Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki aki 30 éves nőként nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?

Figyelt kérdés
Hétvégenként mindig az anyjához jár enni, hétköznap valamikor éterembe megy enni. Takarítani pedig mindig pénzért hív valakit.
2014. júl. 29. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
70: mondjuk ez téged is minősít, hogy kielégít egy olyan nő társasága:) gyakran van szó közéleti kérdésekről otthon, igaz?:D
2014. júl. 29. 22:25
 72/89 anonim ***** válasza:
70-es: Nekem semmiféle meghasonlást nem okoz a dolog, ugyanis nekem eleve férfias lelkületem van, már kisgyerekkorom óta. Én az intelligenciához vonzódom, és őszintén szólva nem is kell olyan férfi, aki nem tartja szintén ugyanezt vonzónak. Másfelől pedig nagyon-nagyon-nagyon túlértékelt dolognak látom a kapcsolatokat, szóval még ha nincs is/nem lesz azért párom, mert nem vagyok hajlandó magam elferdíteni valami pasi kedvéért, akkor sem veszítek semmit. Mondhatod, hogy így a család, meg úgy a szeretet, meg bla, bla, bla, de nekem túl nagy ár lenne a 6 számmal kisebb szerepbe belebújni.
2014. júl. 29. 22:26
 73/89 anonim ***** válasza:
71-es: Vigyázz, még a végén megjelennek a diplomás htb-k, akik azért tanultak, hogy egy percet se dolgozzanak a szakmájukban XD
2014. júl. 29. 22:29
 74/89 anonim ***** válasza:
Pont van egy kérdés a gyerekvállalás kategóriában, ahol egy 3 diplomás felsővezető ír, hogy negyven éve (nyilván túlzok) otthon van a kölkeivel és sokkal jobb, mint előtte volt, mert gyakran befőz:D:D:D
2014. júl. 29. 22:30
 75/89 anonim ***** válasza:
74-es: És ezt csak így tudják megcsinálni? Pfff... Én három hete munka mellett termeltem tele a kamrát meggylekvárral. XD
2014. júl. 29. 22:32
 76/89 anonim ***** válasza:

71:

A feleségemmel nem politikáról, gazdaságról, közéletről beszélgetek. Tudom hogy leszarja őket. Ilyen dolgokról sokkal jobban szeretek beszélgetni a férfi barátaimmal.

De egyébként még ez is érdekes észrevétel, ami ebből a megszólalásodból következik: Te/ti egy személyben kerestek párt és legjobb barátot magatoknak. Én abszolút szeretem különválasztani a kettőt. Ne a feleségem, a barátnőm legyen a legjobb barátom.

72:

Ahogy jól esik, pont erről beszélünk.

2014. júl. 29. 22:33
 77/89 anonim ***** válasza:
76-os: Pontosan, én egy legjobb barátot keresek, akivel történetesen néha elromantikázok és összebújok. Lehet, hogy ez azért van, mert érzelmileg távolságtartó és hideg vagyok.
2014. júl. 29. 22:38
 78/89 anonim ***** válasza:

77:

"Lehet, hogy ez azért van, mert érzelmileg távolságtartó és hideg vagyok."

Leveszem, hogy arra akarsz utalni, hogy korábban azt mondtam, az anyagi és egyéb függetlenségre törekvő nők férfiasabbak belső tulajdonságaikban. Ezt fenn is tartom, de pontosítom. Ez ennyit jelent dióhéjban: Általában dominánsabbak viselkedésre, többször szeretnek irányítók lenni. Karrierközpontúak inkább, semmint családcentrikusak. Törtetőek, ambíciózusak és roppant fontos a saját egzisztencia építése nekik.

De például ennek is megvan a maga "lehetetlen" ellenpárja. Amerikában élve meg azt vettem észre, hogy a vállalati, karrierista nők oda vannak azért, hogy a munkán kívül egy "alfahím" dominálja őket. Persze családalapításra, hosszútávú komoly kapcsolatra a fontos nőies tulajdonságaik sorvadtsága miatt alkalmatlanok, de általában azért voltak oda, hogy egy férfi a magánéletükben dominálja őket, miközben a karrierjükben ők lehetnek a dominánsak.

2014. júl. 29. 22:46
 79/89 anonim ***** válasza:
Egy modern nő háztartást vezet, gyereket nevel és dolgozik. Egy maradi csak az első kettőt. Szóval most játszhatjuk itt az agyunkat, hogy a 3 több-e, mint a 2, de ugye tudjuk, hogy a válaszoló egy 15 éves szűz?:D
2014. júl. 29. 22:48
 80/89 anonim ***** válasza:

79:

Egy nő mindent akar, de jellemzően nem kaphat meg mindent. Az alapján amit most leírtál, a nőknek a férfiakhoz képest és a saját teherbírásukhoz képest is önmagában túl sokak az igényei.

Mit akart egy férfi 100 éve és mit akar most? Dolgozni, eltartani a családot úgy általában.

Mit akart egy nő 100 éve és mit akar most? Régen gyereket nevelni, háztartást vezetni. Most szerinted gyereket nevelni, háztartást vezetni, dolgozni, eltartani a családot.

Nem sok ez egy kicsit? Ilyen teherbírást sem a nők, sem a férfiak nem bírnak csak úgy. Ezért van ezután két út.

1. Mindenki azt csinálja a családon belül, amihez a legjobban ért. A férfi keresi a sok pénzt és eltartja a családot első sorban, a nő pedig eközben gyereket nevel első sorban és háztartást vezet.

2. Mindent kicentiznek és megosztanak egymás között. Mindenki mindent csinál.

Én a kettő közül az elsőt preferálom és tartom hatékonyabbnak és párt is találtam hozzá. Más meg a másodikat.

2014. júl. 29. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!