Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutat be a családjának már 7éve?
7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???
Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!
én is hallottam olyat, hogy vagy 40 évesen tudta meg egy nő, hogy a férjének egy 25 éves gyereke van!!!!
egy sarki boltban egy eladónak
az ilyenek itt vannak köztünk....
Nem értem, hogy mire vártok?! Ha 7 éven keresztül ilyen hülye volt, ezután is hülye marad, és nem fogja otthagyni a pasit. "mert ez így nagyon jó neki"!!!
Lassan kezdem megérteni a pasikat, hogy mért használják ki a csajokat! 22/L
És nem válaszol...
Miért nem? Talán mert minden megy a régi kerékvágásban, vagy mi van, írj valamit... légyszi
Érdekel szerintem több mindenkit is.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!