Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutat be a családjának már 7éve?
7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???
Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!
Nem lehet, hogy szeretőnek tart, otthon pedig feleség és gyerekek várják?
Én a helyedben ezt már rég kinyomoztam volna és kidobtam volna.
7 éve együtt vagy valakivel,és nem ismered a hátteréd.
Nos iwiwen,akárhol keress utánna és látogasd meg a szüleit...
nem írtad már ki egyszer ezt a kérdést???
továbbra is csak azt írom, hogy abnormális a szituáció. A baráti körét ismered legalább??? Szüleinek miért nem mutat be?? Csak rákérdeztél már ennyi idő alatt?? Ha össze akarsz költözni vele, tedd meg a megfelelő lépéseket, ha nem akar összeköltözni akkor ezek szerint elég neki a kapcsolat ilyen szinten...Én a helyedben választás elé állítanám.
komolyan 7 (HÉT!!!) évet vártál ezzel a kérdéssel? Soha nem voltatok együtt egy családi ünnepségen, egy vacsorán, egy kiránduláson, bárhol??? Sosem kérdezted meg, hogy MIÉRT nem mutat be a családjának? Én ismerkedésünk után 3 hónappal ismertem anyukát-apukát-tesót később a tágabb rokonságot...bele is bolondulnék, ha nem ismerném. Annak ellenére, hogy még nem vagyunk házasok számomra fontosak ezek a kapcsolatok (mármint a családi kapcs.) úgyhogy kicsit értetlenül állok előtted. Tudod, hogy van-e tesója, anyukája, apukája, nekik tesói???valami? hol laknak? Sosem ajánltad fel, hogy menjetek el, valami? Ő ismeri a Te családodat?
Ne haragudj meg, de ez 7 év után kicsit meredek:( ha meg nem akar 7 év után összeköltözni miért vagytok együtt? Milyen választ ad az ilyen jellegű kérdésekre? hogyan bújuk ki a válaszok elől? Ne haragudj de 7 év után ha valaki nem akar megkomolyodni (lekomolyodni) akkor ott valami gubanc van...
hogyan lehetett ekkora bizonytalanságban lehúzni 7 évet?
Ideje hogy a sarkadra állj és kiderítsd honnan fúj a szél! de sürgősen...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!