Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mutat be a családján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be a családjának már 7éve?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???

Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!

2010. máj. 5. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/118 anonim ***** válasza:
95%

Nem lehet, hogy szeretőnek tart, otthon pedig feleség és gyerekek várják?

Én a helyedben ezt már rég kinyomoztam volna és kidobtam volna.

2010. máj. 5. 13:22
 2/118 anonim ***** válasza:
93%
mindeneetre gyanús. kérdezz rá nyíltan ennyi idő után már elvárható egy ilyen igény
2010. máj. 5. 13:25
 3/118 anonim ***** válasza:
93%
szerintem is nős, vagy csak önző.
2010. máj. 5. 13:25
 4/118 anonim ***** válasza:
93%

7 éve együtt vagy valakivel,és nem ismered a hátteréd.

Nos iwiwen,akárhol keress utánna és látogasd meg a szüleit...

2010. máj. 5. 13:26
 5/118 anonim ***** válasza:
93%

nem írtad már ki egyszer ezt a kérdést???

továbbra is csak azt írom, hogy abnormális a szituáció. A baráti körét ismered legalább??? Szüleinek miért nem mutat be?? Csak rákérdeztél már ennyi idő alatt?? Ha össze akarsz költözni vele, tedd meg a megfelelő lépéseket, ha nem akar összeköltözni akkor ezek szerint elég neki a kapcsolat ilyen szinten...Én a helyedben választás elé állítanám.

2010. máj. 5. 13:26
 6/118 anonim ***** válasza:
93%
Gáz van, nagy gáz. Minimum a szüleinek be kellett volna mutatnia ennyi év után! Minimum. Lehet hogy tényleg feleség meg család várja haza??? Meg mi az hogy odébb megy, vagy nem veszi fel a telóját előtted? Szerintem kérdezz már rá, hogy a "szüleid nem kíváncsiak kivel jársz ennyi éve?" És ne fogadj el kamu dumákat, ennek a pasinak annyi vaj van a füle mögött, hogy 3 szendvicshez is sok!!
2010. máj. 5. 13:27
 7/118 anonim ***** válasza:
81%
A korodból kiindulva 16 évesen jöttetek össze.Arról csak tudnál,ha időközben megnösült volna...a párhuzamos kapcsolatot sem tartom valószínünek,de ezt neked kell érezned,hogy lehetséges-e.Amire én gyanakszom az az,hogy olyanok a családi körülményei,amit elötted szégyel. Pl.átlagon aluli életszinvonalon élnek,olyan körülmények között,ahova nem szivesen vinne téged.Vagy pl. apukája,anyukája alkoholista és ezt takargatja elötted.Persze ez csak tipp,de volt már hasonlóra eset a környezetemben,ezért tartom elképzelhetőnek.Viszont most már elég érettek és felnöttek vagytok hozzá,hogy megbeszéljétek hogyan tovább.Ülj le vele és kérdezz rá mégis mit tervez veled,vannak-e közös tervei?Nem feltétlen házasság,de közeljövőben együtt élés stb.A kommunikáció nagyon fontos még akkor is ha kellemetlen a téma,muszáj,mert ezt így a végtelenségig nem lehet folytatni.
2010. máj. 5. 13:28
 8/118 anonim ***** válasza:
89%
7 évig titkolni pl. alkoholista szülőket?! Még ha így is van, ez is gerinctelenség egyik fokozata. Szerintem 16 évesen "felszedte" (bocs) és már akkor házas volt, vagy legalábbis nem független. Az nem lehet?:) /hipotézis, nem kijelentés!/
2010. máj. 5. 13:33
 9/118 anonim ***** válasza:
92%
Nem akarlak elkeseríteni, de bizony vannak olyan férfiak, akik profik abban, hogy kettős (vagy akár többes...) életet élnek.
 10/118 anonim ***** válasza:
100%

komolyan 7 (HÉT!!!) évet vártál ezzel a kérdéssel? Soha nem voltatok együtt egy családi ünnepségen, egy vacsorán, egy kiránduláson, bárhol??? Sosem kérdezted meg, hogy MIÉRT nem mutat be a családjának? Én ismerkedésünk után 3 hónappal ismertem anyukát-apukát-tesót később a tágabb rokonságot...bele is bolondulnék, ha nem ismerném. Annak ellenére, hogy még nem vagyunk házasok számomra fontosak ezek a kapcsolatok (mármint a családi kapcs.) úgyhogy kicsit értetlenül állok előtted. Tudod, hogy van-e tesója, anyukája, apukája, nekik tesói???valami? hol laknak? Sosem ajánltad fel, hogy menjetek el, valami? Ő ismeri a Te családodat?

Ne haragudj meg, de ez 7 év után kicsit meredek:( ha meg nem akar 7 év után összeköltözni miért vagytok együtt? Milyen választ ad az ilyen jellegű kérdésekre? hogyan bújuk ki a válaszok elől? Ne haragudj de 7 év után ha valaki nem akar megkomolyodni (lekomolyodni) akkor ott valami gubanc van...

hogyan lehetett ekkora bizonytalanságban lehúzni 7 évet?

Ideje hogy a sarkadra állj és kiderítsd honnan fúj a szél! de sürgősen...:-S

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!