Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy lány láthatólag mutat érdeklődést élőben plusz együtt vagyunk sülve főve, ha keresem telefonon, gépen, akárhol, egyszerűen nem veszi fel, nem ír, szimplán leszar? .
én például utálok telefonálni :DDD de ha nagyon oda vagyok a pasiért nyilván fel fogom venni neki, de sem szeretek.
ha nem reagál de élőben tényleg oda van érted, akkor nincs félni valód és biztos más oka van. nincs internetközelben, vagy nem hallotta mikor kerested és nincs pénz a telefonján stb... :))
ha élőben viselkedik így sokkal biztatóbb mintha például csak msnen írna rád.. és flörtölne
az a baj, hogy ma már mindenkinek az számít "hogy jaj nem írt mosolygós smilet msn" közben meg semmit nem jelent.
a valós élet többet számít..
Há' bocs, de ha engem igazán érdekel valaki, akkor felveszem a telefont és elektronikus üzenetre is válaszolok. És van igazi életem, mégis nézem gyakran a telefonon, ugyanis az arra való, hogy én elérhető legyek. Nincs idegesítőbb, mint mikor valakit képtelenség elérni, akkor minek neki telefon, főleg (oly gyakran láttam már ilyesmit) a legprofibb, legmodernebb?
De különben nézni sem kell, mert a telefon ugyebár CSÖRÖG...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!