Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki aki 30 éves nőként nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?

Figyelt kérdés
Hétvégenként mindig az anyjához jár enni, hétköznap valamikor éterembe megy enni. Takarítani pedig mindig pénzért hív valakit.
2014. júl. 29. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
ehhez annyit szólnék hozzá, hogy Chicago-ban még nyáron is hideg van a szél miatt.
2014. júl. 29. 23:01
 82/89 anonim ***** válasza:
78-as: "a fontos nőies tulajdonságaik sorvadtsága miatt" Hát ez nem igaz mindenkire. Én pl. abszolút tudok olyan nőként viselkedni, amit te is leírtál, csak megválogatom, hogy kivel, milyen célból és milyen szituációban, mert ez is megvan bennem, tehát igazából két pólus között táncolok, igaz, a férfiasabb pólus sokkal de sokkal erősebb. Én abszolút nem vágyom arra, hogy domináljanak, nem is értem, hogy mi a jó benne, vagy akkor minek élnek úgy a fent nevezett nők, ahogy élnek.
2014. júl. 29. 23:23
 83/89 anonim ***** válasza:

82:

Látod, nem is mondtam hogy minden nő egyforma. Csak hogy elég sokáig voltam agglegény, mert szerettem volna minél több szép nővel szexelni a fiatal éveim alatt. És ez idő alatt sokat randiztam is. És általában azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban éreztem magam a tradicionális nemi szerepeket kedvelő nők mellett. A miérteket már leírtam korábbi válaszokban.

"akkor minek élnek úgy a fent nevezett nők, ahogy élnek"

Szintén személyes észrevétel: Először jó a bulizás, a szabadság, a karrierizmus még. Aztán pedig elszalad felettük az idő és ezt nem veszik észre időben. Azért aki anyagi függetlenséget akar, annak jó ideig hajtania kell a munkahelyen. 30 éves koráig? 35 éves koráig? És egy nő minél idősebb, illetve ezzel párhuzamosan minél képzettebb, annál nehezebben talál párt. A kora miatt azért, mert a férfiak egyszerűen a fiatalabb nőket jobban preferálják, a képzettsége miatt pedig azért, mert a legtöbb nőben is van egy olyan elvárás, hogy minimum vele azonos, vagy magasabb képzettségű, végzettségű, egzisztenciájú férfit szeretne, ami nagyon sok férfit zár ki a lehetőségek közül.

Én is például a harmincas éveim közepén egy nálam 10 évvel fiatalabb nőt vettem el.

2014. júl. 29. 23:33
 84/89 anonim ***** válasza:
83-mas: Sose buliztam a szónak abban az értelmében, ahogy azt itt használjuk, sose pasiztam, nem volt rá igényem. Persze jó lenne már társat találni, de nem fogok, mert egyrészt már túl öreg vagyok a húspiacon, hiába nézek ki átlag 10 évvel fiatalabbnak a koromnál, másrészt szociálisan egyenértékű vagyok egy hullával, tehát kilátástalan a dolog. Amiket eddig láttam magam körül, arra azt mondom, hogy az alapján tényleg túlértékelt az egész párkapcsolat-téma. Persze tudom, hogy milyen jó is lehetne..., de ezek egyszerűen nem valós dolgok. Kezdem azt hinni, hogy a Jóisten engem tényleg nem arra teremtett, hogy megtaláljam a társam. Szomorú, de ezt is megszokja az ember.
2014. júl. 29. 23:41
 85/89 anonim ***** válasza:

A a problema hogy a vegletekben gondolkodas nem mindig celravezeto.

A haztartasbeli meg a karrierista no kozott rengeteg arnyalat letezik. Peldaul attol meg hogy egy no dolgozni jar, nem biztos hogy karrierista, egyszeruen intellektualisan nem elegiti ki az otthonules, es szuksege van arra hogy a takaritas-fozes-gyerekpatyolgatas helyett valami szellemileg is ertekelheto munkat vegezzen, plane ha felsofoku vegzettsege van.

Az en felesegem volt otthon jopar evig, mert szuletett a gyerek, es utana meg nem volt munkaja, de amikor a gyerek 4-5 eves lett, es egyre kevesbe volt az anyjara raszorulva, kezdett egyszeruen otthon egyedul lassan becsavarodni. Pedig eleg jol keresek, 3 csaladot is el birnek tartani eleg magas szinvonalon, es nekem az is megfelelt volna ha otthon marad, de o egyszeruen nem birta, es inkabb nekiallt munkat keresni.

Mar 2 eve dolgozik megint, es teljesen jol mukodik a dolog. Nem karriert akar epiteni, hanem egyszeruen egy ertelmes tevekenyseget akar folytatni, ha mar egyetemet vegzett es eleg okos is.

Hetkozben nyilvan nem foz, mert nem vagyunk otthon, hetvegen meg altalaban vasarnap szokott, de szoktam en is. Jol tud fozni, falusi lany :) Takaritani meg ahogy mondtam, ott a takesz. Lehet hogy nehany buta ember emiatt lustanak titulalja, de ez egesz egyszeruen hulyeseg.

En egyszeruen nem tudnek egy olyan novel egyutt elni, aki intellektualisan nincs az en szintemen. Attol meg en bolondulnek meg :) es semmi problemat nem latok abban ha megosztjuk a feladatokat, akar a gyerekkel kapcsolatos feladatokat is.

A "hagyomanyos" csaladmodellel szemben nekem az a kifogasom, hogy egy szep ideologia moge (csaladkozpontusag, anyaszerep, stb.) tulajdonkeppen a noi alsobbrenduseg, kiszolgaltatottsag van elbujtatva.

Es azzal is teljesen egyetertek, hogy baromi nagy kockazat van abban, ha egy no nem tud a sajat laban megallni anyagilag. Bizalom lehet a vegtelensegig, de ha aput eluti egy auto munkaba menet, akkor ott all anyu a gyerekekkel a nagy semmivel, garantalt az elszegenyedes. Meg aztan a gyerekneveles projekt eleg hamar lefut, meg ha van 3 gyerek, akkor is max 15-20 evig tart. Aztan ott van anyu 45-50 evesen, a gyerekek mar nagyok, nem kell oket patyolgatni, de anyu meg fiatal hozza hogy nyugdijba menjen....

Kerdezonek: akar tetszik akar nem, ez szorosan hozzatartozik ahhoz amit kerdeztel. Ugyanis ezt a kerdest nem lehet egy egyszeru igennel vagy nemmel megvalaszolni, meg akkor sem ha azt szeretned, ugyanis a korulmenyek baromi lenyegesek. Lehet hogy azt szeretned olvasni hogy igen, ahogy az ismerosod viselkedik az ciki, ezzel is megtamogatva a sajat prekoncepciodat, de szerencsere a kerdesed onjaro lett :)

2014. júl. 30. 08:05
 86/89 anonim ***** válasza:
Az utolsó kommentelő annnyira kedvesen és okosan ír, nagyon tetszik:) Amennyiben van öcséd, várom a leveled:))) (vicceltem:D)
2014. júl. 30. 09:43
 87/89 A kérdező kommentje:
Legszívesebben felrúgnálak benneteket!
2014. júl. 30. 11:00
 88/89 anonim ***** válasza:

miért? mindenki a témáról ír, hogy mi szerepe van a nőknek a világban, kell-e főzni, takarítani tudniuk, vagy sem.

azt vártad, hogy elkezdjük szídni az ismerősödet? ha igen, tedd fel újra, másként a kérdést: ugye, milyen gáz, hogy...?

2014. júl. 30. 12:50
 89/89 Pötyös Panni ***** válasza:
Nekem csak az nem fér a fejembe hogy a kérdező mért van rápörögve vagy egyáltalán mi köze van hozzá hogy az ismerőse épp hol eszik??? Vagy hogy saját maga takarít, esetleg mással takaríttat..Úgy csinál mintha legalábbis ő fizetné..Mindenkinek szuverén joga eldönteni hogy mivel tölti az idejét. Akar-e főzni vagy nem..Aki ennyire főzés párti, az biztos ingyen kapja a hozzávalókat a boltban.Aki tényleg szokott főzni(velem is előfordul néha) az tudja hogy egy egytálétel is milyen sokba kerül, mire elkészül,milyen időigényes a bevásárlás, az elkészítés, a mosogatás..Ha valaki ennek akar élni, vagy a főzésben látja az élete értelmét, mert valljuk be rengeteg embernek már semmi más motivációja nincsen csak az ,hogy mit fog főzni másnap, áldásom rá!Na az ilyen embereket mélységesen tudom sajnálni.Meg a kérdezőt is, aki valószínűleg mesterszakács és takarítónők gyöngye is egyben.Jöhetne hozzám segíteni ,mert a galambok minden nap rommá sz@rják a párkányomat és bizony van olyan hogy épp nekem sincs hozzá kedvem h vakargassam...
2014. szept. 18. 01:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!