Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mutat be a családján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be a családjának már 7éve?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???

Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!

2010. máj. 5. 13:19
 61/118 anonim ***** válasza:
82%
Légyszi írd meg ha kiderült az igazság, mert igen sokan vagyunk kívácsiak a titokra. Vagy arra, ha tényleg elfogadható oka volt minderre, és mi volt az.
2010. máj. 7. 11:03
 62/118 anonim ***** válasza:
82%
vagy lehet hogy valami munkásszállón lakik, és nagyon égőnek tartaná? de ááá ha szeret akkor elmondja! itt valami más gebasz lehet:/
2010. máj. 7. 11:05
 63/118 anonim ***** válasza:
82%
te atya úúr isten! végigolvastam az egész kommentet és le vagyok döbbenve!!! nem hiszem el, h 7 év után kezdett csak érdekelni h miért nem mutat be a szüleinek! azt írod 31 éves és te most vagy 23.. ami azt jelenti h ugye 8 év van köztetek és amikor te 16 voltál 7évvel ezelőtt akkor ő már 24 ami azt jelenti h akkor már simán lehet gyereke vagy esetleg másik bnője.. és azt se tudod hol lakik??? engem a párom mikor összejöttünk már rá 1hétre láttak a szülei meg minden és áááá nem tudom felfogni hogy lehetsz ennyire naív még 23évesen is mert a 16 még érthető de ez már nekem is sok(k)! Sűrgösen derítsd ki mi itt a helyzet mert hogy van valakije az szinte 99,99% !!
2010. máj. 7. 11:14
 64/118 anonim ***** válasza:
82%
Melyik megyéből írsz?
2010. máj. 7. 11:57
 65/118 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is az lehet a dolog mögött, hogy családja van. Így neki ez az élet tökéletes. Gondolj bele: megvan neki az érzelmi-anyagi biztonságot nyújtó család, a gyermekei öröme, gondolom van neki minden nap tiszta ruha mosva, eléteszik az ételt, és mindezek mellett titokban, napi néhány órára találkozik veled, azaz megvan nála a szerelem, szenvedély is. Kell ettől tökéletesebb élet egy férfi számára?

Azt azonban én is furcsállom, hogy 7 éve tűröd ezt a helyzetet, és nem tettél semmit. Szerintem egyszer ha megy haza, kövesd őt, hogy hová megy, majd másnap csengess fel hozzájuk valami ürüggyel, és akkor meglátod ki nyit ajtót.

2010. máj. 7. 12:26
 66/118 anonim ***** válasza:
82%
Na lécci írd meg, hogy mi a helyzet, már nagyon érdekel. :)
2010. máj. 7. 12:36
 67/118 anonim ***** válasza:
82%

Tényleg írj már valamit.

Mellesleg tényleg honnan írsz?

2010. máj. 7. 12:49
 68/118 anonim ***** válasza:
82%

Ultimátumot. Állítsd döntéshelyzet elé.

Nem olvastam végig a válaszokat, csak bele-belenézegettem...

31 éves pasi, 7 éve együtt vagytok. Vagyis 24 éves volt, amikor összejöttetek. Lehet, h előtted volt 1-2 komolytalan kapcsolata, kalandja, de tartós nem biztos.

Nem azt mondom, h szakíts vele, bár lehet, h ez lenne a jobb megoldás.

De mondd neki, h vagy összecuccoltok, vagy vége.

Vagy bemutat a szüleinek, vagy vége.

Vagy komolyan vesz végre téged, vagy vége.

Szóval kínáld föl az egyik és a másik lehetőséget.

Hagyj neki gondolkodásidőt, lépj le egy pár napra, és utána kérd a döntést.

Én kíváncsi vagyok, hogyan reagálna.

(24/L)

2010. máj. 7. 13:04
 69/118 anonim ***** válasza:
85%
Ha bemutatna a családjának, a felesége elhagyná a gyerekei sírva fakadnának.
2010. máj. 7. 13:21
 70/118 anonim ***** válasza:
82%
Te jó isten!!! :O Ez nagyon komoly!!! Ilyet még soha sem halottam. Tuti hogy kettős élete él, de írd már meg hogy mire jutottál!!! Nagyon érdekel! Én a helyedben megmondanám neki, hogy figyelj ez így nem megy tovább vagy elmondassz mindent vagy otthagyod. Tudom hogy nehéz lenne 7 év után, de ez így sem állapot! :S
2010. máj. 7. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!