Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mutat be a családján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be a családjának már 7éve?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???

Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!

2010. máj. 5. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de tényleg úgy tűnik, hogy mellékutca vagy csak az életében, és 7 éven át igen. Ilyen nincsen, napi 1-23- óra ez tipikusan az, hogy valaki csak a második. biztos van neki egy másik kapcsolata, akivel együtt él, ez így abnormális. Kicsit a körmére néznék, gondolom az iwiw az már lefutott ügy, vagy nincs is regelve rajta.

Csak egy tanács, egy ismerős pár storija 13 éve vannak együtt, nem laknak együtt, felnőttek és a srácnak kb. 2 x 5 éves kapcsolat volt másik két nővel, az mellett, hogy állandóan 13 évent át meg volt neki x barátnője, úgyhogy sajnos az ilyeneken már nem tudok meglepődni és nem te lennél az első akivel ilyen megtörténik (sajnos). Ha nem árul el magáról semmit, és minden így maradna tovább, akkor sztem felejtős, mert akkor ő nem is igazán szeret téged, vagy nagyon ... néz, akivel ezt megteheti. 7 évig ha ez így ment, akkor 7év után már semmit és senkit sem lehet megváltoztatni, hidd el és sztem nem is fog! 28N

2010. máj. 5. 13:36
 12/118 anonim ***** válasza:
100%
Az előző sztori nekem is ismerős, én is voltam ilyenben.. Úgyhogy sajnos nem egyedi jelenség.
2010. máj. 5. 13:40
 13/118 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem mindegy, miért nem költözik össze veled és miért nem mutat be a szüleinek. A lényeg az, hogy egyiket sem akarja. És itt az AKARATON van a lényeg. Valószínűleg NEM AKAR veled élni, de kényelmes, hogy vagy.

Keress olyan pasit, aki viszont akar, mert most még könnyen találsz, de ha a mostani még 10 évig hülyít és akkor már sokkal nehezebb lesz új életet kezdeni.

Sajnos ez van... Tudom, hogy szereted, de sajnos ez sem számít, ha ő nem szeret téged, illetve nem úgy, ahogy neked jó. Ameddig csak úgy szeret, ahogy neki kényelmes, te viszont szenvedsz (mert más szeretnél, együttlakást családot - jelzem, ez 7 év után normális dolog még fiatalon is!), addig sajnos nem ő az igazi.

2010. máj. 5. 13:42
 14/118 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt gondolom h van valakije,különben miért "titkolna" a családja előtt?Azért megy távol,mert nem akarja hogy halld amit mondd a telefonba.Hagyd ott a francba ha nem költözik össze veled.Így nem működhet tovább,ha családot szeretnél idővel.Keress olyant aki fel vállal.
2010. máj. 5. 13:50
 15/118 anonim ***** válasza:
90%

Ez nagyon durva, én a helyedben nem várnék szóvá tenném neki!Mamár félév után ismerjük a párunk szükeit nemhogy 7év után!

Én is arra tippelek hogy téged tart mint szeretőt és családja van, bár ne legyen igazam!

2010. máj. 5. 13:51
 16/118 anonim ***** válasza:
90%
Első gondolatom, hogy családja van.... :( Annyira titkolózik, hogy mást nem tudok elképzelni. Sajnos.
2010. máj. 5. 13:51
 17/118 anonim ***** válasza:
90%
bennem egyre nagyobb a gyanú, hogy kétlaki életet él a pasi. Most olvasom, hogy napi 1-2-3 órákra találkoznak. Mint a légyottoknál szokás...
2010. máj. 5. 13:53
 18/118 anonim ***** válasza:
89%
Sajna én is csak arra tudok gondolni amire a többiek. Itt az ideje nyíltan rákérdezni hogy mi a helyzet. Szoktatok együtt aludni? Milyen rendszerességgel? Hány éves a párod? nem beszélt a családjáról (szüleiről) soha? Hogy valamiért szégyelli vagy bármi? Nagyon nagyon gyanús. Mindenesetre ha így van, akkor iszonyatosan sok erőt is kitartást kívánok, nem lehet egyszerű ennyi idő után rájönni ilyesmire. Ne hallgass tovább, fiatal vagy, ha kiderül a legrosszabb, még mindig van időd tovább lépni.
2010. máj. 5. 13:56
 19/118 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kétlaki életet él...Bár ki tudja. Erről vele kéne elbeszélgetned, vagy utánanyomozni...Tudom, nem szép dolog, de azért milyen már, hogy 7 éve együtt vagytok (komoly kapcsolat) és nem mutatott be otthon?!

Kérdezősködj a haverjainál, barátainál.

2010. máj. 5. 14:03
 20/118 anonim ***** válasza:
66%
hOL SZOKTATOK SZEXELNI? Felvitt már magához? Hogy lehetsz ennyire buta liba? Istenem... Egyértelmű hogy te csak az oboása vagy! Ne hagyd magad! 23/N
2010. máj. 5. 14:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!