Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ki hány elfogyasztott pasit tűrne el egy lányak?
Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, kedves, szép, okos, látszólag minden rendben van vele. Azonban amikor a legutóbbi randin megkérdeztem, hogy hány barátja volt azt mondta, hogy SOK. Utána pedig azt, hogy attól függ mi számít barátnak. 19 éves és eddig kitűnő tanuló volt. Én úgy sejtem, hogy a barát másik jelentésére válaszolt, de azért kíváncsi lennék, mások hány exet tudnának még tolerálni. Én 3 fölött már nem foglalkoznék vele. Lehet durván hangzik, de nem kell nekem senkinek az agyonhasznált rongya...2014. okt. 24. 22:50
61/79 anonim válasza:
Oké, szerintem meg egy egészséges nő, aki önmagára nem tekint tárgyként, szexelhet akármennyit 19 éves koráig, az a lényegen nem változtat. És vica versa, az idióta neveltetése vagy más ok miatt lehet káros a hozzáállása magához és másokhoz anélkül is, hogy egyszer is pettingelt volna. Két külön dolog, ami között hülyeség párhuzamot vonni, csak sokan megteszik, mert egyszerű és kényelmes.
62/79 anonim válasza:
"Egyébként is kanyarodjunk vissza a kérdéshez. Ez egy közvélemény kutatás jellegű kérdés volt és számokat vártam válaszban." >
> Olvass vissza, válaszoltam.
63/79 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy az "agyonhasznált rongyot" sokan félre értették. 18 évesen 1db komoly kapcsolat az nem ez a kategória. Viszont aki 2 havonta új pasival állít haza (pl. 3+) szerintetek egy erkölcsös nő és férfi szemmel hosszú távon kívánatos és megéri bele szeretni??
2014. okt. 25. 00:48
64/79 anonim válasza:
Nem tudom. Nem ez alapján ítélem meg. Ennyiből nem tudom megítélni, mert engem ez nem érdekel. Hidegen hagy. Tojok rá. Nem kelti fel az érdeklődésem. Számomra irreleváns. Nulla információértékkel bír. Remélem így már dereng.
65/79 A kérdező kommentje:
Erre csak azt tudom mondani, hogy sok sikert kívánok neked egy ilyen nőhöz és sok boldogságot.
2014. okt. 25. 00:52
66/79 anonim válasza:
Köszönöm a jóindulatot. Sajnos nem tudom viszonozni, mert a hozzáállásodat ismerve egyetlen nőnek sem tudnálak jó szívvel kívánni. De azért remélem, megtalálod a számításod valahogy itt, a huszonegyedik században.
67/79 Költőnő? válasza:
Lehet h picit többet tapasztaltam már mint te, de látom kár veled vitatkozni. Tényeket lepontozni - amiről nem tudsz, csak nem értesz vele egyet - gáz.
És nem: nem a saját felmenőimről volt szó. Csak elég sok mindent láttam/hallottam/tapasztaltam már ahhoz h igyekezzem ne végletekben gondolkodni és ítélkezni. De minth akármit írok, ha nem értek egyet, csak hülyeség lehet; befejeztem.
68/79 anonim válasza:
Akkor te úgy kezded majd a randijaidat mindig (bár remélem nem lesznek), hogy megkérdezed a csajt, hogy "figyi má, amúgy te hány pasival dugtál eddig? Mert ha hárommal többnél, akkor takarodj" vagy mi a franc? Előre sajnálom szegény csajt, aki valaha is leáll majd veled.
69/79 A kérdező kommentje:
Én is pont így látom. Akármit írok hülyeségnek van titulálva az emberek egy része szerint (viszont amígy van olyan mint a 49-es válaszoló, addig elhiszem, hogy nincs szükségem nézőpont váltásra). Ez pont olyan mint a hitvita. Az egyik hisz, a másik nem, de mind a kettőnek igaza van a saját szemszögéből.
2014. okt. 25. 01:04
70/79 A kérdező kommentje:
Komolyan nem lehet normális hangnemben kommunikálnotok? Attól ha obszcén kifejezéseket használtok vagy egyéb jókívánságokat mondotok nem lesztek meggyőzőbbek. Egyszerűen csak butának foglak hinni. (Talán nem is alaptalanul)
2014. okt. 25. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!