Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?
Mondtam én ilyet? Szavakat ne adjál már a számba hé!
Már bocs, de tudok főzni, (elég jól ráadásul) és agglegényként sem esett le a gyűrű az ujjamról, ha ki kellett takarítani. Ha az asszony későn ér haza konkrétan meleg vacsival várom. Mert meg tudom csinálni!!!
Már bocs, de aki sem főzni nem tud, takarítani meg lusta azt én nem tudom nőként tisztelni. az királykisasszony azt meg kösz kihagyom...
A főzést még értem de h ne tudjon megfogni egy felmosott v egy partvist v ne tudja bekapcsolni a porszívót meg kisikálni a kádat...
Az nekem kicsit magas pedig pasi vagyok és még mosni is én szoktam. A főzés meg megtanulható.
25 F
Takarító- és főzőtanfolyam nálam, 30 éves nőknek!
37/f
Elég burzsuj lehet a nő... Ettől függetlenül, szerintem igen. Ciki. Nem azt mondom hogy a nő éjjel nappal takarítson, meg főzzön de az a dolga...
Én a kertet rendezem, permetezek, füvet nyírok, metszem a fákat, igazítom a sövényt stb. Akkor nem vagyok zsarnok szerintem, ha elvatom, hogy a házban is rend legyen...
15:
Igen, egy panelházban 10-en egy lakásban, mint ahogyan az emberek 90%-a él a világon. Ez nagyon jó példa volt részedről!
16:
Durva hogy szerinted egy nő nem lelheti örömét az anyaságban. Érdekes, nekem a legboldogabb időszakom, amióta jórészt háztartásbeli vagyok és a gyerekeimmel töltöm az időm nagy részét, illetve mióta iskolások, az otthont tartom rendben és részmunkaidőben dolgozom.
Először legyél anya, aztán mondd hogy a nők nem érezhetik jól magukat anyaként.
Nem ciki, sokkan inkább kiábrándító.
65%-os, jól sejtem, hogy te is egy ilyen nő vagy?
"Szerintem meg egy nőnek az a dolga, hogy jól érezze magát. Ha gyereki születnek, akkor ennek már úgyis lőnek, legalább addig legyen jó."
Ez pedig a legnagyobb ökörség amit valaha olvastam.
Hát nem tudom, engem anyukám 10 évesen már befogott a háztartásba. Megtanított főzni, sütni, takarítás meg alap volt mindig is. Nekem furcsa hogy egy 30 éves nő ezeket nem tudja megcsinálni, vagy tudja de nem akarja. Hiszen a főzés, szerintem alapból egy jó dolog, engem például megnyugtat. A takarítás meg, szerintem nem olyan nagy meló.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!