Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfitarsaim? 10 eve elek hazassagban, a mi nap adodott volna egy lehetösegem egy kis kalandra, a vagy huzott, de nemet mondtam. Elmondtam az egyik baratomnak aki kinevetett.

Figyelt kérdés
Nem bantam meg, voltak a kapcdolatomban hullamvölgyek, de nem lettem volna ra kepes. Baratom azt mondta hülye voltam, pedig sose derült volna ki.neha ugy erzem bärcsak bärcsak... De büszke vok h nemet mondtam. Volt akivel elöfordult ilyet,nekem nehez volt ellenälni de sikerült. Ti hogy älltok az ilyen temähoz? Megteszitek ha tudjätok esely sincs h kiderülne?
2014. máj. 9. 10:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Ha valaki szereti a párját nem csalja meg. Te szereted. A haverod meg valószínűleg még sosem találkozott olyan lánnyal akit igazán szeretett volna.
2014. máj. 9. 10:40
 2/24 anonim ***** válasza:
9%
Lúzer!!!
2014. máj. 9. 10:44
 3/24 anonim ***** válasza:
95%
Az igazi kapcsolat az nem is-is, hanem vagy-vagy.
2014. máj. 9. 10:45
 4/24 anonim ***** válasza:
98%
Ha szerelmes vagy nem csalod meg ilyen egyszerű. Ez elvi kérdés. Én se tettem volna meg ha szeretem a feleségem. 24/F
2014. máj. 9. 10:46
 5/24 anonim ***** válasza:
93%

azt jelenti, hogy boldog a hazassagod.

en nem mondtam volna nemet, de szeretnek egy olyan not magam melle, aki miatt nemet mondtam volna...

2014. máj. 9. 10:50
 6/24 anonim ***** válasza:
62%

Volt szerencsém ilyen helyzetbe kerülni párszor. Mármint megtenni. pl: táborba mentem 3 napra, meghivott oktató tanárként. Egyetemsita lányok tömkelege. És volt egy amelyik nagyon durván kezdett ki velem. Gyakorlatilag letámadott, és igen célirányosan nyúlkált egy átlátszó bugyiban.

Namost azt senkinek nem kivánom. Ezért nem itélem el aki félrelép, mert tudom milyen kegyetlenül nehéz nemet mondani ilyenkor, főleg ha annyire alulöltözött, és "támadó" a hölgy. Meg tudtam állni, de őszintén bevallom nem sokon múlt. Kerülni kell az ilyen helyzeteket ha lehetséges.

Ugyanezek az érzések. Egyszerre vagyok biológiai, és intellektuális lény, ezek állandóan harcoltak/harcolnak. A biológiai lény azt mondja, hogy hül*e voltam, az intellektuális meg büszke, hogy megállta.

Van egy olyan mondás, hogy "minden p--a amit kihagysz, azt a túlvilágon az orrodra akasztják".

És igen, nagyon "zavart" voltam utána, végig megvolt ez a most hül*e votlam e vagy sem kettősség.

Én úgy oldottam fel az örlődésemet, hazaérve elmeséltem a páromnak. És elmondtam, hogy mennyire

megvan ez a kettősség, egyszóval kibeszéltem vele. Jó volt megerősitést kapni.

A lehetőség mindig megvan kalandra. Annyira nem is kell keresni. Okos férfi viszont ismeri magát,

próbál ilyen helyzetbe nem kerülni. Én pl: szabályként kezelem, hogy pl. nővel kettesben nem iszom. Csak nyilvános helyen, aztán mindenki megy a maga útján, stb... Bármikor "beüthet" a crach, és egyszer ellent tudtam állni egy ilyen egyértelmű esetnek, de annyira elborul az ember agya, hogy őszintén megmondom, nem tudom biztosra mondani, hogy másodszor, vagy harmadszor is meg tudom tenni. Nem tudod mikor vagy épp gyengébb pillanatodban.

férfi vagy, ez nem fog változni, de ésszel sokat tudsz tenni azért, hogy ne kerülj választási kényszer helyzetbe. :)

A kiderül: Egy ember biztosan tudná, és az én vagyok. A bűntudat elől nem lehet elfutni! Mindenképpen kiderül, mert felőröl. Feltéve persze,hogy az egyénnek van lelki ismerete, ami annyira nem is elterjedt mint jóhiszeműen gondolnánk. :) De nekem spec. van.

2014. máj. 9. 10:52
 7/24 A kérdező kommentje:
Tudjatok nem bantam meg! A felesegemnek adtam a bizalmamat es meg is tartom, minek dobjam el a kapcsolatomat egy kis kurväeert! Az h egy jo szex nem eri meg nekem. Amig annak a könnyüverü nönek megadom amit akar , az a boldog hogy milyen jo h valaki nem tudott neki ellenallni! NEM! A boldogsägomat csak a felesegemnek akarom adni nem egy numerära.nekem nem er annyit h eletem vegeig banjam. Lehet luzernak mondani. Az ilyen kis kalandra csak kihasznalnak minket, masnap meg futnak egy masik ferfihoz.en tartozni akarok vkihez.
2014. máj. 9. 10:56
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen értelek :) 30mp orgazmus nem ér meg X évet kidobni :)

Olyat meg úgy sem találok még egyet mint ő, ez tuti biztos.

Szóval amig tilos, addig tilos és kész :)

2014. máj. 9. 11:03
 9/24 A kérdező kommentje:
Kolleganöim azzal hencegnek ha sikerül nekik egy kalandba csabitani egy ferfit, hatalmas önbizalmat ad nekik, en nem szeretnek idegennek vagy ilyannak adni ebböl aki nem erdemli meg. A parom feszit minden eröt abba hogy jo legyen minden. Ö mos föz takarit öt becsülöm a kirartäsert es neki akarom adni a bizalmam. Nem olyannak aki elfelejt csak jo voltam 1 szer 2 szet neki. Köszönöm :) most jöttem rä nem eri meg es mindenki gondolja vegig. A hüseg tenyleg fejben döl el. :) es persze hogy szereted a parod az ami eröt ad :)
2014. máj. 9. 11:29
 10/24 anonim ***** válasza:

13 éve vagyok kapcslatban. Nem csaltam még meg a párom.

Tavaly viszont egy nő ismerősömmel picit messzebbre mentem. Mindketten részegek voltunk. Szerencsére nem feküdtem le vele. Szóval örülök, hogy nem mentem tovább.

2014. máj. 9. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!