Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ki hány elfogyasztott pasit tűrne el egy lányak?
Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, kedves, szép, okos, látszólag minden rendben van vele. Azonban amikor a legutóbbi randin megkérdeztem, hogy hány barátja volt azt mondta, hogy SOK. Utána pedig azt, hogy attól függ mi számít barátnak. 19 éves és eddig kitűnő tanuló volt. Én úgy sejtem, hogy a barát másik jelentésére válaszolt, de azért kíváncsi lennék, mások hány exet tudnának még tolerálni. Én 3 fölött már nem foglalkoznék vele. Lehet durván hangzik, de nem kell nekem senkinek az agyonhasznált rongya...2014. okt. 24. 22:50
31/79 anonim válasza:
Hát ha kétszámjegyű akkor én is hagynám a 3,14csába az biztos!
32/79 A kérdező kommentje:
Másképp gondolkozunk, azt már látom. De nem baj, jó hogy nem egyforma minden ember. Nekem mivel van lehetőségem válogatni, válogatok is. Soha nem használok ki senkit és nem várok el többet a másik féltől, csak amennyit én tudok nyújtani. Amíg nyomni kellett erősen az iskolát nem is jártam el csajozni. Ebédet se a sütivel kezdjük! Túl régimódi vagyok...
2014. okt. 24. 23:25
33/79 anonim válasza:
Képzeld, ismerek régimódi embert, akinek nem ilyen degenerált a gondolkodása. Hidd el, nem ezen múlik ;)
34/79 anonim válasza:
hat haver,itt jol kiverted a biztositekot par embernel :)) ..de csak azert mert nagyo telibe talaltal valamit...mert maskepp nem valtottal volna ki ilyen heves reakciot az emberkekbol..
35/79 anonim válasza:
te nem régimódi vagy hanem rugalmatlan, és önfejű :)
36/79 A kérdező kommentje:
Nekem is úgy tűnik, hogy pár embernél sikerült érzékeny pontra tapintanom :D valami oka van ennek. Lehet magukra ismertek, vagy önjelölt védőszentek.
2014. okt. 24. 23:30
37/79 A kérdező kommentje:
Amúgy nem én szoktam lenullázni a válaszokat. Eddig csak 1-et adtam
2014. okt. 24. 23:31
38/79 anonim válasza:
Én már az első válaszomban leírtam, hogy mi csapta ki nálam a biztosítékot, de azért beidézem:
"Rossz belegondolni, hogy olyan világban élünk, ahol a magadfajták életképesnek számítanak >.<"
Ennél őszintébben nem tudnám megfogalmazni, hogy mi zavar a kérdésben :P
39/79 A kérdező kommentje:
:/ buta vagy... Sajnálom.
2014. okt. 24. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!