Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutat be a családjának már 7éve?
7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???
Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!
Szerintem is az lehet a dolog mögött, hogy családja van. Így neki ez az élet tökéletes. Gondolj bele: megvan neki az érzelmi-anyagi biztonságot nyújtó család, a gyermekei öröme, gondolom van neki minden nap tiszta ruha mosva, eléteszik az ételt, és mindezek mellett titokban, napi néhány órára találkozik veled, azaz megvan nála a szerelem, szenvedély is. Kell ettől tökéletesebb élet egy férfi számára?
Azt azonban én is furcsállom, hogy 7 éve tűröd ezt a helyzetet, és nem tettél semmit. Szerintem egyszer ha megy haza, kövesd őt, hogy hová megy, majd másnap csengess fel hozzájuk valami ürüggyel, és akkor meglátod ki nyit ajtót.
Tényleg írj már valamit.
Mellesleg tényleg honnan írsz?
Ultimátumot. Állítsd döntéshelyzet elé.
Nem olvastam végig a válaszokat, csak bele-belenézegettem...
31 éves pasi, 7 éve együtt vagytok. Vagyis 24 éves volt, amikor összejöttetek. Lehet, h előtted volt 1-2 komolytalan kapcsolata, kalandja, de tartós nem biztos.
Nem azt mondom, h szakíts vele, bár lehet, h ez lenne a jobb megoldás.
De mondd neki, h vagy összecuccoltok, vagy vége.
Vagy bemutat a szüleinek, vagy vége.
Vagy komolyan vesz végre téged, vagy vége.
Szóval kínáld föl az egyik és a másik lehetőséget.
Hagyj neki gondolkodásidőt, lépj le egy pár napra, és utána kérd a döntést.
Én kíváncsi vagyok, hogyan reagálna.
(24/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!