Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ki hány elfogyasztott pasit tűrne el egy lányak?
@Dowd nevű felhasználó válasza +1
Remélem, annyi tartás azért van benned, hogy megmutasd ezt a kérdést a lánynak, hogy ne pazarolja rád az idejét.
"Hehe, nem tanácsot kérek, csak kíváncsi vagyok, hogy más férfiak mennyit tűrnek el. Egyébként sem titeket szólítottalak meg!" >
> Ok, akkor mint férfitársad válaszolok a kérdésedre: természetesen akárhányat. Különben sem érzem tisztemnek, hogy "eltűrjek" egy nőtől bármit, ami nem is tartozik rám.
A 21., 13., 10. válaszokat pedig, amiket írtam, vedd úgy, mint utóiratot/lábjegyzetet a válaszomhoz, te férfiak szégyene :D
hasonlóan látom,komoly kapcsolatnál,vagy hogy bármit érezzek felé, minimálisan is ,akkor az egyik elvárás,hogy ne legyen agyon használt.Szóval megértem
jobbak úgyis azokból kerülnek ki akiket nem kúrt végig a fél világ,és aki teheti válogat,a jobbakból.
Ha nem a kor számít (ami egy szám), akkor az exek száma se számítson. Amúgy az kb mindent elmond, h a korodra vonatkozó kérdést képes voltál lepontozni.
Ez az epic nc kategória.
Annyira látszik h számodra csak az lehet jó, aki arra bólogat, amit olvasni akarsz.
De akkor mi a fenéért kérdezel ?!
Kortól is függ szerintem. Én a feleségemmel akkor jöttem össze amikor 24 éves volt. Én voltam a 7. Viszont 19 évesen volt először pasival, tehát nem dobta oda magát 14-15 évesen az első jöttmentnek.
A húgom alig volt 15 mikor kezdte. Még csak 17 éves, de már több pasi átment rajta sajnos, mint a feleségemen összesen...na ez gáz.
A feleségem korában nem tartottam soknak azt a számot, hogy 6 pasival volt előttem, de ha 19 évesen lett volna ennyi azt már kicsit túlzásnak éreztem volna.
19 évesen max 2-3.
Ha meg nem volt még senkije az a baj - hányszor dobtak már ezért. Ha tegyük fel 16 évesen kezdte, simán lehet, hogy volt már 3 kapcsolata.
Egyik barátnőmnek 15 éves kora körül volt az első barátja, de 18 évesen feküdt le az első sráccal. Nagyon nem mindegy, hogy milyen kapcsolatai voltak, erre is kérdezz rá meg, hogy melyik miért ért véget, nekem is volt egy éjszakásom, mert át.b@.sztak.
Nyilván, ha 16 éves kora óta fűvel-fával lefekszik, olyan nekem se kellene. És az egy agyonhasznált rongy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!