Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen szörnyű a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szörnyű a fiatal nők kisugárzása?

Figyelt kérdés

Jövök haza a metrón és szinte az összes (csinos) fiatal lány teljesen bele van merülve a telefonjába, mintha fából lennének. Amelyik egyszer-egyszer felpillant gyakorlatilag majdnem embert öl azzal a nézéssel amit elereszt.

Miért ilyen negatívak a fiatal lányok hogy legyen így mersze egy srácnak bármit is megpróbálnia ?

2017. okt. 5. 19:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/127 anonim ***** válasza:
69%
Magamon ezt nem tapasztalom, de látom, hogy nálam rosszabbul kinéző férfiakkal, milyen undorítóan tudnak viselkedni.
2017. okt. 5. 19:59
 32/127 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem, hogy nekem a metrón minden férfi lelki világával kellene foglalkoznom. olyan fejjel megyek, amilyennel nekem jól esik. én se várom el, hogy férfiak mosolyogjanak amikor felszállok a metróra.

egyébként beteges ez, hogy egyből azt gondolod, hogy biztos magukban gyűlölködnek meg ilyenek, és azért vágnak ilyen fejet. én általában elgondolkozok iskolán, beadandókon, szakdolgozaton, vizsgákon, személyes dolgokon. pont nem azt figyelem, hogy most mosolygok-e közben, vagy van-e valaki aki fel akar szedni. :D

2017. okt. 5. 20:00
 33/127 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk mindenkivel ilyenek. Ha épp ismerkedni akarok és valaki szimpatikus, azzal kedves és aranyos vagyok.
2017. okt. 5. 20:01
 34/127 A kérdező kommentje:

32-es Nem tudom mi játszódik le a fejetekben, nem vagyok gondolat olvasó és én a kisugárzást sérelmezem. Ahhoz azért valami elég negatívnak kell lejátszódnia valakiben, hogy ennyire rossz legyen a közelében lenni miután ezt ki is mutatja a lényén keresztül.

A kisugárzás nem egy embernek szól, hanem csak úgy van, tehát mindenkinek szól.

2017. okt. 5. 20:04
 35/127 anonim ***** válasza:
9%
Hát mert a többségük nagyon buta. :)
 36/127 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én sokszor rámosolygok csak úgy random emberekre, akik szembe jönnek velem. Viszont aki direkt engem figyel, meg látom hogy akar valamit, arra rá se fogok nézni. Van bőven elég ember akit szeretek meg akivel boldog vagyok, szerintem sem kötelességem ismeretlenekkel jópofizni. Örülök, ha nőként este hazafele nem késelnek meg, nemhogy még jópifizzak mindenkivel, aki stíröl a megállóban.
 37/127 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért közlekedem, hogy idegenekkel társalogjak.
2017. okt. 5. 20:05
 38/127 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mit nem értesz. Ennél érthetőbben nem lehet leírni hogy az bújik a telefonjába az tesz a fülébe fülhallgatót és az olvas könyvet tömegközlekedési eszközön vagy közterületen aki nem akar ismerkedni. A n nagy része nem akar ismerkedni. Ha nyitott vagyok keresem a szemkontaktust mosolygok minden szembejövőre előbb utóbb leszólít valamelyik (jogosan) hisz azt sugárzom hogy "kapható vagyok". Szerinted meg kéne tévesztenem az embereket? Vagy van arra ötleted hogy legyek nyitott és barátságos anélkül hogy az emberek ezt (ismétlem teljesen jogosan) jelzésnek vegyék?

Vagy értékelnéd ha ugyan minden nővel tudnál váltani pár szót (mert tegyük fel holnaptól mindenki erre vágyik) de mind elhajtana a végén? Ettől neked jobb lenne? Főleg úgy hogy a valóságban a hátuk közepére nem hiányzol.

2017. okt. 5. 20:05
 39/127 A kérdező kommentje:

Jó akkor itt komoly félreértések vannak úgy látom.

Senkit nem figyeltem elmebeteg módjára, sőt még csak fel sem akartam senkit szedni.

Amit én láttam sok lányon ma, az az életundor volt. Itt kisugárzásról beszélünk, nem mosolyról. Én nem azt várom el senkitől hogy elmebeteg módjára vigyorogjon rám vagy másra, csak annyit hogy ha a látóterembe kerültök akkor ne ez a teljesen nihilizmus sugározzon rólatok :(

2017. okt. 5. 20:12
 40/127 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nem volt okostelefon, akkor meg többnyire a könyvek/újságok mögé bújtak az emberek, én is. Manapság telefonon is tudsz olvasni, tanulni, én legalábbis főként ezt csinálom a metrón, ami egyrészt időmegtakarítás, másrészt igen, szerintem aki tudja, kerüli a kellemetlen, másik képébe bámulást,ami pláne a metrón kiélezett a kialakításnak köszönhetően. Abban igazat adok, hogy az emberek flegmák és unottak, és nem, nemcsak a lányok. Ennek meg számtalan oka van. Mikor odajönnek hozzám az utcán, vagy metrón vagy akárhol, sose szoktam bunkó lenni (amennyiben nem paraszt módjára szólítanak le), szerintem nincs gond az ilyen helyeken való ismerkedéssel, és még csak az sem igaz, hogy helyesebb srácok nem csinálnak ilyet. Viszont azt, hogy vadidegenek között néha unott, flegma fejet vágjak, hadd engedjem meg magamnak, suli/munka után fáradt vagyok, van, hogy sok a stressz, meg nem is vagyok az a nagyon haverkodós típus, barátom is van. Részemről ennyi. Ettől függetlenül nem vagyok bunkó, mert nem vagyok 0-24-ben társkereső módban (sőt egyáltalán nem), és a kissé mizantróp hozzáállásomra is van bőven okom.
2017. okt. 5. 20:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!