Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mutat be a családján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be a családjának már 7éve?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???

Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!

2010. máj. 5. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos velem is előfordult ilyen :S

Elkezdtem járni egy jóképű pasival!17 éves voltam ő 28,ezzel nem is lett volna gond!3 hónap után megkérdeztem tőle,hogy miért nem jön be egyszer a szüleimhez vagy fordítva!Erre mindig azt válaszolta,hogy most nem ér rá!általában mindig bulikba vitt el,ahol ő DJ volt vagy épp programszervező,így volt mikor 2 napig is együtt voltunk!Egyszer valahova el kellett mennie meló ügyben és ott hagyta a cuccait a szállón velem együtt!Kíváncsiságból megnéztem...!Amit ott láttam,az a szívbajt hozta elő belőlem!1 évvel volt idősebb az APÁMnál!39 éves volt!Pedig annyira fiatalos,sportos jóképű volt!Észre sem lehetett rajta venni!tovább néztem a dolgait és kiderült,hogy házas és már van 3 gyereke!Rosszul lettem!Hogy lehet valaki ennyire szemét és aljas!Nem tudtam neki hirtelen mit mondani,mikor visszajött.Hazavitt és 2 napig gondolkodtam,hogy mit is csináljak.Természetes a nem folytatás volt az egyik,de aztán ott volt a kérdés,hogy a nejének szóljak-e!De ezt megtette más helyettem!Egy újabb barátnő,aki tudomást szerzett a dologról!A felesége aztán mindenkit felhívott a párja telefonjáról és köztük voltam én is Zsolt néven!:D

A felesége nem tudta eldönteni,hogy most mit csináljon,hisz terhes volt a 4. gyerekkel!De ha jól tudom,így 4 év után is vele maradt,bár nem tudom,hogy a drága férj űzi-e még a dolgait!

szóval azt akartam ebből kihozni,hogy 3 hónap alatt rájöttem a hülyeségére,ezért nem hiszem el,hogy 7 év után még csak most lett gyanús minden!Itt már fél év után nem stimmelt valami,nemhogy 7 év után!Na,mindegy!Én amondó vagyok,hogy ti már nem fogtok összeköltözni,ha csak csoda nem történik!De egy biztos!Tisztázd a tényeket!

2010. máj. 5. 14:13
 22/118 anonim ***** válasza:
80%

14:13-as

Ez tényleg durva,amit leírtál.

A kérdező esetében én azért nem gondolom,hogy nős lenne,mert 16 éves koruk óta járnak.Csak tudna róla,ha a párja ezalatt megnősült volna.Ennyire vak és hülye egy lány sem lehet,hogy egy eljegyzést,házasságot (pláne friss házasságot) nem vesz észre!

2010. máj. 5. 14:18
 23/118 anonim ***** válasza:
85%

Először arra gondoltam, hogy szégyell valamit otthon, akár a lakást, ahol élnek, akár a szülőket. én sem szeretem felhozni ide az aktuális pasijaimat, mert elég lepukkant a lakás, de pár hónap után azért erőt veszek magamon, ha komolyabbnak érzem a kapcsolatot. a szüleimet meg szívesen bemutatom bárkinek, nagyon jófejek, eddig minden barátommal rendesek voltak, csak hát a kéró:S

de 7 év az nagyon sok! mégha lenne is valami ciki otthon, akkor is bemutatott volna már valahogy akár egy családi összejövetelen vagy akármi... úgyhogy itt valami komolyabb dolog lehet a háttérben, sajnos nekem is az a gyanúm, hogy kettős életet él. sürgősen derítsd ki ezt, nem hagyhatod magad tovább hülyíteni!

2010. máj. 5. 14:20
 24/118 anonim ***** válasza:
64%
sZERINTEM EZ A STORY CSAK EGY KITALÁCIÓ. Nem létezhet ekkora bolond hülye iq bajnok stb. "nő" a világon.
2010. máj. 5. 14:21
 25/118 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó vagyok: még az jutott eszembe, hogy nagyon-nagyon rossz lehet a szüleivel való kapcsolata, és ezért nem vis haza téged se.
2010. máj. 5. 14:22
 26/118 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem szeret téged, csak kell neki valaki aki 2-3óra alatt ki elégíti aztán megy haza, amit a másik nőtől nem kap meg.Ne vedd sértésnek, de miért nem írsz vissza.
2010. máj. 5. 14:22
 27/118 anonim ***** válasza:
100%

a nem családlátogatással még nem is lenne baj,párom anyámékat 2x látta,én az övét 5x talán az elmult 3 év alatt,állandóan nálam vagyunk

DE tudom hogy ha 2 perc mulva gondolok egyet,akkor kimehetek csak ugy bejelentés nélkül,nem fognak pislogni,hogy hát te ki vagy...

itt azzal van a probléma,hogy te vagy az ő titka...

gondolom el se igazán jártok,csak vagytok nálatok,és kész...szex és más semmi...

azért ennyi idő utána már "illik" összeköltözni,meg tervezgetni...

én határozottan közölném,hogy nah,akkor most megyünk családlátogatóba...vagy cimét csak tudod,és meglepi...

23/L

2010. máj. 5. 14:23
 28/118 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem , hogy a szülei miatt nem mutatná be?
2010. máj. 5. 14:24
 29/118 anonim ***** válasza:
100%
szégyellnivalója van...7 év után maximum a feleségét meg a gyerekeit nem mutatja meg az ember a barátnőjének,nem egy lepusztult lakást...
2010. máj. 5. 14:24
 30/118 anonim ***** válasza:
100%

Csak ismételni tudom az előttem válaszolókat.

Vagy szégyelli a családját...bár ha 7 éven keresztül kitartottál mellette, nem valószínű, hogy pl. az alkoholista apja miatt hagynád el.

Vagy még rosszabb, feleség, gyerekek.

Én is 3 hónap után megismertem anyóst-apóst-tesókat, a szűkebb rokonságot - a tágabbat még most 3 év után sem teljesen ismerem, de a család nagy részével már találkoztam.

Hogy nem került elő 7 év alatt ez a téma?

Hány éves a pasi?

Miért nem akar összeköltözni?

7 év alatt nem volt egy ballagás, esküvő...akármi, amire meghívták őt, és együtt mehettetek volna?

A helyedben intenzív magánnyomozásba kezdenék...felkeresném a lakhelyét és becsöngetnék, bemutatkoznék.

Sok sikert!!!

20/L

2010. máj. 5. 14:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!