Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen szörnyű a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szörnyű a fiatal nők kisugárzása?

Figyelt kérdés

Jövök haza a metrón és szinte az összes (csinos) fiatal lány teljesen bele van merülve a telefonjába, mintha fából lennének. Amelyik egyszer-egyszer felpillant gyakorlatilag majdnem embert öl azzal a nézéssel amit elereszt.

Miért ilyen negatívak a fiatal lányok hogy legyen így mersze egy srácnak bármit is megpróbálnia ?

2017. okt. 5. 19:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/127 anonim ***** válasza:
100%

Hú sok minden volt itt :D

Egy részét a véleményemnek feljebb már kifejtettem de a válaszok olvasása közben ez az még eszembe jutott.

Vannak emberek és ők vannak többen a társadalomban akiknek nem hiányzik más nyűge és ők sem nyaggatnak vele másokat (lásd idegen öreg nénikkel való értelmetlen és végtelen beszélgetések) egyszerűen nincs fölös energiájuk idegenekkel foglalkozni mikor ott vannak a saját barátaik és családjuk. Inkább feltöltődnek a zene által vagy a saját gondolataikba merülnek amire otthon és a munkában lehet nincs idejük. A másik hogy ha valakinek párja van szerintem jogos hogy nem flörtölget meg lelkizik vadidegenekkel. Egész egyszerűen ha az ember komolyan tervez a párjával nem "vadászik" és nem hagyja hogy kellemetlen helyzetbe hozzák egy próbálkozással. Nem arról szól hogy az ő párja a legjobb vagy tudom is én miket írt valaki csupán hűséges és tiszteli a párját annyira hogy nem ad lehetőséget másoknak amíg együtt vannak. Ez az egyik komoly oka a (sokszor csak látszólagos) érzéketlenségnek a másik hogy már totyogós korunktól tanuljuk hogy idegenekkel nem beszélünk főleg nem férfiakkal és még véletlenül se árulunk el fontos infókat magunkról vagy maradunk az illetővel kettesben. Ez egy gyerekkorunktól belénk nevelt védelmi mechanizmus amin csak rontanak a taperoló fütyülgető parasztok meg a neten olvasható minősíthetetlen megnyilvánulásai egyes férfiaknak.

Vannak helyzetek mikor belebonyolódok beszélgetésekbe mert ha akarom ha nem (a fülhallgató és mobil ellenére is) megszólítanak. Főleg az idősek bár hogy miért pont engem nem tudom. És ha valaki veszi a fáradságot hogy hozzám szóljon megtisztelem a figyelmemmel főleg ha veszélytelennek tűnik nem gyilkolom le a tekintetemmel és próbálok érdeklődő lenni.

De amíg nem szólnak hozzám minden létező módon próbálom a környezetem tudtára hozni hogy nem vágyom beszélgető partnerre.

Ha utazok (nálunk nincs metró) a helyi járaton arra a 10-20 percre semmi értelme kommunikációt kezdeni egy idegennel ha nincs konkrét oka. Pl útbaigazítás

Ha távolságival utazok van hogy elfogadom a beszélgetést de ott meg pont az van hogy 1,5 óráig erőltetni egy sokszor nyögvenyelős és érdektelen beszélgetést fárasztó.

Amikor utazok zenét hallgatok ami megnyugtat és jól érzem magam tőle ha van rá lehetőségem olvasok is így azalatt az idő alatt kikapcsolódhatok és nem kell a vizsgákkal továbbtanulással szakdolgozattal vagy bármi mással törődnöm. Van akinek az a kikapcsolódás hogy idegenekkel diskurál van aki jobban élvezi a saját fejében eltöltött időt és idegesíti ha ebben megzavarják.

Ha vigasztal az ilyen embereket mint én legalább úgy idegesítik a személyes szférámba mászó és/vagy beszélgetni vágyó vagy csak idegesítően bámuló alakok mint téged mindenki aki önmagával van elfoglalva. Ha mindenkivel nekiállnék egy nagyvárosban beszélni aki megbámul sok fura kellemetlen olykor akár veszélyes szituációba keveredhetnék arról nem is beszélve hogy ahogy fentebb írtam Marinéni élettörténete és milyenek ezek a mai fiatalok megnyilvánulásai sokszor csak simán fárasztóak. Szerintem egyszerűbb úgy az élet ha csak azokkal foglalkozom akik valamilyen módon hosszabb vagy rövidebb időre az életem részévé válnak. Elfogadom hogy mások nem így éreznek de nem értem hogy mások miért nem képesek elfogadni ezt az álláspontot. Nem értem miért várnád hogy a világ megváltozzon azért mert neked így kényelmetlen. Hiszen így a másik oldal képviselőinek okozol kellemetlenséget.

Ami az öreg néniket illeti akikkel nincs aki beszéljen... lehet egyszer én is ide jutok de akkor is illetlenségnek fogom érezni önmagam másokra erőltetését.

Mint írtam mások vagyunk és ez így jó. A mai felgyorsult világ a tömegekkel akik mellett elhaladunk és a temérdek ingerrel és információval amit napi szinten befogadunk nem kedvez a társas kapcsolatoknak és ezt a legtöbb ember megtanulja kezelni és elfogadni.

2017. okt. 6. 01:28
 102/127 anonim ***** válasza:
3%

,,Ki akar egy koszos metrón ismerkedni egyébként is?"

50-es, ha leül eléd életed nője, pasija kinézetileg, ki a f@*szt érdekel hogy egy metrón vagy-e?

Az még oké, hogy megbámuljuk egymást, de ismerkedni én se mernék metrón.

1. azért mert tökre zavarba jönnék.

2. mert mindenki hallaná körülöttünk a beszélgetést.

3. sietek valahová, nagyon agyalok valamin vagy rossz kedvem van.

Én is általában ilyen fejeket vágok, főleg mióta felköltöztem BP-re, otthon nem voltam ilyen, mert nincs annyi fiatal és nincs rá nagy esély hogy leszólítanak.

Pár napja leszólított egy srác, mosolyogtam meg minden de eléggé bunkó voltam és mondtam hogy megyek, pedig nem is volt csúnya, csak annyira gáz volt az egész helyzet.

Igazából örülök ha megnéznek, vagy rám köszönnek, bár ez ritka, de jót tesz az önbizalmamnak, ami nincs. Leszólítani nem szoktak, ez kivételes eset volt.

Egyébként látom én is magam körül amiről beszélsz, és tényleg undorító... nekem egyébként szinte mindig szar kedvem van, amikor nagyon, akkor nem tudom elrejteni. Próbálok semleges fejet vágni általában. Ma is láttam egy csajt, olyan szinten de tényleg K*>rvára felsőbbrendűség volt a pofájára írva, hogy hiába volt rohadt szép. Igazából ezt az agyonsminkelt meg a műszempillás csajoknál lehet megfigyelni. Meg akin magassarkú van. Ha ilyen dolgok vannak rajtuk, az nagyot dob az önbizalmukon és létrejön ez a flegma felsőbbrendű kisugárzás. Akin van műszempilla az már máshogy pislog meg néz mint egy átlag csaj, majd figyeljétek meg.

21/l

2017. okt. 6. 02:47
 103/127 anonim ***** válasza:
84%
Én utálom az embereket, lehet ezért nem kellemes a kisugárzásom amikor köztük vagyok. Az ilyeneket pedig kifejezetten utálom, akik a magánszférámba akarnak bepofátlankodni.
2017. okt. 6. 06:14
 104/127 anonim ***** válasza:
100%

Kora reggel még alszom, kora este munka után meg már a nemlétező tököm is tele.

Meséld el, hová kinek és minek legyek észbontó, csodás kisugárzású.

Pláne, hogy emberekkel dolgozom, és van pár akik az életkedvem is elveszik a napfolyamán.

Na meg aki nem ismer, az alapból hidegnek gondol, pedig nem(most is "ismerkedtem" idegen pasival, mert meg mert szólítani, és egyből kaphatott mosolyt-nem randizok pasikkal)

2017. okt. 6. 07:06
 105/127 anonim ***** válasza:
11%

Hozzászóltam már ehhez a kérdéshez, de megteszem megint...

12 évesen állami gondozásba kerültem, 13 évesen meghalt édesanyám, 19 évesen megerőszakoltak.Soroljam?!

Ma egy 32 éves, egészséges lelkivilágú édesanya vagyok, boldog kapcsolatban.Minden sz@rság ellenére nem lettem besavanyodott pitsa, sőt!Szívesen beszélgetek vadidegenekkel, ok, próbálkoznak a férfiak, de tudom kezelni.Ja, magas sarkúban járok...:)))

Szeretem az embereket, nem okoz gondot mást meghallgatni.Pedig átéltem ezt-azt az életben már.

Egyszerű példa: A vonalas számunkat feszt összekeverik az idősek otthonával.Van, aki egy az egyben belefog az élettörténetébe.És én meghallgatom Gizi nénit, mert ad egy, hogy 80 évesen olyan dolgokat tud mondani, amiről nekem 32 évesen lövésem sincs, ad kettő, adok neki valamit azzal, hogy meghallgatom.

Mint korábban leírtam, a Kérdező nem csajozni akar, szimplán TÁRSAS lény.

Örülök, hogy ilyen vagyok amilyen, s amíg Pest mellett laktam, akkor sem lettem egy életunt ember.(hálistennek 100 km-re vagyok Budapesttől)

Nem tudnak az emberek (tisztelet a kiv.-nek!) kommunikálni.Facebook meg társai az megy, de egy empatikus mondatot kinyögni képtelenek a mai huszonévesek.

2017. okt. 6. 07:48
 106/127 anonim ***** válasza:
93%

"Szeretem az embereket, nem okoz gondot mást meghallgatni." "akkor sem lettem egy életunt ember." "egy empatikus mondatot kinyögni képtelenek a mai huszonévesek."

Mások elfogadása viszont gondot okoz. Amint hallasz egy olyan gondolatot, ami tényleg más mint a tiéd rögtön ítélkezel és megpróbálod megváltoztatni. Egyáltalán nem vagy olyan magas szinten, mint hiszed, mert a tőled különböző emberekre címkéket aggatsz. Téged nem érdekelnek az emberek, az olyan típusú emberek érdekelnek, amilyen te vagy. Egy hozzám hasonló magának való ember nem minősíti a te emberszeretetedet, nem akar megváltoztatni, nem akar lebeszélni róla, csak azt mondja el, hogy ő miért nem kér belőle és miért nem utánoz téged, ellenben nem te vagy az első, aki a nagy humanizmusától nem látja be, hogy attól hogy valaki máshogy működik, más nála az ingerküszöb, más ad neki feltöltődést még nem rossz ember.

2017. okt. 6. 08:20
 107/127 A kérdező kommentje:

99-es Dehogy kell a szőnyeg alá söpörni, de ne ez határozza meg az embereket szerintem. Attól hogy vannak problémák lehet még pozitív a kisugárzása valakinek.

100-as Te még mindig nem kérdéssel foglalkozol hanem velem. Mint mondtam, nekem ehhez aligha van közöm, hogy ilyenek a nők. Az pedig, hogy mit tehetek meg felnőtt férfiként és mit nem, ezt végképp nem te fogod nekem megmondani. Én igenis nyomatékosan megkérlek, hogy válj jobb emberré, ennyi.

Tanulj empátiát és tanulj meg megérteni másokat mert a válaszaidból az jön le, hogy nem nagy erősséged. Azt sem zárom ki, hogy csak trollkodsz itt, de az végül is szíved joga.

101-es Csak futólag tudtam átolvasni az irományodat de nem erről van szó. Nem feltétlenül a tényleges kontaktus a lényeg, hanem a pozitív kisugárzás teljes hiánya, amit a fiatal nőkön tapasztaltam.

102-es Akikről én beszélek az az összes fiatal lány. Nem nagyon láttam különbséget a bombázó és a szürke kisegér között kisugárzásban. Szinte ugyan az. Szerintem egy ilyen feltűnőbb jelenség azért tisztában van azzal, hogy ő feltűnő. Sőt, feltehetően sok nő azért öltözik ki, hogy megbámulják. De a kisugárzásuk ugyan olyan aggasztó és lehangoló.

103-es Sajnállak téged, a hozzád hasonló emberek sokkal többet szenvednek mint akik nyitottak. De hiába írom ezt le, úgysem érted, hogy miről beszélek.

105-es Részvétem, durva lehetett :( Sajnos vannak beteg barmok. Amúgy örülök, hogy megérted mit szeretnék a kérdésemmel.

Szemmel láthatóan sokkal fejlettebb emberi lénnyé váltál mint itt a kérdés alá válaszolók nagy többsége, minden korábbi negatív élményed ellenére. Tiszteletem a tied.

106-es Ez nem tudom, hogy nekem szól e, de ha igen akkor válaszolok rá röviden.

Nekem nem a véleménnyel van a bajom, hanem azzal a tömeges szörnyű kisugárzással, amiben élnem és léteznem kell. Persze, hogy megpróbálom megváltoztatni, mert szerintem nem helyes, sőt egyenesen szomorú. A 'megváltoztatás' eszköze pedig egyszerűen annyi, hogy szépen kérem, hogy próbáljátok meg.

Ismerek ilyen embereket is mint te és képzeld el, valahol mindig ki szokott derülni, hogy csak azért ilyen 'mert'. Nincsen sosem valós alapja a negatív viselkedésének. Érdekes módon jól elvagyunk és eltudunk dumálni és ki szokott derülni, hogy van bőven közös téma is. Csak tudod, úgy nem lehet értelmes embereket sem megismerni, ha esélyt sem adsz másoknak rá.

2017. okt. 6. 10:46
 108/127 anonim ***** válasza:
92%
Nemsokara megyek dolgozni, jo kedvem van de igyekszem felvenni addigra a legflegmabb arcomat, nehogy barki otletet kapjon :))))
2017. okt. 6. 10:52
 109/127 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elbeszélünk egymás mellett. A kisugárzása a nőknek azért olyan amilyen amit leírtam. (101-es vagyok ha jól emlékszem)

Azért zárkózottak mert nem akarják hogy odamenjen valaki hozzájuk beszélgetni nagyrészt szerintem az általam leírt okokból. Ha nyitott pozitív kisugárzásuk lenne felvennék a szemkontaktust nem zárnák ki a világot a fülessel és a telefonnal vagy könyvvel odamennének hozzájuk. Ettől nem negatívak a való életben csupán így üzenik a világnak hogy nem kell odamenni hozzájuk nem vevők az idegenekre. Általában én sem vagyok rosszkedvű vagy unott de ha nem ezt sugárzom valaki megtalál a beszégethetnékével és nekem ez nem kell. Ennél érthetőbben nem tudom megfogalmazni. Ha így sem tudod megérteni azt hiszem feladom mert az azt jelenti hogy nem is akarod.

Viszont arra nem válaszoltál amit már többen pedzegettünk hogy miért akarod másokra erőltetni a te világnézetedet? Attól hogy te élvezed az idegenek társaságát mért tartod elfogadhatatlannak hogy mások ezt nem élvezik?

2017. okt. 6. 11:32
 110/127 anonim ***** válasza:
89%
Nos, mi flegma és rémes kisugárzasú nők meg csak szépen kérjük, hogy szállj le rólunk. ezt jelezzük a viselkedésünkel is, semmi kontaktot nem akarunk tömegközlekedésen idegenekkel.
2017. okt. 6. 12:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!