Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, ti is éreztétek már azt, hogy szükségetek lenne egy nőre, egy kapcsolatra, de a sok csalódás miatt belefáradtatok, és képtelenek vagytok egy kicsit is hajtani értük, azaz a következő nőért?
Túl vagyok már sok-sok csalódáson. Mindig olyan nőkért tepertem, amikből végül nem lett semmi. Nem érzem, hogy valamit rontottam volna, nehéz ugyan beismernem, de ezek szerint nem jöttem be azoknak a nőknek. Rendben felfogtam. Viszont hogy korosodom, úgy kezdek mintha egyre türelmetlenebbé válni, és nem tudom magam lekötni hónapokig valaki érdekében, aki iránt többet érzek. Hiába gondolok többet a nőről, hogy kapcsolat lehetne belőle, de egyszerűen nem megy, kitartásomat vesztettem.
Volt már olyan érzésetek, éreztétek már úgy, hogy átok sz_r egyedül lenni, és olyan jó lenne egy gyönyörű hölggyel kapcsolatban élni, de egyszerűen hetekkel, hónapokkal később belefáradtok az állandó udvarolgatásba, találkozásokba, beszélgetésekbe?
engem 1 csaj szopat itt de nagyon.
3 szor találkoztunk kértem, h nyisson nem nyit.
elmenekül a saját szerepjátékos világába és játszadozik az emberek érzéseivel..őúgy, hogy ő magáról azt hiszi ő szent mária.
belevertem ma 3 baszott nagy szöget a karomba..sirnom kell..széttéptem a pénzemet...megakarok halni.
nmegygyűlöltem a nőket és őt is 1 kicsit.
Én aktuálisan élvezem az egyedüllétet. Így is van elég ember, aki elvonja a figyelmemet a tanulásról, nincs szükségem még olyasvalakire is, aki a napom 100%-át igényelné, mikor neki éppen megfelel.
Viszont nem tudom hogy lehet ebbe belefáradni. Mit vársz akkor a hosszú távú kapcsolattól, ha ennyitől kifáradsz?
Nem vagy ezzel egyedül. Én is hasonló cipőben járok. Ráadásul nekem a kinézet az sokadlagos szempont. Én csak egy átlagos kinézetű, értelmes hölgyet keresek.
Kimerültem én már rendesen. Amikor újrapróbálkozok másnál, akkor próbálok erőt gyűjteni az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!