Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mutat be a családján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be a családjának már 7éve?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???

Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!

2010. máj. 5. 13:19
 71/118 anonim ***** válasza:
82%
roppant gyanús -.^
2010. máj. 7. 13:43
 72/118 anonim ***** válasza:
82%
Lehat, hogy meleg!
2010. máj. 7. 13:59
 73/118 anonim ***** válasza:
82%
Én már szerintem 6 hónap után rákérdeztem volna, hogy miért nem mutat be, most engem szégyell vagy a családját, de ez én vagyok. ha komoly a kapcsolat, ilyen egyszerűen nincs, hogy nem vállaljuk fel a választottunkat a család előtt vagy fordítva.
2010. máj. 7. 14:00
 74/118 anonim ***** válasza:
82%
az is lehet, hogy törpék a szülei és nem akar magától elrettenteni
2010. máj. 7. 16:18
 75/118 anonim ***** válasza:
74%
nah???
2010. máj. 10. 08:29
 76/118 anonim ***** válasza:
100%
Mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy mi áll a sötét alak hátterében, légyszi írd meg. :)
2010. máj. 10. 19:23
 77/118 A kérdező kommentje:
Hiába követtem, figyeltem idáig még nem lett eredmény. Beszéltem vele erről, de csak annyit mondott hogy még így jó neki ez a kapcsolat, még jól érzi magát így. Egy pár napot még hagyom, hogy ne legyen feltünő a szándékom és utánna leírom, hogy mi lett.
2010. máj. 10. 23:04
 78/118 anonim ***** válasza:
100%
Döbbenetes..."még jól érzi magát", "még jó neki"... De az, hogy Neked jó-e, az mellékes... az hogy te 7 éve őrlődsz mellette, az nem számít, csak az a fontos, hogy neki még jó így. Ez az ember egy patkány.
2010. máj. 11. 06:31
 79/118 anonim ***** válasza:
100%
történt azóta valami?
2010. máj. 11. 08:08
 80/118 anonim ***** válasza:
100%

"Egy pár napot még hagyom, hogy ne legyen feltünő a szándékom és utánna leírom, hogy mi lett."

Ezt nem értem. Mi a szándékod, és miért lenne feltűnő?

Kifejtenéd?

Amúgy meg azt furcsállom, h a családja még nem rágja a fülét, h mutasson be téged.

Én párom édesanyja már az 1. hónap után kérdezte, h nem visz -e el hozzájuk engem. :)

2010. máj. 11. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!