Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ki hány elfogyasztott pasit tűrne el egy lányak?
Akkor vegyük példának a régi öregeket. Ők még nem abban a korban éltek, ahol a 13 éves gyerek lazán az igen gombra kattint 18as karikánál. Lássuk be, hogy megváltoztak az étékrendek. Sok lányt a testi kielégülés vágya hajtja. Olyan könnyen elcsábulnak és teszik szét a lábukat, hogy nem is foglalkoznak vele, hogy milyen emberrel vannak épp együtt. Később viszont már amikor el akarják kötelezni magukat olyanok, mint egy virág, ami túl sok kézen ment át túl rövid idő alatt. Régebben mások voltak a társadalmi normák és még a szülő is tudta nevelni a gyereket, nem csak az internet. Mégis csak kívánatosabb az a szál virág, amit te szedsz le. Az lenne a normális, ha egy szakítás után 2x is meggondolná egy lány, hogy kinek adja oda magát, de ez nem így van. Az egyik volt osztálytársam szakított a barátnőjével, mert külföldre ment (már rájött, hogy nem kellett volna) utána a csaj összefeküdt 2 random sráccal "bánatába" ( biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb lett neki. Nem hogy inkább keresett volna egy vödör fagyit)
Ui. Bocs, ha kicsit kusza a gondolatmenet, hosszú napom volt
olvasgasd ba*zdmeg ha nem érted,olvasgasd
itt a számon háborodtok fel sokan,attól el kell tekinteni,mert a mögött ott az igaza,vannak határok,ember és tárgy között :))
Kicsit vakon vagy barátom, régen aztán hatalmas erkölcsök voltak, 14 éves "férjhö adták a jányt", előtte jól megkapolták páran a pajtabál alatt a csűr mögött, a nászéjszakán meg sokan megvágták a kezüket, hogy véres legyen a lepedő. Akkor nem New Yorker blúzban szoptak a Morrisons vécéjében hanem pöndölben a szénakazal mögött.
Summa summarum egy ember értéke nem az exeinek vagy az eddigi szexpartnereinek számától függ.
29-es vagyok: nem tudom miért pontoztatok le ennyire.
Azt akartam mondani, hogy nem mindegy, hogy miért lett vége, mit számít barátnak, meddig jutott el velük.
(24 évesen 3 barátom volt, egyikkel másfél évig együtt voltunk, a többi meg pár randi-egy hónap után dobott.)
Rendben, neked ez fontos. El lehet fogadni. De AZT h azt a lányt, aki nem pulóvert köt otthon, hanem él és tapasztalatot szerez; elhasznált rongynak nevezni ...
És ezt egy olyan nő írja neked, aki 18 évesen veszítette el egy 5 éves kapcsolatban. Tudod mi a jó a tapasztalatokban és az esetleges hibák elkövetésében? Az, h az ember megtanulja mi NEM kell neki.
Nem mondom, h a mai rohanó világ jó. Korántsem. De kérdezz meg pár idősebb nőt, nénit, h sokan h élték meg a házaséletet zéró élet és szexuális tapasztalattal. Ha már nagyanyáinkkal példálózol.
Segítek.
Sok nőnek házastársi kötelezettség volt a szex. Nem örömforrás. Gyermeknemzés és kötelezettség. A férfiak (férfiak...) meg kb annyit tudtak sok esetben a női testről h hol van rajta a csecs meg a p*na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!