Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy olyan nő feleségnek aki egyáltalán nem tud főzni, és takarítani is lusta, de a külsejére igényes?
Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 15:43
11/16 anonim válasza:
10-es: Ha egyáltalán nem csinál semmit, akkor elég igénytelen lehet. Továbbá mikor egyenlő a plázacicaság azzal, hogy ad magára, ezt elmagyarázhatná a kérdező.
12/16 anonim válasza:
11# attól a külsejére lehet igényes, hogy nem takarít. hanem mondjuk anyucira támaszkodik huszon x évesen vagy bejárónőre, étteremre, gyúrósjózsira.
persze a kérdés többsebből vérzik. de amúgy a téma szerintem érdekes :)
13/16 anonim válasza:
Persze, nekem is volt olyan lakótársam, aki minden nap úgy lépett ki az ajtón, mint egy modell, de mikor 3 hétre hazamentem, akkor hagyta kaját belepenészedni a tányérjaimba, a kakaó teteje rendszeresen szőrös maradt, és az egész házban hűtőszag volt, mert hiába takarítottam ki, ugyanúgy belerohasztott mindent, amit otthonról vitt.
14/16 anonim válasza:
na ezt is akartam írni, hogy a lakótársra hagyja :) de a főkérdésre válaszolva: nem tudom miért kell olyan nő :D
15/16 anonim válasza:
Mutogatni. Ezek amolyan lélektelen érdekkapcsolatok. A nőnek semmit nem kell csinálni, csak feltűnően szépnek lenni, a férfi általában idősebb, gazdag. A házimunkát bejárónő, személyzet, végzi, étteremben esznek, stb. A nővel meg lehet dicsekedni társaságban.
16/16 anonim válasza:
Én nem szeretek főzni (tudok, de nekem nem szórakoztató), a párommal együtt szoktunk főzni hétvégente (hétköznap benn eszünk étteremben a Bv-ban).
Takarítást, házimunkákat megosztjuk. Lusták vagyunk? Nem mosogatunk, csak kétnaponta pl, de nem úszik a lakás. A külsőmre igényes vagyok, elvettek.
Kivétel lennék? Szerintem nem:) Ha a pasi azt látja, hogy az anyukája egy semmirekellő htb, aki uraként kezeli a férjét, ezt várja a leendő feleségétől is, de ha nem, akkor viszont az ilyen nőket is elveszik, mint én:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!