Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ki hány elfogyasztott pasit tűrne el egy lányak?
Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, kedves, szép, okos, látszólag minden rendben van vele. Azonban amikor a legutóbbi randin megkérdeztem, hogy hány barátja volt azt mondta, hogy SOK. Utána pedig azt, hogy attól függ mi számít barátnak. 19 éves és eddig kitűnő tanuló volt. Én úgy sejtem, hogy a barát másik jelentésére válaszolt, de azért kíváncsi lennék, mások hány exet tudnának még tolerálni. Én 3 fölött már nem foglalkoznék vele. Lehet durván hangzik, de nem kell nekem senkinek az agyonhasznált rongya...2014. okt. 24. 22:50
11/79 anonim válasza:
" nem kell nekem senkinek az agyonhasznált rongya..."
A nő nem egy két lábon járó értékhalmaz, ami veszít az értékéből minden egyes szexpartner után. Csak a primitív állatok nyilatkoznak így, ahogy te is.
12/79 A kérdező kommentje:
Engem is ez a múlt zavar. Na meg az, hogy kicsit olyan érzésem van, mintha próbálgatná a hozzá illőt. Mint aki nem tudja, mit akar. Én viszont tudom és ha egyszer megvan, meg is tartom.
2014. okt. 24. 23:02
13/79 anonim válasza:
"Na meg az, hogy kicsit olyan érzésem van, mintha próbálgatná a hozzá illőt. Mint aki nem tudja, mit akar. Én viszont tudom és ha egyszer megvan, meg is tartom." >
> Ennek ellenére mégis a neten kérsz tanácsot, hogy "eltűrd"-e (nagyonlol) a barátnőd exeit. Hát tényleg nagyon tudod, mit akarsz :D
14/79 A kérdező kommentje:
Rib @nc tudod mit jelent? Nálam tapasztaltabb kollega egy lány után kijelentette, hogy minden nő rib @nc. Persze én nem értek ezzel egyet, de innen vettem a hasonlatot. (Akinek nem inge ne vegye magára)
2014. okt. 24. 23:06
16/79 anonim válasza:
neked nem való nő (és ezt komolyan mondom)
19/79 Költőnő? válasza:
Gyors kérdés; hány éves vagy?
20/79 A kérdező kommentje:
Hehe, nem tanácsot kérek, csak kíváncsi vagyok, hogy más férfiak mennyit tűrnek el. Egyébként sem titeket szólítottalak meg!
2014. okt. 24. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!