Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, belemennétek olyan dologba hogy barátnőtök mellett lefeküdjetek valaki mással csak azért mert párotoktól nem kapjátok meg a szexuális törődés semmilyen formáját?
19 évesek vagyunk, és barátom eléggé önmegtartóztatja magát. Ebből kifolyólag még szűz, és elvileg "fél" a szextő, konkrétan a fájdalomtól stb.
Szinte már rojtosra beszéltem neki a számat ezzel kapcsolatban hogy ez nem így van és miért dől be minden innen-onnan hallott szövegnek. Én tényleg minden megpróbáltam de nekem "több kell".
Most nyugodtan le lehet nézni emiatt, de igen pasiból vagyok és kicsit szégyellem hogy folyton a szexen kattog az agyam... Szeretem a barátnőm, sőt továbbra is szeretném de itt már forogtak dolgok a fejemben (lásd fönti kérdés)
Hiszen fiatalok vagyunk még..szerintetek?
fent elírtam ...
*19 évesek vagyunk, és a barátnőm eléggé önmegtartóztatja magát*
fent leírtad: 19 évesek vagyunk, és barátom<<<<<<<
miután azt sem írtad le,hogy fiú vagy lány vagy-e...
a megcsalas semmilyen formaban sem elfogadhato. akkor sem, ha "csak" szexualis oromszerzes mindenfele erzelem nelkul-rol beszelunk.
ez az en velemenyem, amugy a gondolataid helytalloak, nem csak neked jutott mar ilyen eszedbe :) es en pl. nem is nezlek le emiatt. te legalabb gondolkodsz ezeken.
Csak elírta.
Én szakítanék a helyedben, ez nem fog egyhamar megváltozni, vannak lányok, akiket egyszerűen nem érdekel a szex.
Figyelj haver, ha tényleg szereted, akkor nem mész bele semmi ilyesmibe, hanem hűséges maradsz és kivérod, amíg ő fog már kívánni. Ha képes lennél mással lefeküdni, akkor NEM szereted eléggé. Viszont ha neked ez ekkora lelki traumát okoz, akkor mondd meg szépen neki, hogy te a szexet többre tartod, mint őt és az igényeit, és keresel másik lányt, aki hajlandó széttárni neked a lábát.
Felesleges rojtosra beszélned a szádat, inkább legyél neki erős támasza, érezze hogy mindenben számíthat rád, add meg neki te is a bizalmat és hidd el, előbb-utóbb ő fogja kérni, hogy a tied lehessen. Ha megéri ezért a lányért, akkor maximum vársz pár évet, és közben fokozatosan haladtok (orálra sem hajlandó?)
De mégegyszer hangsúlyozom, akit szeretek, azt képtelen lennék megcsalni. Mert ha már komolyan felmerül a megcsalás ötlete, akkor gyanús hogy nem jó lány mellett vagyok.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!