Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfitársaim! Ki hány elfogyas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Ki hány elfogyasztott pasit tűrne el egy lányak?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, kedves, szép, okos, látszólag minden rendben van vele. Azonban amikor a legutóbbi randin megkérdeztem, hogy hány barátja volt azt mondta, hogy SOK. Utána pedig azt, hogy attól függ mi számít barátnak. 19 éves és eddig kitűnő tanuló volt. Én úgy sejtem, hogy a barát másik jelentésére válaszolt, de azért kíváncsi lennék, mások hány exet tudnának még tolerálni. Én 3 fölött már nem foglalkoznék vele. Lehet durván hangzik, de nem kell nekem senkinek az agyonhasznált rongya...

2014. okt. 24. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
69%
Én megmondom őszintén, ha valahogy így fogalmazod meg a kérdést: "Férfiak, titeket is zavarna, ha a 19 éves barátnőtök azt mondaná, hogy már sok barátja volt? Mennyi az a szám, aminél már igen?", akkor simán továbbgörgetem, mint ezer másikat, amire nem érdemes időt szánni. De ha valaki olyan arrogáns, hogy már a kérdés megfogalmazásával is azt közvetíti, hogy nekem, mint férfinak mindenképp az ő értékrendjét kell vallanom, nos, az megérdemli, hogy megálljak és tisztába rakjam egy kicsit a dolgokat. Minden jót, "férfitársam"! ;)
2014. okt. 25. 01:14
 72/79 anonim ***** válasza:
10%
1-es vagyok.Ki a franc pontozott le?
2014. okt. 25. 08:12
 73/79 anonim ***** válasza:
31%
3 esetleg4.
2014. okt. 25. 09:30
 74/79 anonim ***** válasza:
75%
Ekkora marhát. Nézd, én 16 évesen veszítettem el a szüzességem egy barátommal, akivel még csak nem is jártam, de 5 éve barátok voltunk. Utána 16-20 éves koromig egy pasival voltam, de jóval többet "használt", mint ha hétvégente vagy kéthetente lett volna egy 1 éjszakás kalandom... 4 év után elegem lett egy időre a kapcsolatosdiból, szakítottam, de hamar megismertem valakit akivel először komolynak indult a dolog, végül rájöttünk, hogy nem illünk össze, de a szex miatt még fél évig találkozgattunk, mert az viszont tökéletes volt. Miután vele végleg lezártam ismét képbe jött valaki, akivel meg már nem is indult komolynak a dolog, és most vele vagyok laza kapcsolatban, néha találkozunk, szexelünk, ennyi. Ez eddig 4, és 21 vagyok. És nyilván való, hogy lesz több is, de az ég világon semmi kivetnivalót nem látok ezen. A férfiak sem panaszkodhatnak, nagy részük (nyilván van kivétel, mint mindenhol) a 20-30-as éveit végig... És nem, nem egyetlen nővel. Ennyit erről. Őszintén szólva nem sokat fog veszíteni veled egy nő sem, akivel azért nem lesz köztetek semmi, mert 3-nál több férfival feküdt le. Szerencsére mindannyian máshogy gondolkodunk, nem vagyunk egyformák, mások a nézeteink, elveink. Ezért találhatja meg mindenki a számára megfelelő partnert. Te is fogsz ilyet találni, de ezt a lányt engedd menni, mindketten jobban jártok.
2014. okt. 25. 09:44
 75/79 anonim ***** válasza:
#73.: Én.
2014. okt. 25. 10:19
 76/79 anonim ***** válasza:
És miért 73-as normális válasz volt.
2014. okt. 25. 10:20
 77/79 Buford Tannen ***** válasza:
apropo... nem hallottad még azt a mondást,hogy k*rvábol lesz a legjobb feleség? van alapja...tapasztalat!!!!
2014. okt. 25. 10:29
 78/79 anonim ***** válasza:
Az én 25. válaszom sem tetszett valakinek, pedig korrektül megválaszoltam benne a kérdést. Szóval gondoltam, mindenki azt pontozza le, amivel nem ért egyet. Aki osztja a véleményed, az majd felpontoz.
2014. okt. 25. 12:35
 79/79 anonim válasza:
Nyugi.. Nekem van olyan 14 éves ismerősöm akin már 4-en átmentek...
2015. aug. 22. 01:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!