visznek, egyszerűen csak szeretne barátságosabb arcokat látni."
Hát bocs, de mindenki csak olyan arccal tud létezni, amilyet a jóisten megadott a számára. Ha az emberek többsége olyan arccal szüleik, ami nem tűnik barátságosnak, ha nem mosolyog, akkor a kérdező meg a te-féle emberek rögtön azt fogják hinni, hogy ha valakinek nem ér fülig a szája, akkor tuti, hogy ebből követekzően már nem is barátságos. -_-
Mégis mit tehet az ember arról, hogy barátságos arccal született-e vagy sem?? Baxus... tetováltassunk smiley fejet a homlokunkra, hogy mi???
112-os Sajnos azok. Nem én találtam ki, de ettől még így van. Sokan járnak hasonló cipőkben. Legalább van humorod, ez tetszik :D
114-os Te is személyeskedsz, büszke is lehetsz magadra, hogy egy anonim oldalon idiótának nevezel másokat, ehhez van merszed, de ahhoz, hogy a való életben pozitív kisugárzást sugallj, ahhoz nincs...
Tudod, hogy ki vagyok ? Egy ember. Egy ember, akinek elege van ebből a teljesen lelketlen rétegből ami a fiatal csajok képviselnek. Meg jegyzem halkan, ha bajod lenne az arctalan tömeg tovább menne sok esetben, én viszont nyújtanék neked segítő kezet, ha módomba állna.
115-os A kérdés nem csak a metróra koncentrálódik, mindenhova máshova is, mert mindenhol ezt látom sajnos.
A 118 amit leírt röviden erről lenne itt szó...
A többihez pedig:
Te valamit nagyon félre értettél, mert látom ti tényleg nem válaszolni vagy megoldást találni jöttök ide csak veszekedni. A barátnők problémái alatt a vizsgák és hasonló baromságokra gondoltam, ami tényleg teljesen hétköznapi probléma és a jó hír az, hogy semmit sem számítanak valójában. Az álláskeresés durva dolog, de nem szabad hagyni, hogy meghatározzon. Ez is olyan dolog, hogy minden ember átesik ezen, semmi kirívó nincs benne. Szerinted nekem ezek egyébként nem voltak ?
A dokis tippem meg teljesen komoly, ha valami nem működik akkor lépni kell más irányban.
Ezekre értettem, a többihez annyit fűztem, hogy "részvétem". Tanulj meg olvasni és szöveget érteni légy szíves.
118-as Tényleg nem értik igen, ez a durva az egészben.
120-as Már megint csak a személyeskedés, most már elő lettem léptetve unatkozó pszichopatává ? Egyre jobb lesz ez... A troll viszont te vagyok kettőnk közözöl, nem én.
Folyamatosan szajkózod a magadé aminek a kérdéshez semmi köze, ahogy most is.
121-es Teljesen mértékig így van, de itt nem a mosolygásról van szó, hanem a teljes kisugárzásról. A mosoly csak részét képzi. Mosoly nélkül is lehet jó kisugárzása valakinek. Abban persze van némi igazság, hogy vannak olyan emberek akiknek csak simán szörnyű a kisugárzása mert eleve nagyon mogorva a tekintetük például, de a fiatal nőknél ez nem kellene, hogy jellemző legyen.
Én nem szoktam sokat válaszolni, de feltűnt a sok válasz és maga a kérdés is. Én is az általad megfigyelt célközönség sorait bővítem kérdező és nem étek veled egyet.
Nem olvastam végig az összes választ, de elég érdekes gondolkozásmódod van, kicsit ijesztő.
Én azért vagyok távolságtartó, mert sok a furcsa alak a városban és nőként jobb vigyázni. Te mint férfi nem vagy kitéve azoknak a dolgoknak amiknek én mint nő viszont igen. A metrón például olyan alakok vannak néha, hogy komolyan félek egy kicsit. Persze vannak még rajtunk kívül többen is, de ettől még ott van egy nyugtalanság érzet időnként.
Mindentől függetlenül viszont szerintem nekem nincs rossz kisugárzásom. Nem szoktam vadigenekkel incselkedni, pláne nem nyilvánosan és nem is mosolygok mint a vadalma. Viszont nincs flegma tekintetem és testtartásom, egyszerűen csak a saját dolgommal törődöm amikor megyek valahova.
Tudod az utazási időt is sokunk szabadidőnek kezeli, ahol beszélgethetünk az ismerőseinkkel vagy olvashatunk valamit, ami érdekel, vagy amire épp szükségünk van.
Dolgoztam hostessként 2 évet az egyetemi éveim első felében, ott munkaköri kötelességem volt a mosolygás és a flört, hogy a kliens érdeklődést mutasson az iránt amit rajtam keresztül próbáltak népszerűsíteni. Nagyon sok bunkó volt, sokan elkérték a számomat, folyamatosan flörtöltek velem a tipikus a menősrácok. Voltak olyanok is akik a kisebbségi komplexusaikat próbálták rajtam csillapítani azzal, hogy valami hatalmas szemétséget vágtak a fejemhez, hiszen nekem úgyis tűrnöm kellett.
Hiszed, vagy sem ettől még nem utálom sem az embereket, sem a férfiakat mert tudom, hogy szerencsére vannak nagyon normálisak is.
Fiatal korom ellenére elég sok rossz tapasztalatom van mostanra.
Szóval az a jelenség amit te tapasztalsz, az betudható annak, hogy milyen módon viselkednek sokan a "fiatal nőkkel", ahogy te nevezel minket.
Remélem sikerült válaszolni a kérdésedre.
Egy 23 éves egyetemista lány
Megint kihagytál egyet, 116-os.
Milyen jogon kéred számon másokon az empátiát, ha neked zéró van?
Ha megfagy abban a kis személyes jégbörtönében, az is az ő dóga.
Ha beszélni akar róla, majd beszél.
Ilyen egyszerű ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!