Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen szörnyű a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szörnyű a fiatal nők kisugárzása?

Figyelt kérdés

Jövök haza a metrón és szinte az összes (csinos) fiatal lány teljesen bele van merülve a telefonjába, mintha fából lennének. Amelyik egyszer-egyszer felpillant gyakorlatilag majdnem embert öl azzal a nézéssel amit elereszt.

Miért ilyen negatívak a fiatal lányok hogy legyen így mersze egy srácnak bármit is megpróbálnia ?

2017. okt. 5. 19:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/127 anonim ***** válasza:
100%

"Te mint csinos fiatal nő miért nem vagy vidám ? Milyen problémád van, ami miatt ne lehetnél az ?"

Tessék:

Csóró vagyok és a fogalmam sincs, hogy mi a f **omból fogom kifizetni a fogászaton a számlát. A szüleim is csórók és most szart be a kazánuk, mikor már kezdenek hidegek lenni és nem a legjobb érzés, hogy ott fognak fagyoskodni - igazából csak az öcsémet és az anyámat sajnálom -, mert nincs rá 70 ezer forintjuk, hogy kicseréltessék a szar alkatrészeket. 22 éves vagyok, de olyan szar állapotban vannak az izületeim, hogy egy normálisat dugni se tudok, mert nincs olyan póz, ami kényelmes lenne és ne azt érezném, hogy bármelyik pillanatban kiugorhat valamelyik csipőizületem a helyéről. Nem rég kiderült, hogy szeborreás dermatitiszem van és k*vára idegesítő, hogy még két éve 4 naponta kellett hajat mosnom, most naponta kell egy 4500 ft-os samponnal, hogy ne vakarjam véresre azt a k**aszott fejbőröm. Emelett ez a g*ci lepra az arcomat, a tarkómat és a fülem mögötti részeket is érinti és a szteroidos krémeken kívül semmi nem segít a hámlós-piros-viszkető foltjaimon, viszont ezt nem lehet sokáig használni és erős mellékhatásai is lehetnek. A bátyám egy megrögzött hazudozó és állandóan keveri a szart, az egész családot lejáratja és bajba sodorja emiatt. Apám egy agresszív alkoholista barom, az anyám egy áldozatszindrómás lelkisérült, az öcsém csak simán lekisérült, nincsenek barátai és a számítógépes játékokba menekül. A főnököm folyamatosan szexuális megjegyzéseket tesz, az egyik munkatársam egyfolytában beszólogat és ott tesz keresztbe, ahol csak tud.

Ezek után mégis minek örüljek, mikor semmi sem jön össze?

2017. okt. 5. 20:38
 52/127 A kérdező kommentje:

47-es Már ne haragudj, de ahogy elnézem az embereket ezt eléggé kizártnak tartom, hogy téged naponta többször zaklatnának ilyesmivel. Arról nem is beszélve, hogy mi lenne ha beszélgetnél egyszer az egyikkel... ?

48-as Rendben ez érthető, akinek fóbiája van az teljesen más tészta és megértem, hogy sokan fáradtak is, de én alapvetően arról beszélek, hogy tényleg mindegyiküknek ilyen volt a kisugárzása. Nem volt kivétel bármerre néztem és ezen vagyok kiakadva.

50-es Ne fárasszál már kérlek. A kérdés nem erre irányult. Nem feltétlenül akarok én ismerkedni bármelyikükkel, az zavar ahogy hozzáállnak a világhoz. Olvasd vissza a kommenteket is, teljesen kiábrándító :( Teljesen zárkózottak és észre sem veszik, hogy ez mennyire gáz.

2017. okt. 5. 20:41
 53/127 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy érdekes mert én már ismerkedtem meg romániai (erdélyi) modell lánnyal HÉV megállóban csupán annyi alapján, hogy útbaigazítást kértem tőle (még, ha pontosan tudtam is az utat).

Nem lett belőle semmi, de nem is ez volt a szándékom. Gyönyörű lány volt én meg nem akartam az ablakon bámulva unatkozva hazamenni.

Most nem tudom, hogy ez inkább azért volt mert alapvetően boldog lányról van szó vagy külföldiről. Magyar lányok viszont gyakran flegmák. Már akkor forgatják a szemüket, ha éppen arra nézek miközben nem is őt nézem. Ilyenkor egyszerűen forgasd te is a szemed meg vágj flegma képet, ha éppen rád néz. Érdekes, ekkor meg elkezdenek mosolyogni. Szóval nem érdemes megérteni, hogy mit miért csinálnak. Annyi biztos, hogy valóban ugyanolyan besavanyodottak mint a férfiak.

2017. okt. 5. 20:42
 54/127 anonim ***** válasza:
97%
Hány éves vagy most komolyan? Nem lehet, hogy a kisugárzásoddal megijeszted őket és emiatt is jobban belemerülnek a telefonozásba, kerülik a szemkontaktust veled?
2017. okt. 5. 20:44
 55/127 A kérdező kommentje:

JaguarWarrior: Az a baj, hogy rám se és senkire se néznek csak a mobilt nyomkodják... vagy ha felnéznek tényleg ölni tudnának a tekintetükkel és megint csak, nem rám néztek így most sem. De mivel én nem nyomkodom a rohadt telefonomat, így látom, hogy a többi ember mit csinál körülöttem és elég aggasztó. A fiatal férfiak között is sok a zombi de ők nincs messze ennyire rossz kisugárzásuk mint a nőknek.

A kérdés egyébként nem a külföldi lányokat hasonlítja hazánk büszkeségeivel, de tény hogy a turista csajok kevésé tűnnek ilyennek. Erdélyi lányhoz még nem volt szerencsém.

54-es Olvasd el amit a JaguarWarriornak írtam. Nem (csak) velem ilyenek, pont ez a bajom.

2017. okt. 5. 20:49
 56/127 anonim ***** válasza:
96%
De miért baj, hogy a mobilt nyomkodom? Az ismerőseimmel beszélgetek általában. Tudod, akik érdekelnek.
2017. okt. 5. 20:52
 57/127 anonim ***** válasza:
36%

Mert nem jössz be nekik és burkoltan jelzik neked kopj le meg se próbàlj odamenni mert elküldene.

Ez van a palik 85%-nak nincsen stílusa se semmi amiért velük szóbaàllnànak.

Én ràm többször mosolyognak,mert ki vagyok sportolva,belõtt haj,öltözködésemre nagyon figyelek plusz a kiegészítõkre.

Ez van nem jössz be nekik,ez még mindig jobn mint amikor egyik szórakozóhelynél egyik gyereket úgy elküldte a csaj,hogy a sràc kullogott haza a csaj meg a baràtnõivel ott röhögtek rajta.

Legyél piacképes pasi és meglàsd màs lesz.

2017. okt. 5. 20:55
 58/127 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, hogy minek próbáljak meg beszélgetni vele, ha van párom, vagy más tetszik, van kiszemeltem stb? Harmadjára írom le ma, de nem vagyunk szeretetszolgálat. Hol van az megírva, hogy minden nap minden percében mindenkinek nyitottnak kell lennie az ismerkedésre? Nem mindenki akar kapcsolatot, aki meg igen annak általában van már erre jelöltje. Most tényleg az az elvárás, hogy minden férfival elegyedjünk beszélgetésbe? Elhiheted van jobb dolgom. Ha nyomkodom a telefont, akkor általában munkamegbeszélést tartok, vagy párommal írogatok, vagy barátokkal stb. Olyan emberekkel, akiket ismerek és megbízok bennük. Illetve gondolkozok rajta, hogy van-e otthon kaja, holnap mit kell elintéznem, hogy kéne ezt meg azt megoldani melóban, stb stb.
2017. okt. 5. 20:58
 59/127 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennék azért negatív,mert nem vigyorgok mindig a metrón,mint egy idióta? :D

De most komolyan emberek!

Igen,én is sokszor vagyok beletemetkezve a telefonomba, de ez a fiúkra/férfiakra is jellemző. Inkább telefonozok,minthogy az emberek arcát nézzem folyton.

2017. okt. 5. 21:19
 60/127 A kérdező kommentje:

58-as Azért mert lehet magad is meglepődnél a mondanivalóin. Azért mert ettől vagy ember, hogy kommunikálsz a másikkal. Azért mert lehet szerzel valakinek egy jó napot ezzel. Bár tudom, sajnos ilyen dolgok rajtam kívül eszébe sem jutnak embereknek, mint ahogy ezt a jelenlegi példa is mutatja (te).

59-es A kisugárzás nem egyenlő a vigyorgással. Azért kellene néha más embereket is észre venni, hogy te magad is azzá válj... Gondolkozz ezen el egy kicsit. Nem a telefonozáson van itt hangsúly.

2017. okt. 5. 21:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.