Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutat be a családjának már 7éve?
7 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy mindennap találkozunk 1-2-3 órára, nem lakunk együtt, mert nem akar velem összeköltözni. A családját nem ismerem, mert nem vitt oda ahol laknak. Ha telefonon hívja valaki 6m-el megy távolabb töllem vagy egyszerűen nem veszi fel, ha ott vagyok. Lehet én vagyok a hülye hogy ezt eltürtem ennyi éven át, hogy ezeket csinálja, de nagyon szeretem. Arra is gondoltam, hogy van valakije, de akkor miért lenne velem ennyi évet együtt, mert ha még 1-2 alkalommal lett volna velem akkor megértem, de 7 évet??? Miért teszi ezt velem?? Mit csináljak hogy végre együtt lakjon velem???
Esküszöm, hogy nem kamu a kérdés, tényleg így vagyok a barátommal együtt a mai napig, de már nem bírom így, együtt akarok vele lakni. Nem tudom mit csináljak. 23/l Köszönöm a segítséget!
Az en elso pasim sem mutatott be egy evig, buzlott az egesz, de szerettem, nem foglalkoztam vele. Aztan kesobb kiderult, hogy a " huga" nem mas mint a csaja, es egyutt elnek. Mellekesen megjegyzem a csajt sose lattam, csak veletlenul tudtam meg. Mi is kb ennyi idoket szoktunk talalkozni. Nekem az volt emberismeretbol a tanulopenz, azota senkitol nem engedtem magam atvagni.
Allitsd kesz tenyek ele, kerdezd meg hogy mit titkol, legyen veled oszinte. Ha semmit, akkor jelentsd be hogy jovo hetvegen vigyen haza hozzajuk, meg akarod ismerni az anyukajat;)
Én is így jártam, de nem 7 éven keresztül, hanem jóval hamarabb szakítottam az akkori exemmel. Megismerkedtünk, majd nem sokkal később kiderült, hogy titkolózik. Akkor telt be a pohár nálam, amikor messziről meglátta egyik ismerősét - akit persze én nem ismertem, ahogy más ismerősét sem -, előrement az illetőhöz, magyarázott neki valamit, miközben az illető engem nézett. Persze be sem mutatott neki. Ott helyben nem csináltam semmit, de mihelyst eltűnt az illető, azt mondtam az exemnek, hogy itt befejeztük, vége mindennek köztünk.
Te hogy tudod ezt a helyzetet 7 éven át tolerálni????? Nekem pár hónapba került ez, nem 7 évbe....
Panzióba meg autóba szexeltetek, és soha egyetlenegy percre nem jutott eszedbe, hogy ennek a csávónak nincs lakása?!:) (legalább a szüleié)?
Kérdező, kérlek ne vedd magadra, mert látom naiv vagy és még próbálsz 1-2 hajszálba kapaszkodni, de tudod kiket visznek panzióba meg kikkel szexelnek autóba....na, hadd ne írjam már le....:( Ezt a 7 évet elpazaroltad erre a hü.lyére , és teljesen mindegy már, hogy mi van, van -e családja, nincs-e stb. Remélem még ma szakítasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!