Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfitarsaim? 10 eve elek hazassagban, a mi nap adodott volna egy lehetösegem egy kis kalandra, a vagy huzott, de nemet mondtam. Elmondtam az egyik baratomnak aki kinevetett.
Igen, erre szoktam mondani, (csak nagyon kevesen értik) hogy igen: fejben dől el, hogy melyik életformát választod. Mindkettőnek megvan a maga előnye. Amig nincsen párja az embernek, addig ugye nem gond kalandozni. Nincsen ezzel sem gond. Két más életforma, választás kérdése. Amikor az ember pl. megnősül és nem nyitott a házasság akkor a másikat választja.
Kisértés mindig lesz. Férfinak születtünk, a biológia mindig ott lesz az ajtóban és alig várja, hogy bejöhessen. Ezt lehet azzal kompenzálni, hogy nem nyitod ki a zajtót, nem adsz lehetőséget, és próbálsz előbb gondolkodni, mert közben már k. nehéz :D
Persze megint más amikor nyitott a kapcsolat valamilyen módon. Akkor ilyen gond nincsen.
Kolléganők: nos flörtölni lehet kicsit, az mindkét fél önbizalmának jót tesz. Csak ha megjön az éhség nem szabad befalni a nasit, hanem haza kell menni vacsorázni :)))
Ezzel is csak bizonyítottad, hogy szereted a feleségedet. Én sem tudnék soha ilyet megtenni. Szerintem aki talált erre méltó nőt, az nem teszi meg :)
Szóval nehogy azt hidd, hogy hülye voltál. Épp ellenkezőleg ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!