Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mutat be a családján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be a családjának már 7éve?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???

Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!

2010. máj. 5. 13:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/118 A kérdező kommentje:
Az a próbléma evvel a nemfigyelős pillanattal, hogy annyira titkolózik, hogy a papirjait meg a telefonját meg ilyen adatszerzös dolgait nem mutogatja, nem hagyja elől, mindenhová magával viszi, még a telefonját sem láthattam, csak a kezéből. Tudom, hogy ez olyan hihetetlennek hangzik, de ez az igazság, most hogymár így irtatok elkezdtem szégyelni magam, hogy eltürtem hogy ez a fiú ezt tegye velem és becsapjon engem, szerintem az a próbléma, hogy túl fiatal korom óta vele vagyok és nem tudom milyen egy igazi kapcsolat, én azt hittem erről szól. Köszönöm a sok választ!
2010. máj. 5. 15:27
 52/118 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező. Én is 17 voltam, mikor összejöttem a párommal. Novemberben 20 leszek. Nekem is és neki is ez az első komoly kapcsolata. Múló "tinikalandnak" indult.

Most tervezzük, hogy összeköltözünk - 3 év után.

3 hónapja voltunk együtt, mikor bemutatott a szüleinek és a tesóinak. Nem élnek hú de szép házban, szegények, az egyik tesója sajnos szellemi fogyatékos. Én elfogadtam őt és a családját mindenestől.

Mielőtt hazavitt a családjához, elmondott mindent, hogy hol élnek, hogy ne számítsak kacsalábon forgó palotára és hogy eléggé szegények a szülei, csak arra van pénz amire kell és arra is csak szűkösen.

Ha a szüleit szégyellné a szegénység miatt-ami nem szégyen-az lenne a legtisztább ha elmondaná.

De ha 7 évig nem vett erőt magán, ezután sem fog.

Nyomozd ki a címét, és kopogtass be, és mutatkozz be.

2010. máj. 5. 15:36
 53/118 anonim ***** válasza:
100%

azért durva,h 7 évig nem foglalkoztatott téged hogy ki is ő...

de szüleid sem kérdezgették soha,hogy hol lakik,mit csinálnak a szülei,mik a tervei veled,és hasonlókat?

kérd meg egy barátodat,hogy amikor taliztok,akkor utána vegyen fel téged kocsival,és menjetek utána...rögtön kiderül a cime,nem kell kotorászni se...

aztán izmaidat erősitsd,én nagyon képenvágnám...

2010. máj. 5. 15:42
 54/118 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:36 vagyok.

Nagyon sajnálom, hogy így kellett "felébredned", hogy mi is az igazi helyzet. De hidd el a pasi biztosan nem szeret igazán, és sajnos tényleg nagyon fiatal voltál amikor összejöttetek. Ha valaki igazán, szeret tisztel megbecsül, akkor hidd el nem egy panzióban, autóban tölt el veled egy - egy lopott pásztorórát, pláne nem 7 éven át. Azt én is a helyedben megcsinálnám, hogy kinyomoznám a címét és ha a feleség, vagy barátnő nyit ajtót igenis tuti bemutatkoznék neki.

Erősen látom az esélyt, hogy ilyesmi van a dolog hátterében.

2010. máj. 5. 15:44
 55/118 anonim ***** válasza:
100%

A panziókba milyen néven jelentkezik be?

Mert lehet úgy kellene keresni az iwiw-en.

Munkahelyén is talán tudják kicsoda,egyszer sétálj el elé.

Ha van kocsija,akkor rendszámot felírni,ha van rendőr/biztosítós ismerősöd utánna tud járni,hogy kié a kocsi és mi a lakcíme.

Én bizony nem hagynám magamat.

ja,de elöszőr odaállnék elé egy csokor virággal,hogy akkor most utólag szeretném az anyukáját megköszönteni anyák napja alkalmából.ha nemmel felelene,jönnének a rendőr/biztosítós/apehos ismerősök.

2010. máj. 5. 18:17
 56/118 anonim ***** válasza:
32%

ne türelmetlenkedj.csak várja, hogy komolyra forduljon a kapcsolatotok.

:D

2010. máj. 5. 21:33
 57/118 anonim ***** válasza:
67%
ja és nem azért nem mutat be mert titkolni valója van, hiszen ő maga a titok ember:D:D:D, vagy mert ő a vasember :D:D:D
2010. máj. 6. 07:39
 58/118 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kettős életet él 2 személyiséggel mint batman
2010. máj. 6. 09:30
 59/118 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehet, hogy valami nagy gáz van a családjával, amit szégyel elmondani, meg bemutatni neked? Mondjuk 7 év után tarthatna annyira, hogy elmondja...:/ Mert most hogy az én párom nem mutat be a szüleinek, meg én sem őt Apunak, az egy dolog, de minket kinyírnának a 25 év korkül. miatt :D De nálad nem hiszem, hogy ez a gáz..
2010. máj. 7. 10:48
 60/118 anonim ***** válasza:
100%
Hű, ez durva. Ok, mindenki követ el hibákat, de most hogy felnyílt a szemed, légyszíves állja a sarkadra, és mondd meg neki hogy vigyen el hozzá, vagy mutassa meg a lakcímkártyáját, telefonját, hiszen ha szeret, akkor semmi titkolni valója nem lehet. Ha meg nem akarja ezeket, akkor ne mondd azt hogy így szertlek drágám, ahogy vagy, hanem nőlj föl, és adj esélyt magadnak egy IGAZI kapcsolatra.
2010. máj. 7. 11:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!