Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfitársaim, ti esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti esélyt adnátok egy olyan nőnek, akinél korábban próbálkoztatok, de akkor "nem vett észre" titeket?

Figyelt kérdés

Kb. egy évvel ezelőtt össze szerettem volna ismerkedni egy lánnyal, küldözgettem neki a jeleket, fogadta, így hát belefogtam az ismerkedésbe. Az ismerkedésünk viszont elég kínos volt, illetve a szituáció, mert végig én beszéltem, de lerítt a nőről, hogy unalmasnak talált engem, meg nem is igen mutatott érdeklődést, hogy érdekelném őt, mondhatni eléggé visszautasító és a válaszaival kicsit tapintatlan is volt. Felfogtam, elfogadtam, nem voltam érdekes ember számára, és szerette volna, ha lekopok végre.

Aztán most a héten úgy alakult, hogy ismét egymásba futottunk, és meglepően nyílt volt a lány, vagyis pontosabban olyan volt az adott szituáció, hogy a közös barátnőnkkel volt, és inkább a barátnővel beszéltem, ő a háttérből fűzött hozzá egy-két mondatot eléggé kivirágzott arccal. Látszott rajta, hogy örült nekem, s azon vettem észre magam, hogy szuggerál, aztán amikor búcsúzkodtunk, éreztem rajta, hogy akar még valamit mondani, de végül nem mondta. Elköszöntünk, majd méterekkel később pont egyszerre hátranéztünk egymásra. Meglepődtem.

Viszont kicsit zavar a korábbi dolog, hogy:

1. Akkoriban elutasító volt velem, és ilyenkor merül fel bennem az a kérdés, hogyha akkor nem voltam neki rokonszenves, akkor most hogyhogy egycsapásra mégis bejöhetek neki?

2. Aztán ha továbbgondolom, akkor odáig jutok el, hogy akkoriban volt neki egy lova, ami nem jött össze, és most jó leszek neki én, azaz a szamár.

Nem vagyok olyan ember, aki hisz a szerelem első látásra elméletben, de ez meg már pont a másik véglet! Szóval egy év elteltével hogy válhat egy nem túl rokonszenves emberből szimpatikus férfi egy ötperces találkozó alkalmával?

2014. máj. 31. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ember,ne éld bele magad,lehet csak te érted félre,tudod milyenek a nők.
2014. máj. 31. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy akkor ép rossz passzban volt, és közben rájött, hogy nem is lenne rossz kipróbálni veled. Nem nagyon tudhatunk biztosat mondani, inkább csak arra akarok rávilágítani, hogy nem mindig kell a rosszat feltételezni. :)
2014. máj. 31. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
És elsőnek is igaza lehet, bele ne éld magad, nagy pofára esés lehet belőle...:/
2014. máj. 31. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
A nők kiismerhetetlenek, sokszor még ők sem értik saját magukat, és ők maguk sem tudják, hogy mit is akarnak. Az ilyen "jelekben" meg nagyot lehet csalódni, sokszor jártam én is úgy, hogy mosolygott a lány, jól elbeszélgettünk, kedves volt stb., mikor meg elhívtam randizni, lerázott, és soha többé nem is állt velem szóba. De az is lehet, hogy a "kiszemelted" rájött, hogy hibázott. Mondjuk én nem biztos, hogy adnék neki még egy esélyt, ha előzőleg így viselkedett volna velem, de ettől függetlenül elhívhatod őt valahová, hátha tisztázódik a helyzet.
2014. máj. 31. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem adnék esélyt. Visszaadnám neki azt, amit ő csinált velem...
2014. máj. 31. 22:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem adnék neki esélyt. Nem sértődésből, vagy bosszúból, csak nem tetszene, hogy egyszer nem voltam elég jó neki, utána meg hoppá mégis? Ha nyíltan megmondta, hogy nem, és elhajtott, akkor esélytelen ha utána ő nyomul. Esetleg több év elteltével, amikor ő is, én is változtunk, de ahhoz tényleg sok év kell.

Volt ilyen eset velem egyébként, jóban vagyunk, bírom őt, de nem, még csak le sem feküdnék vele, pedig tudom botorság kihagyni, mert jó nő, jó személyiséggel.

2014. máj. 31. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
NEM NEM ES NEM. Az ilyennek sose lesz vege es tokeletesen igazad van abban, hogy "akkoriban volt neki egy lova, ami nem jött össze, és most jó leszek neki én, azaz a szamár." Hasonloan jartam en is a napokban es en sem foglalkoztam a csajjal, persze lehet hiba volt, de nem erdekel, velem ne jatszadozzon senki!
2014. jún. 7. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy év alatt a barátzónából sikerült feltörnöm egy olyan lánynál, aki először elutasított. Változnak az emberek és lehet, hogy nem ismert még elég jól.
2014. jún. 7. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:

én erre mindig csak azt mondom, hogy attól függ, akkor hogy zárult.

Nekem három (nagyobb) ilyen volt. Az első úgy zárta le, hogy visszadobott egy üres levelet.

A másodiktól volt egy kérdésem, nem válaszolt, majd végül az lett a válasza, hogy pár hónap után összejött valakivel.

Na ezek húzzák fel magukat egyesével.

A harmadiknál meg tudtuk beszélni, ő valamiért konkrét nemet sose akart mondani, csak kitérőket. Megmaradt a normális viszony, neki adnék esélyt.

De arra tényleg figyelni kell, hogy ne értsd félre valahol.

2014. jún. 7. 15:32
 10/10 anonim ***** válasza:
adtam
2014. jún. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!