Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfitársaim! Ki hány elfogyas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Ki hány elfogyasztott pasit tűrne el egy lányak?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, kedves, szép, okos, látszólag minden rendben van vele. Azonban amikor a legutóbbi randin megkérdeztem, hogy hány barátja volt azt mondta, hogy SOK. Utána pedig azt, hogy attól függ mi számít barátnak. 19 éves és eddig kitűnő tanuló volt. Én úgy sejtem, hogy a barát másik jelentésére válaszolt, de azért kíváncsi lennék, mások hány exet tudnának még tolerálni. Én 3 fölött már nem foglalkoznék vele. Lehet durván hangzik, de nem kell nekem senkinek az agyonhasznált rongya...

2014. okt. 24. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
0%
ne bizonygass! mert nem bizonyitassz :))) ...
2014. okt. 24. 23:40
 42/79 anonim ***** válasza:
7%

mi bajotok a gyerekkel? szeretne egy rendes nőt maga mellé,dicséretes dolog !:D

a számokkal lehet variálni,de mindent jobb férfi egy jobb nőt akar.Nem az aljáról.Kinek mennyi ez a szám,meg az sem mind1 kinek milyen kapcsolatai voltak azért.Most 3 komoly kapcsolat,vagy 3an verték rongyosra a trafik mögött :D

szerintem mindenkinek megvan a szám mennyi ami tűrhető.

2014. okt. 24. 23:45
 43/79 anonim ***** válasza:
65%

És neked kérdező, 19 éves korodban hány csajod volt? Vagy esetleg pont az a gond, hogy egy sem, mert bottal se piszkálnak meg, és ez kényelmetlen?

Vagy ha te már 10-15 csajt megdugtál 19 éves korodra, te sem vagy jobb:) Szóval ne ítélkezz.

2014. okt. 24. 23:46
 44/79 anonim ***** válasza:
65%

"szerintem mindenkinek megvan a szám mennyi ami tűrhető." >

> Wrong.

2014. okt. 24. 23:46
 45/79 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy a férfiak dughatnak világnak? Sokan vannak, akiknek mindegy melyik lyuk, én nem tartozom közéjük. Ezért is mondtam, hogy nem várok el többet, mint amennyit én nyújtok. És ha már itt tartunk az állatvilágban sem az a sikeres nőstény, amelyiket minden hím megszerez. Kiválasztja a legjobbat. (Természetesen ilyen kijelentést is csak név nélkül vállalok, de ez az igazság)
2014. okt. 24. 23:47
 46/79 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt 1 sem. De nem az adottságaimmal volt gond, hanem egyszerűen részben elhatározás (tanulást választottam) részben annak is az oka, hogy az elmúl 8 évet olyan iskolákban töltöttem, ahol 30 fiú utott 1 lányra (pontos adat)
2014. okt. 24. 23:51
 47/79 anonim ***** válasza:
72%

"Ezért is mondtam, hogy nem várok el többet, mint amennyit én nyújtok. És ha már itt tartunk az állatvilágban sem az a sikeres nőstény, amelyiket minden hím megszerez. Kiválasztja a legjobbat. (Természetesen ilyen kijelentést is csak név nélkül vállalok, de ez az igazság)" >

> Hát, legalább egy kis elmeteória szorult beléd. Amúgy tök jó, amikor valaki fabulásdit játszik és kijelenti, hogy az állatvilágban ez meg az így van. Az állatvilág elég nagy, sokféle szokásnak ad otthont, állítom, többnek, mint az emberi társadalom. Valamelyik fajnál a hímnek nincs is esélye egynél több nőstényen átmenni, mert a tűzkeresztséget követően táplálékká lényegül. Követendő példa? :)

2014. okt. 24. 23:55
 48/79 anonim ***** válasza:
29%

Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, mert ebből kiderül, hogy vannak még pasik, akiknek számít ez. :)

Pont a mai napon gondolkodtam el rajta, hogy vajon van-e értelme ennek, hogy csak annak adom oda magam, aki valóban megérdemel, de ezek szerint van. Én eddig 2 pasival voltam együtt. Volt, aki azért hagyott el, mert nem feküdtem le vele egy hónapon belül... Remélem/reméltem, hogy lesz olyan pasi, aki értékeli majd ezt, hogy nem dobom oda magam minden jött-mentnek.

21/L

2014. okt. 25. 00:01
 49/79 anonim ***** válasza:
0%

wrong?

aki számít.rakd hozzá!

2014. okt. 25. 00:02
 50/79 anonim ***** válasza:
#50: He?
2014. okt. 25. 00:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!