Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mutat be a családján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be a családjának már 7éve?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???

Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!

2010. máj. 5. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/118 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi nem tisztel téged, csak szexre kellesz neki, arra nem volt képes, hogy egy csodálatos szeretkezést adjon neked az otthonában áááááááááá ne maradj vele, keres valakit aki tisztel annyira , hogy vállal mindenki előtt és fontos vagy neki nem csak 1-2 órára, szegénykém.
2010. máj. 5. 14:50
 42/118 anonim ***** válasza:
100%

14:13-as vagyok!

Hát igen!Nálam is itt volt a baj,hogy autó és panzió/szálloda volt a helyszín,de mint mondtam,bulikon volt ez mindig,ahol szobát kapott éjszakára,hogy le tudjon egy kicsit dőlni meg pakolni!Ezt untam meg 3 hónap után! Bár hetente 1x vagy 2x talákoztunk,mert nekem suli neki meló volt hétköznap!

Bevallom!Naiv voltam és szerelmes!Na azóta egy emberben sem bíztam meg,csak a mostani páromban,akivel 4 éve vagyunk együtt egy gyerekkel! :D

2010. máj. 5. 14:52
 43/118 anonim ***** válasza:
100%
de mennyi idős a pasi?
2010. máj. 5. 15:04
 44/118 anonim ***** válasza:
100%
A te szüleiddel találkozott már? ők mit szólnak ehhez, hogy 7 év alatt sem ismertél meg senkit a családjából? én fél éve vagyok a barátommal, ő már majdnem mindenkinek be lett mutatva nálunk, de én még csak az anyukáját ismerem. nekem már az rosszul esik kicsit, hogy az apjának nem akar eddig bemutatni, de mondjuk nincsenek jóba. de 7 év? hát ez azért már beteges.
2010. máj. 5. 15:06
 45/118 A kérdező kommentje:
31 éves, ő ismeri a családom, jóban vannak a szüleimmel.
2010. máj. 5. 15:10
 46/118 anonim ***** válasza:
100%
cimét tudod? szülőkkel vagy "egyedül" lakik? vagy ilyen szóba se került eddig? (csak én kérdezek meg ilyet első randin?)
2010. máj. 5. 15:13
 47/118 A kérdező kommentje:
Nem tudom a címét, és a szüleivel lakik.
2010. máj. 5. 15:14
 48/118 anonim ***** válasza:
100%

és a szüleid sem kérdezték még tőle,hogy "és mik a terveid a lányunkkal?" (anyám simán rákérdezett pár hónap után...)

vagy az ő szüleiről sem érdeklődtek még anyuádék? (én anyám rögtön erről érdeklődött mindig,mondván jó tudni,hogy otthonról "mit hoz" ,mármint milyen példa van előtte)

2010. máj. 5. 15:15
 49/118 anonim ***** válasza:
100%
nem tudod 7 év után a cimét? azért ez durva...nemfigyelős pillanatában én megnézném a lakcimkártyáját,vagy ha kicsi telpülés,akkor a telefonkönyvebe a cimet...és kop-kop,csókolom,én vagyok a kisfiuk barátnője (vagy a feleség nyit ajtót ölben egy babával)
2010. máj. 5. 15:17
 50/118 anonim ***** válasza:
100%
7 év után én is feljogosítottam volna magam arra, hogyha nem árulja el a címét, akkor lakcímkártya....Ennyire nem is érdekelt kérdező, hogy hol lakhat, ha panziókba visz szex céljából? :)
2010. máj. 5. 15:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!