Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy olyan nő feleségnek aki egyáltalán nem tud főzni, és takarítani is lusta, de a külsejére igényes?
Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 15:43
1/16 anonim válasza:
Mert fozni es takaritani a ronda bejarono is kepes.
2/16 A kérdező kommentje:
Már mint én a plázacicákra gondoltam az igényes külső alatt.
2014. jún. 14. 15:47
3/16 anonim válasza:
De egyszere a szép is megöregedik
4/16 anonim válasza:
Sajnos erre nem fogol vàlaszt kapni...esetleg azért mert fel lehet rà vàgni, h milyen fa**a asszonyom van...de,h az ilyenbõl csalàd anya nmlesz az tutifix!
5/16 anonim válasza:
Egyik nap olvastam itt a gyk-n egy kérdést miszerint a fickó nem akart ilyen lannyal összejönni. Erre leordították hogy biztos csak cselédet keres..
A nőknek soha semmi se jó.
6/16 anonim válasza:
Később is meg lehet tanulni főzni, takarítani meg mindenki tud. Nem biztos, hogy aki fiatal nőként ezekhez lusta, később is az lesz. Magára mindenféleképpen kell majd főznie, meg néha takarítani.. Ha meg gyereke lesz, akkor biztos változik. Egy anya a gyerekéért sok mindenre képes. :) mondjuk a pénzes plázacicák azok mások, nekik megfizethető a kajarendelés és a bejárònő, ők ezért nem fognak változni, de egy átlagfizu mellett, ha van gyereked, neki szüksége lesz normáliis ételre, amiről az anyukának kell gondoskodni.
7/16 anonim válasza:
Kérdező: Egy plázacica mióta igényes? Valódi igényességről a természetes szépség és a klasszikusabb jellegű öltözködés esetében beszélhetünk, nem akkor, mikor mindent kitesz a hölgy a kirakatba. Akinek pedig egy ilyen kell, annak egészségére. Amúgy pedig azzal egyetértek, hogy egy igazi férfi nem várja el azt, hogy a nő az ő életének legyen a mellékszereplője, meg a háttérmunkása, hanem mindketten főszereplők. Már rég rájöhettetek volna arra, hogy egy olyan nő, akit hagynak, hogy dolgozzon, élje az életét úgy, ahogy szeretné, tartsa a kapcsolatot a barátnőivel és legyen szabadideje, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint egy becsicskított mártíranyu?
8/16 anonim válasza:
én valamilyen szinten elvárom ezeket egy lánytól, ha én képes vagyok rá 18éves korom óta h szobát, albérletet, épp ahol lakom rendbentartsam, takarítsak és magamra főzzek akkor egy nő se húzza a száját miatta. meg egy kapcsolatban tökjó együtt főzni szerintem. na de tisztaságmániás se legyen! :)25/F
9/16 anonim válasza:
8-as: De gondolom nem várod el, hogy a te részedet is megcsinálja, mert ha ketten dolgoznak, akkor mindenki csinálja meg a háztartás rá eső részét, ez így fer.
10/16 anonim válasza:
9# persze, de nem erről volt szó. hanem h egyáltalán nem csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!